Vasemmiston ismein köyhät olisivat kyykyssä myös jatkossa.

Ennen eduskuntavaaleja kun kansalaisilta tiedusteltiin Gallupeissa tärkeintä tehtävää mihin tulevan hallituksen on tartuttava päättäväisesti, niin jonkin verran kannatusprosentteja keräsivät sote, maahanmuutto, ilmasto, sisäinen ja ulkoinen turvallisuus, koulutus jne  jne.  Mutta ylivoimaisesti n.72% vastanneista (taloustutkimus) mainitsi velanoton pysähdyttämisen.  Huomionarvoista on, että se mistä nyt vouhkataan ja revitään otsikoita ( rasismi ) niin loistaa poissaolollaan kansalaisten vastauksissa.

Ja kansalaiset saivat mitä olivat tilanneetkin, eli hallituksen joka tulee velkaantumisen aste asteelta pysähdyttämään laittamalla suun säkkiä myöden ja keskittymällä olennaiseen, eli priorisoimalla asiat tärkeys järjestykseen hyvinvointivaltion pelastustalkoissa.

Edellinen vasemmistohallitus eli sananmukaisesti kuin pellossa tai siat vatukossa, kun velkarahalla taattiin että kelan tukiluukkujen kautta köyhät pysyvät kyykyssä jatkossakin ja työn järjestäminen oleskeluyhteiskuntaan tottuneille koettiin/koetaan rangaistukseksi  heidän ”hyvinvoinnilleen” joka  vaarantaa heidän henkisen ja fyysisen terveytensä.

Mutta nyt kun kuuntelee kaikkien puolueiden ulostuloja ( myös vasemmalla ) niin kaikki haluavat hyvinvointuvaltiomme säilyvän jatkossa myös tuleville sukupolvillemme.  Mutta se kai on jo  sokeimmallekkin vihdoin tullut selväksi, että edellisen vasemmistohallituksen resehdillä se ei tule onnistumaan.

Se onnistuu vain Orpon nykyisellä oikeistolaisella hallitusohjelmalla, joka toivottavasti tämän nelivuotiskauden jälkeen palkitaan jatkolla.  Mutta vaikka nyt rasismista vouhkataan ja ajojahdataan perussuomalaisia, niin se on ainakin helvetin tosi, että kokoomuskaan ei ilman perussuomalaisia saa tämän maan suuntaa muutettua edellisen hallituksen katastrofista.

Joten me perussuomalaiset, yli 600000 äänestäjää ja kannattajaa olemme nyt vaankielessä, pelastetaanko Suomalainen hyvinvointivaltio myös tuleville sukupolville  nykyisen hallituksen toimin, vai jatkammeko velkakurimuksen ja hyvinvointimme löyhässä hirressä riippumista vasemmiston opein ja ismein.

Ja jos Rkp haluaa Suomen palaavan vanhaan, eli vasemmiston järjestämän tuhotun kansantalouden raunioille niin se on heidän valintansa, mutta älkää sitten itkekö kun kävelitte onnennenne ohi ja  sairastuitte Tukholma syndroomaan, eli rakastuitte ruoskijaanne ( vasemmisto )

Kyllä sillä on kansalaisen henkiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen suuri merkitys, että saako hän tyydytyksen itse työllään hankkimasta hyvinvoinnistaan, vai makaamalla passiivisena sohvallaan, vihaamassa itseään ja yhteiskuntaamme, kun kukaan ei ymmärrä.

Olen sellaisenkin sanonnan kuullut, että ei terve ruumis työtä kaipaa, mutta sitähän se juuri kaipaakin ja kun sitä ”herkkua” nyt oikeistohallitus haluaa tarjota kotimaisille, terveille sohvaperunoille ja elintasoturisteille, niin se ei suinkaan ole rangaistus, vaan satsaus heidän oman ja yhteiskunnan kaikkivaltaiseen hyvinvointiin.

Hyvin menee……….kunhan vasemmisto vain pysyy omissa juoksuhaudoissaan räkäpäitä ampuen ja huutamassa että,  laukaus  laukaus.  Tosin osa taitaa olla heistä jo liittynyt vanhojen perinteiden mukaan käpykaartiin  (Marin etunenässä ), kun isänmaata muut puolustavat.

4 vastausta artikkeliin “Vasemmiston ismein köyhät olisivat kyykyssä myös jatkossa.”

 1. Noin vaan on että tämä hallitus ei kansaa päästä kyykystä ne laittaa makuulle
  Kunnes huomataan sehän kuoli nälkään terv tepivaari

  1. Ei tämä hallitus ole syypää siihen, että rahat on loppu ja velan korkoja maksetaan miljardeja.
   Kyllä siinä iso osa on edellisen hallituksen munausten tulosta ja se kyykytti kansaa sillä kymmenien miljardien velanotolla, minkä kansa jatkossa maksaa.

   1. Vasemmistolle köyhät ovat vain hyödyllisiä idiootteja, joita käyttävät hyväkseen populismissaan, lujittaen siten norsunluutorniensa kivijalkoja.

   2. Eivät ole vaan edellinen ennen Mariinia ja sitä edeltänyt hallitus terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *