Vihersosialistit oppositiossa olisi suomineidon pelastus.

Olen näin perussuomalaisena huomannut, että yhä useampi suomalainen on rohkaissut mielensä ja on tullut kaapista ulos tunnustamaan persuväriä.

Vähittelen on kansalaisten silmät avautuneet ja ovat oppineet huomaamaan sen, miten muut puolueet ja valtamedia suoltaa jatkuvasti viha,-ja valhekampanjointiaan perussuomalaisista ja yleistää koko puolueen milloin ihmisvastaiseksi, milloin rasistiseksi ja milloin fasistiseksi, natseista nyt puhumattakaan, joidenkin  hörhöjen mukaan, jotka ovat yleensä niitä jotka on juuri näiden vuoksi persuista pois potkittu.

Senhän näkee nyt sokee Reettakin, että  mistä tämä jatkuva vihankylvö ja rasismi meitä perussuomalaisia kohtaan kumpuaa.  No, pelkohan se on nimeltään ja sitä mukaa kun kannatuksemme ja mandaattimme eduskunnassa ja yhteiskunnan päättävissä pöydissä on lisääntynyt, niin samaan tahtiin lentää ja nousee paskan määrä  tuulettimessamme, mitä isänmaavastaisten suunnalta viskotaan.

No no, mikä pelko kysyvät monet, no se pelko, että mitä suurempi on perussuomalaisten ote vallankahvassa, niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä nämä toveri ja kaverikerhot paljastetaan ja heidän saavutetut edut ja ”ilmaiset lounaat” laitetaan puntariin.

Eduskunnassa lienee jos koulutustasoa katsoo, niin koulutetummat löytyvät perussuomalaisista, kuten myös pelkän duunaritaustan omaavia ja kaikki ovat asemastaan ja taustastaan kuin yhtä suurta perhettä ja vaikka joissakin,  nippelitiedon tiimoilta saattaakin olla eritahtisuutta, niin siinä ei koskaan, jossa mottona on, että Suomi ja suomalaisten puolustaminen on aina prioriteeteissa ykkösenä ja siitä ei tingitä ei sodan eikä rauhan aikana.

Perussuomalaiset ovat puhtaasti kansanliike sanan varsinaisessa merkityksessä ja puolueen työnantaja on kansa ilman ulkoparlametaarisia korporaatioita ja etujärjestö mafiaa.

Nytkin minua suorastaan naurattaa esim. kepun toiminta, kun pitäisi olla isänmaan asialla hallituksessa, niin mennäänkin vastustamaan oppositioon perussuomalaisia.  Vihersosialistitkin ennen vaaleja näyttivät pelkonsa kun sanoivat, että perussuomalaisten kanssa ei leikitä ja kuinkas kävikään, kansalaiset eivät pelänneet, vaan nostivat perussuomalaisten kannatuksen historiansa suurimmaksi koskaan.

Ruotsalainen rasistinen kielipuoluekkin pelkää niin ettei paskalle taivu, että perussuomalaiset riisuvat pakkopaidan  95% suomalaisten päältä.

Suomessa kuten on täällä ”pirkassakin” hyvin monensorttista piilososialistia ja sen tietää siitä kuinka kiivaasti he taistelevat meitä vastaan, vaikka naamioituvatkin höpinöillään joksikin ihmeen sitoutumattomiksi ja sanovat olevansa isänmaan asialla perussuomalaisuutta vastaan, varsinaisia suvaitsevaisia siis.

Nytkin jo ennenkuin edes tiedetään tulevan hallituksen väriä tai makua, niin perussuomalaiset ovat keskiössä niin median kuin muidenkin puolueiden sylttytehtaissa ja hoetaan, että kyllä populistipuolue nopeasti hallituksessa putoaa marginaaliin ja sitten jos joudutaan oppositioon niin huudetaan, että ei uskaltaneet ottaa vastuuta.

Nyt pitää mennä hallitukseen jos mahdollisuus annetaan, vaikka ohjelma ei paljoa lupaisikkaan perussuomalaisille, sillä vihervasemmisto oppositiossa on paras lääke, kun suomineitoa lähdetään nostamaan säälliseen asemaan tästä murheen alhosta, jonne vihersosialistit kepun tuella ovat neidon alistaneet.

Meitä on käytyjen vaalien jälkeen jo roheet 600000 ja olimmepa  sitten hallituksessa tai oppositiossa, niin trendi on nouseva.

16 vastausta artikkeliin “Vihersosialistit oppositiossa olisi suomineidon pelastus.”

 1. Onneksi meitä muita on yli 2 500 000 ja heidän lapsensa päälle saati lisäksi nukkuvien
  1 000 000 puhumattakaan.
  Antaa hyttysten piereskellä ihan rauhassa.

  1. ….ja kiinalaisia ja intialaisiakin taitaa olla jo yhteensä yli 2 miljardia, joten mikäs hätä tässä.
   Heikiltä unohtui vielä kotieläimet laskematta.

    1. Kovasti ne hyttysen pieraisut vaan saavat rasistisen suvaitsevaistonkin hyppimään seinille ja oksentamaan pahan olonsa omille kengilleen.
     Suvaitsevaiset huutavat metsään että rasisti, niin metsä vastaa kaikuna heille että rasisti rasisti ra……..
     Isänmaavastaiset ovat ymmällään, kun perussuomalaisten kannatus nousee nousemistaan sitä mukaa mitä suuremmalla volyymilla heitä vainotaan ja vihataan ja jos ne halutaan pois silmistä pois mielestä, niin tulos on sama.

 2. Minä olen ymmärtänyt, että hyvin paljon keskustalaisia on siirtynyt väliaikaiseti juuri perussuolaisten joukkoon. He vaan odottavat,että Keskustapuolueen johdolle tehdään puhdistus eli, että Saarikosta pääsevät eroon. Saarikko nyt vaan tuntuu istuvan puolueessa kuin liimattuna, toisten puolueiden jojhto ottaa vastuunsa ja häipyvät muihin tehtäviin.

  Tuntuu hiukan kummalliselta, kun kekustalla olisi ihan kehityskelpoisia ihmisiä puheenjohtajaksi esim Eeva Kalli , jos Kulmuni ei enää halua lähteä.

  1. Se on tosiaan Pentti jokin ihmeellinen pieni klikki joka nykyään kepulinjan määrittelee ja suuri enemmistö tyyttyy osaansa ja näin kaivavat samalla puolueelleen poliittista hautaa yhä syvemmäksi.

 3. Kyllä se kepun paikka on nyt oppositio eikä hallitus ettei tarvitse kepua kosia
  Häviö vaaleissa oli sitä luokkaa ettei kepu ole hallituksessa kun heittopussi jolle sanellaan ihan kaikki terv tepivaari

  1. Niin, ehkä olisi hyödyllistä selvittää itselle mitä Kokoomus kaikkineen esittää, sen sijaan, että uskoo sokeasti siihen mitä vihervasemmistolaiset väittävät Kokoomuksen esittävän.

   Enkä nyt kuitenkaan Jan Hurria korottaisi ainoan totuuden tietäjäksi, vaikka hyvä taloustoimittaja onkin.

   1. Ai jaa? Kokoomuksen talouspoliittiset arviot ovat täysin metsikössä vrt. valtskunnan realistiset puolueettomat talousanalyysit. Vvm puhuu myös vain talouslukuja lukuja, ei ihmisiä talouden takana. Kokoomus ajoi vaalitavoitteillaan vain oman eturyhmänsä asioita, ei koko Suomen.
    Voi uskoa, että vain täysin pöntöt lähtevät tuohon mukaan.

    1. Niin ja kaikki jotka eivät ole kanssasi samaa mieltä ovat tällä kertaa täyspönttöjä ja milloin mitäkin.

     Toivottavasti helpottaa ahdistukseen

Kommentoi