Voi että minä nautin, kun vasemmisto oksentaa omille kengilleen.

Hyvin usein etten sanoisi lähes aina kun Suomessa media ja vasemmiston maailmanparantajat ihmisoikeus professeroineen puhuvat uhasta mikä meitä kohtaa sisäisesti, niin kuin yhdestä suusta kuuluu vastaus, että äärioikeisto.  Ja kirsikkana kakun päälle nämä kyseiset tahot liittävät mukaan perussuomalaiset.

Mutta jos puhuntaan parlamentarismista ja eduskunnasta, johon kokoontuu kansalaisten vaaleissa valitsemat 200 kansanedustajaa, niin varmasti perussuomalaiset ovat yksi voimakkaimista, tai sanoisinko voimakkain puolue joka kansanvaltaa ja parlamentarismia puolustaa.

Se meidät perussuomalaiset erottaa vasemmistolaisesta kansanvalta ajattelusta ja siihen liittyvistä toimintatavoista, että meidän ideologiaamme kuuluu tyytyä siihen minkä kansalaiset ovat vaaleissa ilmaisseet ja pulinat pois, kyllä kansa tietää.  Eikä perussuomalaisilla ole mitään ulkoparlamentaarista korporaatiota kiihottamassa kansaa kaduille sen jälkeen, kun kansa on äänestänyt väärin, vaan pyritään poliittinen työ eduskunnassa ja valtuustoissa tekemään entistä paremmin ja sen valtakirjan sanomaa kunnioittaen jonka äänestäjät vaaleissa antavat.

Toista se on vasemmistolla ja jo nyt nähdää, mikä on vasemmiston vastaus sen jälkeen kun kansa on äänestänyt väärin.  Ei muuta kuin kadulle huutamaan ja melskaamaan ja syyttämään perussuomalaisia natseiksi ja rasisteiksi ja vaatimaan uusia vaaleja ja parlamenttia koolle kun niin ahistaa oikeistohallituksen, ei ohjelma, vaan perussuomalaisten kädenjälki hallitusohjelmassa.

Varmasti Suomessa on myös mielipiteen vapaus ja sitä saa ilmaista myös kaduilla huutamalla, mutta jos vasemmisto korporaatioineen  heti käytyjen vaalien jälkeen lähtee kiihottamaan kansaa vastarintaan laillista hallitusta vastaan johonkin olkiukkoihin ja natsiakkoihin vedoten, niin silloin voidaan kyllä asettaa hyvin epäilyksen alaiseksi perussuomalaisten väitetty uhka yhteiskuntarauhallemme ja turvallisuudellemme.

Nyt pitää hallituksen riisua nämä vasemmistoöykkärien ja heidän toverijärjestönsä aseista niin perusteellisesti lainsäädännän voimin, että kiveä ei jätetä kiven päälle, sillä se on päästetty tapahtumaan, että jos jätä keittiön oven raolleen, niin pian he ovtkin jo isäntänä talossa kuten nyt nähdään, kun kaikki ministeriöt ovat punavihreän myrkyn saastuttamia aina pienemmästä viskaalista ylimpään juomanlaskijaan asti.

Antaa mennä vasemmiston huuto toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ja toteutetaan hallitusohjelman kirjaukset viimeistä piirtoa myöden ja vähän ylikin, vain siten näiden tulevan neljän vuoden jälkeen kansalaiset antavat siunauksensa myös seuraavaksi nelivuotiskaudeksi oikeistohallitukselle, eivätkä lähde vasemmistolaisen sateekaaren päästä aarretta etsimään, siinä jää kyllä musta pekka käteen.

Sanon vielä tähän loppuun, että on koomista seurata kuinka Ruotsalaiselle sammakolle käy, kun se epätoivoisesti yrittää pysyä hengissä kuumenevassa ankkalammikossaan.

2 vastausta artikkeliin “Voi että minä nautin, kun vasemmisto oksentaa omille kengilleen.”

 1. Suomi on suurimmassa katastrofissa sitten historian, kun hallituksessa ovat tällaiset ihmisvihaajat ja ihmissyöjät, inhimillisyyden syöjät, jotka eivät huomaa palanneensa Afrikan alkurotunsa juurille, nyt Suomessa. Ne syövät vain seteleitä ja paskantavat kolikoita.

  ”Henriksson Ylellä: Tarvitaan ”aitoa katumusta” – Tiedonannon sisältö ratkaisee RKP:n jatkon hallituksessa

  © Toimittanut Uusi Suomi

  RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson totesi Ylen A-studiossa puolueensa tekevän elokuun aikana kokonaisarvion siitä, jatkaako se hallituksessa.

  Tulevat päivät ja viikot näyttävät, saadaanko hallituksen keskinäistä luottamusta palautettua, RKP:n puheenjohtaja ja opetusministeri Anna-Maja Henriksson sanoi eilen keskiviikkona Ylen A-studiossa.

  Kuinka säilyttää miehisyys pitkälle ikään?
  Kuinka säilyttää miehisyys pitkälle ikään?

  Hänen mukaansa asiasta tullaan tullaan käymään hallituspuolueiden kesken keskusteluja. Henriksson totesi puolueensa tekevän elokuun aikana kokonaisarvion siitä, jatkaako se hallituksessa.

  Henriksson ei Ylellä ottanut suoraan kantaa siihen, onko perussuomalaisten puheenjohtaja, valtiovarainministeri Riikka Purralla ja elinkeinoministeri Wille Rydmanilla (ps) tällä hetkellä RKP:n tai Henrikssonin oma luottamus.

  Purra on pyytänyt anteeksi 15 vuotta vanhoja viestejään Jussi Halla-ahon (ps) Scripta-blogin vieraskirjassa, mutta ei uudempaa ”musta säkki” -blogikirjoitusta vuodelta 2019. Rydman taas ei ole pahoitellut rasistista kielenkäyttöään, mutta hän on irtisanoutunut rasismin ”klassisesta määritelmästä”.

  Henrikssonin mukaan RKP haluaa nähdä, kuinka pitkälle [Purran] anteeksipyyntö riittää ja ovatko ministerit todella muuttaneet arvojaan. Henriksson vaati hallituksen perussuomalaisilta ministereiltä konkreettista toimintaa sekä ”aitoa katumusta” ja tahtoa muuttua.

  ”Heidän pitää itse kertoa meille arvomaailmastaan”, hän sanoi.

  Tiedonannon sisältö ratkaisevaa
  Pääministeri Petteri Orpon (kok) johtama hallitus on luvannut antaa tiedonannon rasismin­vastaisista toimista, ja tämän tiedonannon sisältö Henrikssonin mukaan ratkaisee RKP:n jatkon hallituksessa.

  ”Se tiedonanto tulee olemaan tärkeä, ja samoin siinä ehdotetut toimenpiteet”, hän sanoi.

  Henrikssonin ”jotkut edustajat ja jotkut ministerit ovat kirjoittaneet rasistisesti”.

  ”Meidän luottamus tähän sai kovan kolauksen näiden kirjoitusten vuoksi. Nyt on kyse siitä, pystytäänkö näillä toimenpiteillä palauttamaan luottamusta.”

  Henriksson ei A-studiossa halunnut pohtia hallituksen kaatamista tai sen mahdollisia seurauksia.

  ”En ole lähtenyt hallitukseen, jotta saisin sen kaataa”, Henriksson totesi. ”

  1. Henrikson taitaa olla Jumala Jumalan paikalla, mutta kuten sanassakin jo sanotaan, että se joka itsensä ylentää se alennetaan.
   Kyllä Siperiä opettaa vielä Ruotsalaisiakin ja tunnen jo suunnatonta mielyhyvää siitä, kun RKP tulee lakki kourassa antamaan tukensa hallitukselle ja kaikille sen ministereille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *