Moi Sauli

 

 

Miten Turkin reissu meni? Maireasta hymystäsi päätellen hyvin. Kerro nyt hieman mistä keskustelitte Erdoganin kanssa? Meinaan sen Nato ratifioinnin lisäksi?

Kihelmöi oikein tietää milloin suomalaiset pääsevät pommittaan kurdeja? Kai otit sen puheeksi? Vai oliko teillä lähtiessä Sannan siitä puhetta? Täällä kuulemma jo Hornettien siipiä kiillotellaan, kun Sanna niitä niin kovasti haluaisi Ukrainaan.

Vois niin kuin ensin kokeilla miten tehoaa kurdeihin, ennen kuin niillä aletaan venäläisiä tappamaan. Ymmärrän jos et voi kertoa.

Ette varmaan keskustelleet myöskään Turkin kollegan kanssa ihmisoikeuksista, oikeusvaltioperiaatteista jne. Ajattelin vaan, kun kovin hyväntuuliselta Erdogan näytti. Juu, mitä sitä nyt tuollaisia mitättömiä asioita sotkea, kun kerrankin on mahdollisuus päästä voittajien puolelle kunnon rähinän alkaessa.

Meinaan tällä kertaa ei peruutella, vai mitä Sauli?

Anteeksi jos häiritsen kallista aikaasi, mutta kysäisen vielä, miten reissu rapakon taakse meni? Ymmärsikö Joe – setä kuka olet ja kusta tulet? Vai oliko oikein lappuun tikkukirjaimilla räntätty nimesi, heh heh.

Voitko näin kirjeessä sanoa, milloin saamme ydinaseita? Oletko jo miettinyt mihin haluaisit ne sijoittaa? Onko totta huhu, että rautakansleri Kummola haluaisi ydinaseet Tampereelle? Sillä kyselen, kun olen oman tonttini täällä Kihniössä julistanut Nato vapaaksi vyöhykkeeksi, niin olisihan se ydinaseiden tukikohta hieman liian lähellä matalaa majaani.

Vai haluatko omaan kotikuntaasi Saloon ehkä sijoittaa tukikohdan? Ymmärrän kyllä pointtisi, koska säästyyhän Salon kaupunki sitten patsaan pystyttämisestä sinulle, Salon suurelle pojalle, ydinaseiden sojottaessa Venäjälle.

Ei tässä Sauli tällä kertaa muuta. Vedetään kättä lippaan kuin kunnon suomalaiset sotilaat, jos törmätään yhteen.

PS: Sauli, kun olet huumorimies, niin kait ymmärsit tuon lippaan vetämisen vitsinä. Meinaan kun jos löydän sotilaspassin, niin ei muuta kuin hellan pesään laitan.

 

 

4 vastausta artikkeliin “Moi Sauli”

  1. Ottamatta nyt kantaa blogin sisällölliseen sanomaan, niin minä pidän tyylistäsi ja sanankäytöstäsi Hannu ja toivoisin muidenkin blogistien täällä hieman paremmin keskittyvän laatuun kuin määrään, ettei jokaisesta sängyn alta löytyvästä villakoirasta tehtäisi elämää suurempaa, eikä joka risahduksesta paskottaisi housuihin.
    Hyvää kevättä Kihniöön.

  2. Tyyli se on tämäkin, mutta Hannu on kirjoitellut parempiakin ja paljonkin parempia.

  3. Kyllä kommunisti näyttää olevan katkera, kun ei punafasistia kumarreta.

  4. Kommareilla ja Venäjän oligarkeilla on yksi yhteinen ominaisuus: materialismi eli saatananpalvonta.

Kommentoi