29 vastausta artikkeliin “Biletys loppui”

 1. Kiitos Marinille hyvästä työstä!
  Naisviha oli syvällä häntä kohtaan ja syyttä.
  Ruotsalaiset ihmettelevät miksi vaihdoimme hänet harmaaseen pipopäähän joka ei erotu eikä tunneta maailmalla?

  1. Naisviha 🤣🤣🤣

   Kun Marinista on kyse niin onko mitään niin typerää mikä teihin joihinkin ei uppoaisi kun joku vaan kehtaa esittää ?

 2. Noin on mutta kaikkia saa tuvan täydeltä mutta en lainkaan ihmettele asiaa
  Toisille sekin on mukamas jotain terv tepivaari

 3. Taitaa tulla seuraa oppositiossa kun SDEPEE menee mukaan Saarikon kanssa terv tepivaari

 4. Rehellisenä ja avoimena tyyppinä minun on sanottava että minulla ei tule Marinia ikävä. Toivoisin hänen tilalleen demarien johtoon yhteistyökykyisempää keskitien demaria. Jos minulta kysytään niin Lindtmankin kelpaisi. Marinin suosikkipoikaa Mäkystä karsastan.

  Toki suon mieluusti että Marin löytää paikan jossa viihtyy ja jossa hänen kykynsä pääsevät oikeuksiinsa.

 5. ”Brittikolumnisti: Naisviha kampitti Marinin
  Brittilehdessä epäillään, että Marinin kaatoi viime viikonlopun vaaleissa naisviha, joka roihahti viime vuoden bilekohusta.” – Tämän päivän Iltalehti.

  Joku toinen brittikolumnisti on kirjoittanut ehkä Marinista eri tavalla, mutta se ei napannut Iltalehden pirtaan.
  Marinin pintaliidon kampitti Marin itse.
  Boris Jonhson biletti koronaikana hänkin, pääministerin palli lähi alta.

 6. Minulle jäi vähän epäselväksi miten Sanna biletti koska en lue 7-päivää kaltaisia roskalehtiä. Niin minua ei julkkisten yksityiselämä kiinnosta pätkääkään jossei se haittaa työntekoa.

 7. Noin 4 vuotta TET-harjoittelua ja reilu 40 miljardia € lisää velkaa Suomelle…siitä onkin helppo mennä huilille

 8. Ihan millä tasolla vaan jos käytät yhden paukun verran alkoholia vuodessa oletkin itse bilehile minun rinnalla
  Minä kun en käytä alkoholia lainkaan
  Mutta mitä taas tulee valtion velkaan saihan herra Katainen aika lailla saman summan aikaan terv tepivaari

  1. Älä viitse levittää tätä valhetta.
   Demari Mikael Jungnerkin korjaa sen.

   ”Mikael Jungner
   @MikaelJungner
   Somessa kerrotaan että Kataisen hallitus otti aikoinaan lisää velkaa 47 miljardia euroa.

   Luku on väärä. Oikea luku on alle 20 miljardia euroa.”

 9. Onhan noita ollut muuallakin. Aikoinaan USAn vaikutusvaltaisin mies FBI:n entinen pomo J. Edgar Hoover antoi välillä avoimesti alushameensa näkyä. Ja joku toinen jonka nimeä en nyt muista uskoi nähneensä humanoideja.

 10. Pääministeri Marinilta jäi joulukuussa 2021 työpuhelin pois matkasta, kun hän lähti juhlimaan. Sattuuhan sitä…

 11. Viisas osaa tehdä viisaita ratkaisuja. Ensi viikolla nähdään miten se teille niin rakas Persu-Pirkko neuvottelee Orpon kanssa.Ei kannata kovin lähelle mennä. Nimittäin takki kääntyy niin tiuhaan, että vieressä olevalle tulee nuha…Kyllä siinä unohdetaan mitä tulikaan luvattua ennen vaaleja. Täti Monikan sävelin voi laulaa ”Näin kääntyy takki ja takki kääntyy näin” 🙂

 12. ”Vielä yksi kysymys pääministerin ateriakohusta – saako joku syödä verottomasti 1600 eurolla kuukaudessa?
  VIERASHUONE 1.6.2021 12:54”. – Otsikko PäivänLehti, teksti Kari Kallonen.

  Sattuuhan sitä, kun ko. ateriakohun ytimessä on SDP:n ministeri – painetaan villaisella.

 13. Huomioiden että kolmen suurimman puolueen naiset ottivat top-3 ääniharavien sijat, sanoisin että naisvihaan on paljon matkaa. Onneksi. Vahvat naiset politiikassa ovat aina saaneet minut hymyilemään ja uskomaan huomiseen. Nyt on Purran ja Valtosen vuoro.

  Toisaalta, brittilehdistölle on vielä enemmän matkaa journalismiin.

 14. Tosi asia on, että Marin hävisi kolmet peräkkäiset vaalit, ehkä onkin aika siirtää syrjään.

 15. Hieman kummastuttaa tämä puheenjohtaja Marinin luopumisilmituksen ajoitus – tapahtuuhan se ja uuden puheenjohtajan valinta vasta syksyn puoluekokouksessa. Nyt kun hallitusneuvottelut juuri alkavat tulee SDP:sta syksyyn saakka maalle tärkeäksi ajankohdaksi puolitehoinen – ellei nollatehoinen – ns. ”rampa ankka”. Tilannetta pahentaa sekin kun lehtitietojen mukaan myös puoluesihteerikin on ilmoittanut eroavansa tehtävästä samassa syksyn puoluekokouksessa.

  Kuvioista ”ulkona” olevana en voi välttyä vaikutelmalta että SDP on käytännössä vetäytynyt pyrkimyksestä hallitukseen koska on jo saanut tietää Orpon tulevan ratkaisun. Jos näin ei olisi vaan puolue taistelisi kaikin voimin maata uhkaavaa ”sinimustaa ruttoa”, sipilä kakkosta, vastaan olisi nämä vetäytymisilmoitukset pitänyt lykätä lähemmäksi syksyä. Jos erot oli syystä tai toisesta ilmoitettava jo nyt, olisi ne pitänyt panna toimeen heti ja välittömästi ja uusi taisteluhaluinen, toimintakykyinen johto valittava ja nimitettävä myös saman tien.

  1. Voi kysyä, mennäänkö tässä taas marinin oman imagon mukaan vai puoluetta ajatellen…

  2. Eikö Marin sanonut tiedotustilaisuudessa, että nyt jo tekee ilmoituksen antaakseen puolueelle aikaa, ja koska uudet ehdokkaat tulee olla nyt jo toukokuussa tms.?

   1. Kyllä minä pystyn ymmärtämään, jos Marin on nuutunut ja palanut vaikka vähän loppuunkin kaikessa naisvihamielisessä ryöpytyksessä edistäessään kiittämättömien homojen, transujen, saamelaisten sekä juutalaisten etuja, eräänlaisen maskotin ominaisuudessa edustaen itse siideripissiksenä kaikista heteronormatiivisinta taviksen stereotypiaa mitä olla voi. Siihen nähden voin nostaa hänelle hattua, vaikka henkilökohtaisesti olenkin vähemmistö-ihmisenä pettynyt siihen, miten Marin edisti ainoastaan muodikkaiden vähemmistöjen etuja.

  3. ”Olen kuitenkin tullut siihen johtopäätökseen, etten pyri jatkamaan SDP:n puheenjohtajana tulevassa puoluekokouksessa, joka pidetään syyskuussa. Nyt haluan antaa mahdollisuuden niille ehdokkaille harkita mahdollista ehdokkuutta puolueen puheenjohtajaksi, ja haluan myös antaa tähän aikaa, koska meidän pitää asettaa puheenjohtajaehdokkaat toukokuun alkuun mennessä, jotta puolueessa sitten on mahdollista järjestää jäsenäänestys tulevasta puheenjohtajasta, jos puolue näin päättää.” — Sanna Marin
   (https://areena.yle.fi/1-65470010)

 16. Marin luopuu puheenjohtajuudesta, entä sitten?

  Puolueiden puheenjohtajat vaihtuvat ja tulevat vaihtumaan.

  Mikä tässä on nyt kovin merkillistä tai merkityksellistä?

  Vaikka se saattaa toisista tuntua uskomattomalta, niin Marin on paskalla käyvä ihminen, jonka ammattina on politiikka.

 17. Olisiko yksi syy Marinin eroon olla että demareilta alkoivat leikkikaverit loppua nyt kun Vihreät ja Vasemmistoliittokin nyrpistelevät että mistä johtui heidän vaalitappionsa

  1. Kyllä Vihreät, Vasemmisto ja Kepulit muistaa hamaan tappiin kuinka heitä kusetettiin äsdeepeen toimesta vaalien alla…semmoisen perinnön Marin lopulta jätti näille puolueille ja omat äänestäjät äsdeepeessä petettiin myös.

   1. Varsin ihmeellinen väite. Eiköhän jokainen puolue vaaleissa yritä saada niitä äänestäjiä äänestämään nimenomaan sitä omaa puoluetta. Miksi pääministerin olisi pitänyt tehdä vaalityötä hallituksessa olleiden puolueiden puolesta. Vai tekikö esim. Persut vaalityötä muille kuin omilleen ????? Ja miten Marin petti SDP:n äänestäjät. Ihme väite. Tosin persun suusta ….

 18. Mielestäni fiksu veto Marinilta vetäytyä, eihän hän ole kenellekään velvollinen uhraamaan enempää itseään, kun on käytännössä tehnyt Suomen hyväksi enemmän kuin moni muu pullanaama kykenisi koskaan: nostanut Suomen erittäin myönteiseen valoon maailman silmissä, hoitonut kriisiajat aika topakasti, ja nyt viimeiseksi vaaleissa oman puolueensa asemaa paransi sekä myös henkilökohtaisen vaalituloksen teki aika kiitettävän ja hänellä on sosiaalisessa mediassa myös hyvin kiitettävä määrä näkyvyyttä, että tuskinpa häneltä tarvitsee vaatia kohtuuttomia, johon yksikään nuori mies-edustajistamme ei kykene puhumattakaan papparaisista.

  Pettymyshän Marinin kasvoilta kuvastui tuossa tämän päivän SDP:n ilmoituksessa, ja jos itse olisin hänen asemassaan ja olisin saanut vastaavat määrät lokaa niskaani, niin en minäkään haluaisi jatkaa sellaisten uusien kollegoiden kanssa, joiden kanssa työnteko olisi painajaista. Hän on tehnyt aika paljon Suomen hyväksi, eikä ole kenellekään velkaa ihmisenä mielestäni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *