jälleen yksi punavirheän hallituksen ideologinen törkeys

Diakonissalaitos on kuntouttanut sodassa traumatisoituneita lapsia.

Viime vuonna punavirheideologiaa ajava hallitus lakkautti toimintaan aiemmin annetun tuen.

Tätä voisi kutsua rikokseksi ihmisyyttä vastaan, koska suomi on sitoutunut kansainvälisiin sopimuksiin, minkä mukaan tällainen toiminta kuuluu valtion tehtäviin.

Rahaa on kyllä riittänyt miljarditolkulla kaikenlaisiin sulle-mulle-tukiin ja pikavippifirmoille, mutta tällainen ei näytä olevan punavirheideologialle sopivaa.

moderaattorin lisäys: aihetta koskeva linkki nostettu keskustelusta tähän: https://yle.fi/a/74-20016744

24 vastausta artikkeliin “jälleen yksi punavirheän hallituksen ideologinen törkeys”

    1. Tuli tänään yle:n uutisista ihan julkisesti,joten koita nyt unohtaa tuo persupaskasi.

  1. Ettei vaan taas olisi yksi pieni askel kohti sosialismia, kauniimmin sanottuna että yhteiskunnan ylläpitämä laitos tilalle

    1. Suomeen ei tule koskaan sosialismia tai, että Suomi olisi sosialistinen valtio. Sen sijaan Suomessa on ollut 100 vuotta sosialidemokratia. Kommunistit ovat kuolleet sukupuuttoon.
      Pikemminkin tästä on tulossa, suomalainen omien oligarkkien, veronkiertäjien paratiisi, jossa köyhät nuolevat heidän varpaitaan !

      1. Miksiköhän tuo sosialidemokratia ei ole kyennyt/halunnut tasapainottaa esimerkiksi verotusta niin, että pääomatuloilla verojen kiertäminen ei onnistuisi, vaan ne olisivat verotuksessa samanarvoiset kuin palkkatulot?
        Edelleen, miksiköhän tuo sosialidemokratia ajoi läpi eläkeläisten kurjistamisen taitetulla indeksillä, lisäverolla muka eläke- ja työttömyysvakuutusmaksuja vastaamaan ja ylimääräisellä raippaverolla, millaista moninkertaisestikin tienaavilta palkansaajilta ei peritä?
        Tuo mainitsemasi ”paratiisihan” perustuu mm. juuri näille seikoille.

          1. Ei ollut yksin päättämässä?
            Eipä kai, mutta ajoi ja sai läpi nuo eläkeläisten kurjistamishommat.
            Onneksi ei ole saanut yksin päättää verotuksen kiristämisestä ideologiansa mukaisesti.

              1. Ja hyvätuloiset elävät pidempään kuin köyhät. Jotkut saavat ”myöhennetyn palkkansa” jopa kaksinkertaisesti köyhien jäädessä pilvien päälle nuolemaan näppejään.

        1. Synkkä on demarien syntilista eläkeläisten tulojen kurjistamiseksi mutta emme masennu, sankoin joukoin heitä äänestämme

  2. Nostin tuon linkin pääjuttuun nyös.

    Onhan tuo aika ikävää ettei lapsia auteta. Jos eivät saa apua, moni heistä ei koskaan ehkäpä pääse kiinni elämään ja yhteiskuntaan – ja veronmaksajaksi auttamaan tulevia lapsia.

    1. Kovia sanoja käytät toisinajattelijoista verrattuna omaan mieleesi, aivan kuin poliitikot vaalien alla, sävyjä ei ole.
      Minusta tällainen kuvan nelikentän miksi on hyvä, toki aivan äärilaitojen toivoisi olevan kevyesti miehitettyjä. Muodostuu näin perusta demokratialle, ei ujuttauduta sosialismiin eikä rikkaiden valtaan. No rikkaiden valta on teoreettinen kun heitä on niin vähän äänestämässä, keskituloiset ovat selvä enemmistö äänestäjistä ja heistä riittää joka junaan.

      1. Minusta keskusta-lib-ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta kannatava hiukan vasemmalle kallellaan olevaa kansanosaa kannattaa tukea ja lisätä puita pönttöuunin luukkuun, kavahtaa oikealla ja yläpäässä savupeltien säätelijöitä. Se voi johtaa kansan häkämyrkytykseen.
        Vetoa pitää uunissa olla ja savupeltien narut liberaalimpien käsissä, että lämpökin säilyy.

        1. Mitenkäs kun aika yleisesti arvellaan että Marin ja demarinsa eivät olisi vain hiukan vasemmalle kallellaan?

          1. Hyvinhän on pärjännyt keskusta-vihreä-dem-rkp-vas-hallituksensa kanssa oikean ja äärioikean körmyjä vastaan, missä se ahneuden valtakunta sijaitsee.

            1. On täysin mahdollista että hallitus tekee sekä monta asiaa erinomaisen oikein että monta asiaa todella surkeasti. On tärkeää päästä irti ajatuksesta että joku puolue tai aate on aina väärässä. Ihmisiä sitä on demareissa kuin persuissakin. Ja niissä muissa.

        2. Alkaa olla heikkoa, kun tuvasta on jo lattiat poltettu ja seinistä ruvetaan repimään lisää poltettavaa.

    2. Alavasemmalla kartassa on vasemmistolainen seikkailusakki. Pelottaa.
      SML, sinimustat, vasemmistokonservatiivit ovat ehkä entisiä persuja, jotka peljästyttivät puheillaan muutaman yrittäjän pois persuista.

  3. Marin ja Andersson tuovat mieleen Venezuelan Hugo Chavezin. Heidän hallintonsa johtaisi pakoon ulkomaille.
    Ohisaloa kannattavat hyvätuloiset valtion ja kuntien viroissa olevat. Eivät osaa pelätä kansan puolesta. Velalla ehkäistään elintason laskeminen.

    Purra on kaikkein etäimpänä omasta puolueestaan tämän hetken tilanteen mukaan. Ehkä tasaantuu, kun vaalien jälkeen adrenaliinitaso alenee.

  4. HK:lle
    Persumulkkuilu täysin avauksen asiaan liittymättömästi on sitten automaattinen poisto jatkossa.

  5. ”Rahoitusta on saatu 12 vuoden ajan EU:n Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahastosta AMIF:sta (Asylum, Migration and Integration Fund).”

    Rahoitusta hoidetaan tilapäisesti nyt tavoitteena saada se pysyväksi osaksi valtion budjettia.
    Mutta tämä kokonaisuus liittyy persujen voimakkaaseen maahamuuton vastustamiseenkin ja niihin liityyviin oheisongelmiin. Eli persuthan voisi itse nostaa tämä omaan maahanmuuttoteemaansa.

    Väärää hevosta syytetään eli hallitusta, kun asia ei edes ole rahoituksen loppumisen vuoksi vielä valmistelussa. Mutta leikkauslistoille tämäkin kuuluu niin kuin moni muukin persujen ja kokkareiden teema.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *