Nainen vihaa naista raivoisasti – miksi?

https://www.is.fi/urheilu/art-2000009529827.html

”Ida Hulkko, 24, julkaisi yllättävän videon uima-asussa – viha naisilta leimahti”

Aina selitetään, kuinka naiset ovat empaattisia ja ymmärtäväisiä, mutta tämä on täysin päinvastaista.

Tämä ei toki ole uutta, mutta voisiko joku selittää, miksi naiset ovat niin raivoisia toiselle naiselle?

34 vastausta artikkeliin “Nainen vihaa naista raivoisasti – miksi?”

 1. ja mitenkähän liisa pien nämä sekoilusi mitenkään liittyvät aloituksen asiaan?

  1. Eipä tuo sekoilusi näytä paranevan.
   Tietääkseni en paljastanut mitään muuta kuin lehtiuutisen naisten törkeyksistä.
   Koita nyt edes alkeellisesti ymmärtää lukemasi.

   1. Juhak, eivät kaikki ihmiset ole ihmislihallisuudessa ja ihrassa ryvennän auvossa onnellisiksi tulevia, vaan ihan minulla on hyvinkin komeita miessukupuolisia ystäviä, joille suomen kesät ovat painajaista, kun kansa riisuuntuu ja sekoaa auringosta ja he joutuvat töissään jo ihan riittävästi olemaan ihmisihran lähellä.

    Eräs kuntokeskuksessa työskennellyt miessukupuolinen henkilö kertoi minulle joutuneensa ottamaan lopputilin jouduttuaan päivästä toiseen haistelemaan miesten pukukoppeihin tuotuja haisevia harrastusromppeita sekä naissukupuolisten huonosti pestyissä legginseissä pylleröintiä, joka oli johtanut siihen, että hän erään työpäivän jälkeen oli juossut kotiin oksentamaan.
    Sitten hän oli googlannut, miksi naiset haisevat legginseissä, ja kertoi sen oletettavasti johtuvan siitä, ettei noita keinokuituisia vaatteita saa pestä sellaisissa lämpötiloissa, jotka poistaisivat hajut.

    Että eivät tuosta kärsi ainoastaan naiset.

 2. Aika painokelvotonta.

  Naiset ovat joskus mitä parhaimpia ystäviä, kulkevat kaksi, tai kolme naista käsikynkkää. Sitä miehet eivät tee koskaan.

  Annas olla, kun nainen suuttuu, silloin lentää oksat ja männynkävyt. Silloin on paras pysyä poissa samalta tontilta. Miehet siinäkin toimivat eri tavalla, vetävät turpaan, jos uskaltavat. Sitä taas naiset eivät uskalla.

 3. Nainen on naiselle susi ja radikaalifeministi on ei-feministinaiselle supersusi. (Miten se menikään se kommentaari sekasaunasta kirmaavasta *****naisesta, jolla oli ei-kimmmoisat rinnat…)

  1. Liisa Iso-Mörkötalo
   27.8.2022 15:47

   Persujen nainen saa minun puolestani kirmata vaikka ilkosillaan kesälaituria pitkin sekasaunasta niin, että rinnat hölskyvät olkien yli maitorepuksi hänen perässään roikkuvan uskollisen uroslauman kirnu-virvokkeeksi, for all i care. 18 litran voireppu ei roiku minun selässäni.

   Liisan kommentti on julkaistu Helsingin Hepun blogissa (Pirkan blogit) ”Kansallismielisyys on yleisesti tuhovoima – parempi samastua ylikansallisuuteen.”

   1. 😀 Allekirjoitan tuon kommenttini edelleen sataprosenttisesti, koska se mielestäni kuvastaa niin hyvin minulle itselleni sitä, millaista on rahvas perssuomalainen tietoisuuden puutteessaan elämässään löllyvä muumikansa, josta Tove Janssonkin inspiroitui kirjoittelemaan tarinoita kenties yksityisellä saarellaan naissukupuolisen kumppaninsa kanssa kesiä viettäessään.

    Mitäpä siihen lisättävää.

   2. Haluatko Lasse muuten kuulla salaisuuden, että miksi Liisasta ei tule perussuomalaista?
    V: koska satuin syntymään vähän erilaiseksi 🙂

    Tässä lauantaibiisi äijäblogiin:

    https://youtu.be/zqFxWBntP9U
    (Blur – Essex Dogs,Thurston Moore’s Mix)

 4. https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016042221457003

  Naiset, jotka vihaavat naisia.

  Samat feministit, jotka – ihan oikein – tyrmäsivät Päivi Räsäsen homokannat, vaikenivat kuin Jari Aarnio kuulusteluissa, kun kyse oli imaamin homofobiasta.
  Mellunmäen moskeijan imaami kielsi tällä viikolla miehiltä naisten kättelyn. Naisasialiitto Unioni ei inahtanut tästä sovinismista sanallakaan. – –

 5. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000895557.html

  Tapanilan raiskaus ja Naisasialiitto Unionin kummallinen kannanotto.

  Itse rikos on karmea: viittä nuorta miestä epäillään yhden nuoren naisen joukkoraiskauksesta. Näin julmasta rikoksesta puhuttaisiin Suomessa muutenkin. mutta nyt nettikeskustelua on kuumentanut se, että rikoksesta epäillyt ovat somalitaustaisia.

  Esimerkiksi Naisasialiitto Unioni, joka väittää ajavansa naisten oikeuksia – on tuohtunut siitä, että Tapanilan epäillyistä tekijöistä keskustellaan ja heitä syyllistetään nyt niin paljon. Jollain mielenkiintoisella logiikalla Tapanilan raiskaus on nimittäin Naisasialiitto Unionin mielestä oikeastaan koko suomalaisen yhteiskunnan vika. ”Raiskaus on todellakin kulttuurinen ja sosiaalinen ilmiö. Sellaisena se juontaa perinteiseen patriarkaaliseen yhteiskuntaan, jollainen Suomikin vielä on”. Kannanotto löytyy Unionin Faceooks-sivuilta.

 6. Liisukalle tiedoksi: Voit kirjoitella noita sekopäisiä sepustuksiasi omaan blogiisi.
  Jos et kykene pysymään asiassa, älä sepustele roskaa.

  1. 😀 Varo ettei kuplat puhkee ku maalaislääkärin totuus törmää kaupunkilaiseen ukkosseinämään!

 7. Täällä onkin monta kommenttia näköjään poisstettu sitten viimenäkemän. Onko lie Juhak, vaiko Liisa, tai joku muu.

  1. Ei oo mulla valtaa eikä tarvetta poistella kommentteja toisten blogeista, vaan taitaa ihan olla kyse perussuomalaisesta sensuurista tällä erää.

  2. Poistin asiaan kuulumattomat sekavat sepustukset ja lievästi henkilökohtaisiin menevät .

   1. Niinhän se ihminen tuppaa toimimaan, että sellaiset mielipiteet, jotka uhkaavat omaa kuplaa/maailmankuvaa, pitää äkkiä piilottaa pois, jotta omaan auktoriteettiin/ ”asiantuntijuuteen” ei vaan tule säröä 😊

    1. Juhak teki ihan oikein. Minä jo aiemmin mietin samaa, jostain mielenhäiriöstä johtuen jätin kuitenkin.

     Liisa, kyllähän sen oman kommentin pystyy poistamaan vaikka kuusta, jos vaan oksat kantaa. Eli toisenkin blogilta.

     1. Hienoa, Pentti, jos ihailet hakkeririkollisia sekä toisten yksityisyyden rajojen ylittämistä, pisteet siitä, onhan se arvomaailma sekin pullistella tuollaiseen vallankäyttöön nojaten.

      Lääkäri voi pullistella lääkäriydellään sekä kastemato kenenkään muun tajuamatta saada sairaalloista tyydytystä siitä, että voi epäsuorasti pelotella jotakuta henkilöön kohdistuen niin, etteivät muut tajua.

      Koskas se empatiapilleri miehille keksitäänkään?

      1. ”Hienoa, Pentti, jos ihailet hakkeririkollisia sekä toisten yksityisyyden rajojen ylittämistä, pisteet siitä, onhan se arvomaailma sekin pullistella tuollaiseen vallankäyttöön nojaten.”
       Liisa. en oikein ymmärrä mistä olet tuollaisen käsityksen saanut, kyllä minun arvomaailmani on täysin eri suunnalla. En oikein osaa nyt päättää, pitäisikö nauraa vai suuttua, minä yleensä olen melko suvaitsevainen, enkä helposti ota itseeni,nytkin peräti alkoi huvittamaan. Paljonhan minulle on pahastikin sanottu, mutta harvoin noin pieleen.

       Minulla on täysi sympatiani sinua kohtaan ja voin vain kuvitella mitä hankala elämä tarkoittaa. En nyt viitsi tässä toistaa, mutta kyllä hyvin tunnistan nuo elämäsi ongelmat, on sitä tähän elämään ehtinyt kertyä kaikennäköistä minullekin, jos ei ihan omalle kohdalle oneksi, mutta ympäristössä kaikenlaista. Alkoholi se kaikkein suurin piru perkele on, joka onnettomia perhetilanteita aiheuttaa.

       ”Siis vielä ihan selvennyksenä, Pentille ja kaikille, että minä en ole täällä blogeilla missään moderaattonin ominaisuudessa,”

       Minä taas olen ja ihan vapaaehtoisesti ja vielä ihan ilman mitään pienintäkään palkkaa.Olikohan tästä nyt reilu kymmenen vuotta, kun tätä blogistoa perustettiin. Aamulehti ajoi meidät kaikki pois lopettaen oman sivustonsa. Silloin hiukan ajateltiin, tai paremminkin Kyuu ajatteli ja me silloin tämä perustettiin. Moderaattoreista silloin oli kova puute, eikä oikein kukaan halunnut olla vapaaehtoinen, minä sitten ainoana ilmoitauduin. Siitä asti Kyuun kanssa ollaan hoideltu tätä firmaa Kyuu enemmän ja minä vähemmän. Helppoahan tämä on yleensä ollut, haukuttu vähän ja kehuttu vielä vähemmän, vähän olemme mekin kehuneet. Korostan vielä, että ihan kivaa ollut ja ihan sopuisasti kaikki olette käyttäytyneet, mitä nyt vähän, se kuulu asiaan.

       1. Siis tämäkin vielä, kesken kirjoituksen se katosi johonkin, eikä yhtään kertonut minne. Pitkän etsimisen jälkeen löysin roskakorista, jonkun toimesta, en kerro kenen. Nyt minulta loppui aika, mutta Liisa palataan asiaan, minun piti jatkaa vielä.

       2. Niin, kenties täällä menevät jo ihmisten tulkinnat aika ristiin. Mutta toivottavasti sinua ei suututa — nauraa saa ja se on suotavaa ja myönteistäkin, vaikka ”nauruunkin on aina vain varaa”, kuten eräs ihminen totesi kerrottuaan saaneensa kanssani nauraa elämän mustille asioille. Eilen kävin illalla TAYSissa eräällä päivystysosastolla nauramassa läheisen kanssa elämän haavoittuvuudesta sekä huojennuksesta.
        — Hienosti olivat saaneet uutta kompleksia ja minuun vaikutuksen teki erityisesti parkkihalli sekä sen edullisuus! Tuli kertomuksia siitäkin, miten joku harvinaisempaa tunto-aistin puutokseen liittyvää juttua sairastava pikkupotilas oli kalunnut omat sormensa kaikki tyngiksi, kun ei ajatuksissaan tunne kipua. Mietin että aikamoinen sissi hänen äitinsä.

        Mutta joo, kiva on kuulla vähän Pirkan alustan syntyhistoriaa, eipä tämä kauaa ole vielä ehtinyt pyöriä… vissiin jotakin tapaamisiakin ollut aktiiveilla, jotka sitten voineet kohdata kasvotusten, mikä varmaan joidenkin kohdalla toimii ikään kuin natsittelua ja trollittelua hillitsevänä tekijänä, voisin ajatella.
        Olette minuun nähden enemmänkin vanhempieni ikäpolvea (paitsi ehkä Kyuu) — ja isäni kertoi hänkin joskus kirjoitelleensa niille Aamulehden blogeille, joita kirjoituksiaan olisi ollut hieno päästä lukemaan myöskin. Ihmiseen tutustuu ihan eri tavoin hänen ajattelun ja kirjoittamisen kautta.

        Mutta mukava kuulla, jos ihan myönteisissä ajatuksissa siellä suunnilla olet Pentti.

     2. Minä olen Pentti kaksi viime vuotta käynyt oikeustaisteloa syystä että minulle läheinen ihminen, johon valitsin luotta sekä päästää elämääni, päätyi täysin rikkomaan kaikki mahdolliset rajat sekä luottamuksen, tunkeutuen luvatta yksityiselämääni rikollisesti, joka oli yksi niitä tekijöitä, joiden kautta päädyin hiljaiseloon sekä poistamaan some-presenssini aika lailla kaikkialta — ja päädyin myöskin tänne Pirkan blogeille, jossa ajattelin voivani ikään kuin turvallisesti ja luotettavasti ”sosialisoida” edes vähän, kun elämäni muutoin oli noiden oikeusprosessienkin vuoksi aika sulkeutunutta.

      Ja tähän nähden on ollut irvokasta ja provosoivaa, että täälaiset Lasse Kallon tyyppiset hahmot sitten jopa tällä alustalla ryhtyvät minua vahtimaan ja kohdistamaan sitten jälleen tällaista aivan sairaalloista uteliaisuutta minuun henkilönä, esittäen jatkuvasti loukkaavia henkilöön sekä yksityiselämääni kohdistuvia asiattomia arvailujaan minusta, jonka elämä, työ, eikä mikään minun yksityiselämässä hevon helvettiäkään nimimerkki Lasse Kallolle kuulu.

      Kun tätä on kestänyt useita kuukausia täällä, eikä Lasse tunnu tajuavan, etten kaipaa hänen enkä myöskään Juhak:n päällekäyvää holhoamista mielipiteisiini sen enempää kuin minuun henkilönäkään liittyen — niin päätin asiaa useaan otteeseen harkittuani sekä Kyuu Eturautinkin kanssa asiasta keskusteltuani, lähettämään Lasse Kallolle hyvin kuivan ja lyhyen sähköpostin, jossa kirjoitin Lasselle, että sikäli kun hänellä jatkossa nousee minuun henkilönä kohdistuvaa kiinnostusta, niin toivoisin, että hän mieluummin purkaa sitä meilitse minuun yksityisesti, jolloin yksityisyyttä loukkaaavan tiedon levittelyiltä sekä muulta vinoutuneelta kettuilulta vältytään, ja voin rauhasa suoraa vastata Lassen kysymyksiin sikäli että sellaisia hän meiliini pommittaa.
      Näin siksi, että meili on minulle mieluisa ja hallittu kanava, jonka voin lukea silloin kun se jaksamiseeni parhaiten sopii — tai jopa kokonaan jättää lukematta niin halutessani.

      Jospa tämän kautta Pentti hahmottaisit asiaa minunkin näkökulmastani.

      1. Minä sanon omasta puolestani että, anna Liisa palaa vain ja kynäsi ja mielesi lentää, sillä itse ainakin koen mielipiteesi raikkaana tuulahduksena ”pirkassa”, vaikka hyvin erilaista aatteen venettä soudammekin.
       Monasti putoan kuin eno veneestä blogiasi lukiessani ja syy ei ole sinussa, vaan itsessäni, kun koulun yhteiskunta,-ja ympäristö opin tuntien aikana olin laskemassa mäkeä tai hyppäämässä pituutta.

       1. Kiitos Arvi tästä myötämielisyydestäsi, samoin minäkin tunnen sinun kohdalla, että vapaasti vaan luovuus kukkimaan 🙂

        Ps. en minäkään ole mitään korkeakouluja käynyt.

     3. Siis vielä ihan selvennyksenä, Pentille ja kaikille, että minä en ole täällä blogeilla missään moderaattonin ominaisuudessa, eikä minulla ole mitään valtuuksia eikä pätkääkään intressiä minkään sortin tietokonenörtteilyyn kuten ei tietovelhoiluunkaan. Aivan eri asiat elämässä kiinnostavat.

      Voisin elää harmonisesti täysin lukottomassa maailmassa, jos tämä planeetta ei olisi täynnä ihmisiä, joilla on tarve varastaa, tunkeutua luvattomasti tai muutoin sairaalloisen uteliaisuuden/ vallankäytön/ kateuden ajamina terrorisoida toisten elämiä.
      Meille naisille kun usein se henkinen väkivalta vielä on fyysistä väkivaltaa paljon vakavampi haitta, joka jättää usein syvemmätkin jäljet kuin jos meitä vain fyysisesti hakattaisiin tai hyväksikäytettäisiin. Tästä löytyy netistä tietoa, jos vaivautuu silmiään avaamaan.

 8. https://www.suomenuutiset.fi/juvonen-ihmettelee-naisasialiitto-unionin-puheenjohtajan-kommentointia/

  Perussuomalainen kansanedustaja Arja Juvonen ihmettelee Naisasialiitto Unionin Katju Aron kommentointia apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäen havainnoista Suomeen saapuneesta ja ulkomaalaisten turvapaikanhakijoiden mukanaan tuomasta uudesta seksuaalihäirintäilmiöstä.

  Puheenjohtaja Aro esitti Iltalehdessä, että poliisi on ylittänyt valtuutensa ja poliisin lausuntoja tulisi korjata. Aron mielestä poliisin tiedottamiseen tulisi vastedes ottaa tiukka linja.

  – Aron kommentoinnista tulee tunne, että Naisasialiitto Union ei allekirjoita poliisin näkemystä Suomeen saapuneesta uudesta naisiin kohdistuvasta häirintäilmiöstä.
  Poliisi tiedotti viime joulukuussa, että naisiin kohdistuu enemmän seksuaalista ahdistelua, johon liittyy myös se, että miehet lähtevät seuraamaan naisia, käyvät käsiksi ja suutelevat väkisin. Pahimmassa tapauksessa teot ovat vieläkin vakavampia, joista on tullut tuomioita.

 9. Monikulttuurisuuden ”ihanuutta”.

  Jos minulta kysyttäisiin, niin esimerkiksi somaleja ei otettaisi Suomeen mistään syystä. Huom. – esimerkiksi. Yleensäkin esimerkiksi afrikkalaiset saisivat pysyä Afrikassa.

 10. Liisan kommentista:
  ”Ja tähän nähden on ollut irvokasta ja provosoivaa, että täälaiset Lasse Kallon tyyppiset hahmot sitten jopa tällä alustalla ryhtyvät minua vahtimaan ja kohdistamaan sitten jälleen tällaista aivan sairaalloista uteliaisuutta minuun henkilönä, esittäen jatkuvasti loukkaavia henkilöön sekä yksityiselämääni kohdistuvia asiattomia arvailujaan minusta, jonka elämä, työ, eikä mikään minun yksityiselämässä hevon helvettiäkään nimimerkki Lasse Kallolle kuulu.”

  Onko sinulla, puuttuva rengas, jotain muuta rakentavaa sanottavana?

 11. 1.3.2023 13:47

  ”Liisan liukkaat” 11.3.2023 viime yönä.
  Liisa02:29: ”Uskallusta Lasse! Älä piiloudu päälleliimatun taakse, jos todella omaat oman sielun!”

  Liisa
  11.3.2023 02:29
  ”Kerro siitä!”
  Liisa
  11.3.2023 02:29
  ”Kerro miltä vanhan miehen seksuaalisuus ja taiteellisuus on?!”

  Liisa
  11.3.2023 02:30
  ”Älä lymyile ismien ja sitaattien varjoissa kuin munaton mies!”

  Näin tyylkkäästi Liisa nakkelee Juhak. blogissa ”Ahdasmielisyys rehottaa” (Pirkan blogit) keskellä yötä, kun normaalit ihmiset nukkuvat.

 12. Liisa
  eiköhän noista kommenteistani suurimmaksi osaksi kaikki selviä, vaikka sainkin ne miesmäisesti sekoiteltua toisten kommenttien väliin. Sekin hiukan sekoitti kun, yksi tai peräti kaksi kommenttiani oli välillä roskakorissa, ei ole selvä vielä sekään, että kenen toimesta.

  Kiitos vaan sinulle hauskasta ja valaisevasta keskustelusta, ei ainakaan minulle jäänyt mitään epäselväksi, jatketaan eniseen tapaan.

  Mainitsit siitä Tays sailaalasta, minulle erittäin tuttu paikka, niin uusi, kuin vanhakin osa ja peräti hieno osa Sydänsairaala. Minulla sinne on taas kutsu huomenna tietokonetomografia tutkimukseen. Sen tuloksista riippuu lyödäänkö taas puukko keuhkoihin, vai jatketaanko senkin kanssa näin. Hyvää kesää kuitenkin ja ihan kaikille.

  1. Ehkäpä nämä farssimaiset piirteet voivat rikastaa nekin blogikeskustelua roskakorin muodostuessa merkittävään osaan mysteeri-narratiivia.

   Mutta hyvä jos kukaan ei suuttunut eikä hiekkaa jäänyt varpaiden väleihin.

   Toivon voimia ja tsemppiä huomisiin koitoksiin Pentille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *