Persukammoista alkaa hirvittää – nyt ei enää ole tekosyytä räksyttää ”maahanmuutosta”

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/perussuomalaiset-nakevat-tyoperaisen-maahanmuuton-hyodyllisena-meidan-taytyy-sailyttaa-tarkka-harkinta/8626996

”Perussuomalaiset näkevät työperäisen maahanmuuton hyödyllisenä – ”Meidän täytyy säilyttää tarkka harkinta””

Tämä on punainen vaate persukammoiselle, joka räksyttää persujen maahanmuuttovastaisuudelle kaikin tavoin.

Kaikki asiantuntijat puoltavat työperäistä maahanmuuttoa eli sellaista maahanmuuttoa, missä tulijoilla on työtä ja etukäteen saatu kohtuullisen toimeentulon antava työpaikka.

Punavirheiden, vasurien ja demujen mielestä holtiton elitasoturismi on työperäistä maahanmuuttoa ilmeisesti siksi, että joku tulijoista saattaa jopa mennä töihin.

Muuta järkevää selitystä sille, että nänä jatkuvasti vaativat tuon elintasoturistilauman ja sen laajan suvun ottamista Suomeen, ei todellakaan ole.

7 vastausta artikkeliin “Persukammoista alkaa hirvittää – nyt ei enää ole tekosyytä räksyttää ”maahanmuutosta””

  1. Eva Biaudet sanoi yhdessä ajankohtaisohjelmassa että kaikkia maahantulijoita pitää auttaa ja myös heitä keillä on rikosrekisteri, koska hekin ovat ihmisiä avuntarpeessa. Meinasin oksentaa.

    1. Minuakin oksettaa rikollismamut ulkomailla, joita pitäisi auttaa/ hyysätä:

      ”PSYKOTERAPIAKESKUS Vastaamon tietomurrosta epäilty Julius Kivimäki on viikonlopun aikana lähettänyt avunpyynnön häntä aiemmissa rikosasioissa edustaneelle asianajajalle Peter Jaarille.

      Kivimäki pidätettiin perjantaina Ranskassa poliisin suorittaman kotihälytystehtävän yhteydessä.

      ”Epäilty on Ranskan poliisin välityksellä lähettänyt minulle avunpyyntönsä”, Jaari vahvistaa.”

      (https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009374761.html)

  2. Kyllä ainakin vaalien edellä halutaan ”työperäistä” maahanmuuttoa elättämään meidät. No mukana tulee myös joukko elätettäviä ja mahdolliset kuppikunnat rikollisuus jne. joten se lopputulos ei ole hallittavissa kun katsoo Ruotsiin mallimaana.

  3. Esimerkiksi Afrikasta tulevien haittamaahanmuuttajien suurin ongelma ei ole siinä, että eivät työllisty, vaan siinä, että ”perheenyhdistämisen” varjolla tulee vaikka 10 sellaista haittamaahanmuuttajaa lisää, jotka eivät työllisty.

    1. Afrikasta tulevilla on varaa maksaa n 15 000€ reissusta Suomeen (näin puhuttiin yhdessä dokkarissa TV:ssä). Hinta sisältää matkat eli näille on reitti laittomasti mistä tänne pääsee sekä opetetaan kuinka Suomessa haetaan migristä turvapaikkaa yms.

      Heillä on pyrkimys tulla ns ”helppoon elämään”, soppala (KELA) maksaa jatkossa kaikki näiden kulut ja lapsista saa lapsilisiä ja niitä tehdään paljon. Suomenkieltä ei edes ole tarkoitus monen kohdella oppia. Asuvat sitten omiensa joukossa tietyissä kortteleissa ja ongelmat kasautuu kun ei ole kielitaitoa, ammattia, yms…

      Ja sitten on niitä jotka tulee tänne tekemään juurikin töitä mutta ero onkin suuri näihin verrattaessa jotka jää KELA:n elätettäväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *