12 vastausta artikkeliin “Punamulkkuilulla ajetaan demokratiaa alas”

 1. Joko toveri Lenin tuodaan esiin 😅👍. Voi marssia joukkojen kärjessä…

 2. Olen ilahtunut tästä! Jos sadat ihmiset jättävät kotona kännykän näpräämisen ja lähtevät ulos kävelemään, se on iso teko kansanterveyden puolesta.

  Pitäkää hauska miekkari! Muistakaa äänen avaus.

  1. Valitettavasti se kännykän näpräys ei jää, vaan some täyttyy selfieistä, missä ”minä ajan demokratiaa vaatimalla laillisesti valitun hallituksen vaihtamista oman ideologiani edustajiin”……

   1. Mikset käy tuomitsemassa seksuaalista häirintää kannattavaa, iranilaisten naisten ihmisoikeuksista teennäisen populistinumeron tehnyttä kanssablogaajaa vaihteluksi punademu-pakkotoistolle? Eikö kantti riitä kuin haavoittuvassa asemassa olevalle valkomulkkuiluun?

    1. Vai tunnetko fundamentalistisympatiaa toista fundamentalistia kohtaan?

     1. Ja kukahan tällainen ”seksuaalista häirintää kannattavaa, iranilaisten naisten ihmisoikeuksista teennäisen populistinumeron tehnyt kanssablogaaja” sitten on?
      en ole tuollaista henkilöä toistaiseksi havainnut, mutta ehkä yliherkkä ”tutkasi” on sen onnistunut tekemään…

     2. Liisa:

      Elät harvoissa. Populistit ovat käytännönläheisiä eivät fundamentalisteja. Huhtasaari on kyllä poikkeus.

      Kommunistit ovat fundamentalisteja ja ainakin osa KD:sta ja kokoomuksesta.

      RKP: n etnonationalismi ei ehkä ole ideologia vaan arvo, mutta puolueen aiempi käytäntäntö nojasi ideologiaan eriarvoisista roduista.
      RKP:n ideologiana on Allardtin-Taxellin oppi etnisestä erottautumisesta:”Etniseen erottautumiseen ei riitä eri rotu, eikä eri kieli, tarvitaan lisäksi kulttuurillinen erottautuminen omaan ryhmään kehdosta aikuisuuteen.
      ——–
      Persut ovat yksinkertaisia. He ottavat oppia muiden erehdyksistä ja omista kokemuksista. Sitä ei voi kutsua ideologiaksi. Halutaan säilyttää yhteiskuntarauha, keskinäinen luottamus ja itsenäinen hallinto.
      Olisiko ideologian sitten: ” Ei kannata törmäyttää erilaisia kulttuureita toisiinsa.”?

      Ehkä ideologiana on myös perustuslain ”Valtiovalta kuuluu kansalle ja sen valitsemalla eduskunnalle” (ei siis unionille, eikä eu-tuomioistuimelle)
      Tämä ehkä onkin eliitissä eniten närää aiheuttanut ”fundamentti”. PS pohtii parempaa vaihtoehtoa ja on ollut perustuslakituomioistuimen perustamisen kannalla yhtä pitkään kuin Halla-aho Nato-liitynnän kannalla.

      Vihreiden päätavoite näyttäisi olevan kansallisvaltioiden (ja kansalliskulttuurien) hävittäminen Tellukselta, koskapa ovat valmiit uhraamaan ympäristönsuojelupyrkimykset tälle päämäärälle.
      Tämä on se syy, miksi vihreä pioneeri lähti pois ovet paukkuen.

      Herää kysymys onko tuo vihreiden oma idea, vai maksetaanko heille sen soveltamisesta. ”Haittamaahanmuutosta” puhuvat joutuvat ehkä ”natseina” eroamaan.

      1. Se vihreä pioneeri oli Eero Paloheimo, joka näkyy olevan PS:n suosiossa. Myös Veltto oli vihreä pioneeri, kunnes päätyi persuihin. Ja Halla-aho äänesti vihreitä aikansa.

  1. Eihän toki ole uutta, että punamulkkujen ”demokratia” muistuttaa entisen ”Saksan demokraattisen tasavallan” mallia missä toisinajattelijat pistettiin vankilaan..

 3. Perustuslakimme edellyttäisi, että Suomea hallittaisiin demokraattisesti. Mutta hallintoa on siirretty unionille.

  Syndikalistit ja muut syntiset suunnittelevat väkivaltaa demokratiaa, parlamentarismia ja kansantaloutta vastaan samaan tapaan kuin vuonna 1956.
  Silloin oli yleislakko ja häkit heilahtelivat.

  Valitsijayhdistyksen presidenttiehdokkaan puheenvuoro. Hänelle olisi ETA riittänyt, eikä unionia olisi tarvittu:

  https://youtu.be/Z_8FthKRlPQ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *