Maalari maalasi taloa, mustaa ja valkoista

Meillä näyttää olevan uusi moderaattori, joka moderoi itse moderaattorin ulos maalaamasta poliittista musta-valkoista nurkkakulmansa blogitaloa muilla väreillä.

Tämä on hiukan toistoa muilta vuosilta, kun Eduskuntavaalit lähestyvät, jolloin Suomessa on vain yksi ”varma” voittaja ja pääministeripuolue 30 % :n äänivyöryllä.

… joka sitten kutistuukin muiden hylkiöksi ja olemattomaksi opposition änkyräksi, niin kuin tapahtuu nytkin.

Miten joku puolue voi olla näin palvottu ja kummallinen uskonlahko, joka oikein lähes Lönnrothin säkein saa ylistyksiä ? Ja, että sen vuoksi pitää ryhtyä moderaattorin moderaattoriksi ?

6 vastausta artikkeliin “Maalari maalasi taloa, mustaa ja valkoista”

  1. Onkos tämä joku kovin henkilökohtainen kommentti, joka löytyi roskakorista ?

    ”Eikös blogien tarkoitus ole herättää monipuolista keskustelua kommentteineen eriävine mielipiteineenkin ?
    Jos niissä erimielisyyttä ei kestä, miksi sitten yleensä kirjoittaa julkisia blogeja.
    Ja, kun vielä se erimielisyys liittyy puolueisiin, joita on tusina, ei yksi yli muiden.”

  2. Minkä takia tämä lähtee tulostamaan kesken minun kommentointia, hukaten samalla sen minkä jo ehdin kirjoittamaan. Nyt minun pitää aloittaa taas ihan alusta.

    Puhuttiin siitä maaluksesta, minullakin on toiveena saada sitä hommaa hiukan tehtyä. Laitoin tuonne KodinPlaza sivustolle muutama päivä sitten urakkatarjouspyynnön. Tarkoitus olisi maalata kaikki ikkunoiden puitteet ja puiset ristikokot ulkopuolelta. Sen jälkeen kaikki ikkunat pitäsi pestä.

    Tarjouspyyntöä netissä on noin 30 kertaa katsottu, yhtään tarjousta ei ole tehty. Suomessa on töitä ilmeisesti liikaa, minun päähäni ei sovi ne suuret määrät työttömiä.

    Älä sinä heikki murehdi muutamaa hukkunutta kommenttia.

  3. Tässä voi olla toki eri laitteet ja ohjelmat millä käyttää. Minä käytän tylsästi Chromella tätä ihan pöytätietokoneella, joskus läppärillä. En pysty mobiililla käyttämään, että jos on siltä puolen niin pitäisi nähdä

    Mutta tämähän on perusfilosofiaa: kuka vartioi vartijoita? Noh, moderaattorin yllä on yhdistys, yhdistyksen yllä on Suomen laki, sen yllä on EIT ja sen yllä… noh, uskonnosta riippuen jumala tai kekkonen?

    1. Eikös tämä, jos mikä, on henkilöön menemistä nimittelyineen:

      ” ”Helppoheikki” sanoi, että koska en ole käynyt suomen rajojen ulkopuolella, että en siksi voi mitään ymmärtääkkään.
      Mutta tämä tästä, tähän blogiin ei enään teidän seli, seli, selityksenne kelpaa.”

      Taitaisi olla parempi panna tämä moderaattorien moderoija jäähylle yli vaalien, niin lämpömittari pääsisi ehkä normilukemille.

  4. Tilanne kuumenee vaaleihin asti ja sitten helpottaa jos on äänestänyt voittajaa ja jos olen äänestänyt häviäjää niin olen ainakin yrittänyt…

  5. Heikki, kyllä tuo on sinänsä henkilökohtaista, mutta tuosta nyt on vielä matkaa herjauksiin. Verkkokeskustelussa tietty paksunahkaisuus on hyväksi. Jos jokainen toista kirjoittajaa epäkohteliaasti naljaiseva kommentti poistettaisiin, täällä paljon muuta tehtäisikään kun siivoiltaisiin.

    Onhan se tietenkin ikävää että saa lukea tuollaisia herjoja minuakin kohtaan, mutta totta puhuen minua on herjattu verkossa niin paljon pahemminkin ja siitäkin selvisin että parempi antaa höyryjen päästä pihalle. Kuten Niilo spekuloi, ehkä se on vain vaalien alla kun on tunteet pinnassa.

    Parempi vaan että puidaan tunteet kuin istutaan niiden päällä mutisten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *