Marin on Suomen kovin positiivisen maineen myyntitykki maailmalla

Marinin ”Suomi-vienti” maailmalla on iso asia. Positiivinen kuva kulttuuristamme, koulutuksesta ja muista tärkeistä asioista on kasvanut hänen tavastaan esiintyä pitkin ”palloa”.

Niinistö presidenttinä täydentää positiivista kuvaa.

Ulkoministeriö tutkitutti Marinin ja Niinistön huomioarvon maailmalla https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a26f3596-695b-4be3-9d6a-c4af64cc30f9

25 vastausta artikkeliin “Marin on Suomen kovin positiivisen maineen myyntitykki maailmalla”

  1. Uskon sinänsä asiaan, että Marin on näkynyt hyvin maailmalla.

    Mutta tuo meltwater… miten tämän nyt sanoisi, kyseisen firman toimittama mediamonitorointidata on lievästi sanoen laadutonta. Olen tutustunut heidän palveluun eri yritysten kautta ja lähes järjestäen sen käytöstä on luovuttu. Se generoi hurjat määrät puutaheinää.

    Oikein sopiva firma valtiohallinnon kumppaniksi. Kuten VTV on muistuttanut valtiovalta tuppaa ostamaan modernit tietoyhteiskuntapalvelut huonoimmalta ja kalleimmalta tarjoajalta.

    Tai tässä tapauksessa täydeltä huijarilta.

      1. Ja niiden osumatarkkuus on ollut… huono? Katastrofaalinen? Pohjanoteeraus? Näistähän on vuosikausia ollut jo kritiikkiä.

        Eikä siihen paljon tutkimuskomissiota tarvita toteamaan että Marin on poikkeuksellisen valovoimainen suomalainen.

  2. Olisipa Marin yhtä arvostettu myös Suomessa kuin on maailmalla, se olisi vieläkin tärkeämpää

    1. Suomessa tuo maine tuhlaantuu puhtaasti politiikan eripuraisuuteen pääoikeiston ollessa oppositiossa ja kun viher-keskusta-vasemmisto- oikeisto on vetovuorossa.

  3. Itse seuraan sen verran vähemmän politiikkaa että suhtautumiseni Sanna Mariniin on aika neutraali. Eli en sano hänestä hyvää enkä huonoa.

  4. Miten maailma Marinin kokee ja näkee, siinä kuvassa ei kai juuri vaikuta (rasita) fakta että hänen ideologiansa on vahvasti vasemmistolainen.

      1. Oikeudenmukisuus hyvä, överiksi menevä ”oikeudenmukaisuus” tasapäistää, tappaa aloitteellisuuden.

        Jäyhemmät suomalaiset saattavat kokea Marinin hieman sellaiseksi kukasta kukkaan liihottelijaksi mikä hieman himmentää mainettaan änkyrämpien silmissä, eivät oikein tahdo ymmärtää mikä arvo on sillä kun Marin milloin kenenkin maailman mahtajan kanssa hymyilee herttaisesti yhteiskuvassa.

        1. Mikä oikeudenmukaisuus on mennyt överiksi ? Nyt kriisissä on moni pudonnut talouden kelkasta, jopa valtaosa palvelualan, sote-alan jne. työntekijöistä. Työkyvyttömät tätä palettia eivät ratkaise.
          Uusia, uuden ajan rohkeita johtajia kaivataan toimimaan kokemuksen rinnalla, mutta myös ravistelemaan änkyröitä niin, että tuntuu.

          1. Ei ole vielä pahemmin mennyt mutta äärivasen sosialidemokratia pitkällä juoksulla nääntää oma-aloitteelisuuden.

            1. Miten voi Marin olla äärivasemmalla kuin vain äärioikealta katsottaessa, eikä edes sieltä tai millä argumenteilla ?
              Nyt tässä blogissa puhutaan Suomen maineesta maailmalla.
              Missään siellä ei ole mainittu äärivasempaa !

              1. Jos on sosiaalidemokraattisen puolueen vasemmalla laidalla niin enemmän vasemmalla ovat vain harvat vasemmistoliittolaiset

  5. Maallikkokin näkee hänen arvonsa ja näkyvyyden maailmalla. No kotimaassa on joukko joka kaivaa tikulla kun edustaa väärää puoluetta.

  6. Avauksesta jo loistaa tämän kansan pöljyys!
    Kansa, ellei kyseessä ole venäjämalliset vaalit, valitsee mielestään osaavimmat missit, painijat, hiihtäjät, yms. hallitsemaan maataan!
    Ei ole ihme, että kusessa ollaan!
    Muutamalle hiihtäjälle on pakko raivata ympäri vuorokauden valtateitä pitkin metsiä ja levittää puhtaaseen luontoon koneiden saasteita sairaankalliista polttoaineista ja murto-osalle kaupunkilaisista, jotka ”välttämättä” tarvitsevat, ratikka, jonka maksuun kaikki ovat velvoitettuja osallistumaan, vaikka eivät koskaa po. rakkinetta käyttäisi!

    1. Eikös fb:sta uutisoitu, että se olisi kehittelemässä uutta ”tekstipohjaista” alustaa, joka kuulosti mielestäni aika hyvältä monessakin suhteessa…

    1. Niin se USA:n uskonnollinen republikaanisiipikin sanoo lopettavansa Ukraina tuen.
      Saman tason höpinöitä kuka milloinkin haluaa vahingoittaa Ukrainaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *