Marinilta kultalusikka kokoomukselle, myrkkymalja persuille

Soisi kokoomuslaisten ymmärtävän, että Marinin ulostulo persuista rasismin hyväksyvänä puolueena on myrkkyä jo vaalivoittoon tuudittautuneille persuille kun taas….

….kokoomuksen oikeana vaalivoittajakandidaattina soisi ymmärtävän, että Marin antoi kultalusikan kokoomukselle avata omat tavoitteensa ja sanoutua irti selvästi rasismin sisältävästä Kleopatran myrkkymaljasta. Edes IsoMasa ei hoksannut viestiä, vaan verokuninkaana luuli jotenkin karhun olevan hänen kaltaistensa kimpussa, joita  karhun kynsi edes lapoineenkaan pääse mätkimään henkitoreisiin.

Marini raju ulostulo oli tervehdyttävää politiikan viestintää kaikille puolueille olla piilottamatta todellisia tavoitteitaan kumppaneiltaan, jotta äänestäjien ei tarvitsisi pettyä puolueen lupauksiin hallituksen oven kynnyksellä.

 

21 vastausta artikkeliin “Marinilta kultalusikka kokoomukselle, myrkkymalja persuille”

 1. Kun asia-argumentit loppuvat, siirrytään käyttämään kaiken maailman rasisti- ja natsileimoja. Juuri tästä taitaa Marininkin kohdalla olla kyse.

 2. Eipä tainnut kokoomus Orpo tajuta viestin sisältöä ja iso Masa ei enää muista mikä taho kartutti hänen tiliään.

 3. Eipä jää pääministeri Marin paljonkaan jälkeen vuorineuvos Saarikankaan tuloista vuonna 2021. Marinin tulot 200 890 euroa, Saarikankaan 284  875 euroa.

  Miksi Marinin vasemmistohallitus on jakanut rahaa tukina eniten juuri itsensä kaltaisille suurituloisille? Esim. sähköautotuki, toisen asteen maksuton koulutus, sahkövähennys, ylimääräinen lapsilisä jne.

  Vaalitappion pelko saa Marinin paniikkiin ja hän on ottanut kaikki keinot käyttöönsä. On aika kova syytös puolen miljoonan suomalaisen suuntaan väittää heitä rasisteiksi.

  Oletko Heikki muuten kuullut, että Marin tai muut hyvätuloiset vasemmistolaiset ministerit ja kansanedustajat olisivat kieltäytyneet ottamasta vastaan Saarikon heille kepun vaalitäkynä tarjoaman ylimääräisen lapsilisän.

  Niinpä. En minäkään ole kuullut, josta johtuukin mieleeni Marinin kaksinaismoralismi.

  1. Argumenttisi menivät täysin pieleen. Tässä ei ollut kysymys ministereiden palkoista, ei nopeasti organisoiduista sähkötuista, joiden kohdistaminen suoraan laskuun ei onnistunut järjestelmien kankeuden vuoksi, lapsilisällä on ollut toistaiseksi laaja tuki ja kannatus myös juuri hyvätuloisilla.
   Jospa persut itse huomaisivat keitä ovat, muut sen viimeistään huomasivat Marinin lausunnosta.

   1. Kuten kommentissani sanoin, niin Mariniin iski vaalipaniikki ja hän käytti rasismikorttia jälleen kerran.

    Tuo taloudellinen osuus tuossa kommentissani oli siksi, että niin sinä itse avauksessasi kuin Marinkin IS:n vaalidebatissa Orpon kanssa nosti nuo molemmat aisiat esiin.

    Rasismin ja vuorineuvokset. Hurmoshenkisille Marinin ihailijoille tarkoitettuja vaalitäkyjä molemmat. Ja näyttäväthän ne tehoavan kohderyhmän jäseniin..

    1. Tässä persuilta loppuu asiat. Niitä vaivaa joku omasta leiristään ”mestarin” luoma hurmoshenkisyys. Ketään muuta ei muu kuin faktat. Sillä on paskan väliä, minkä näköinen kulloinkin pääministei on. Pääasia on, että avaa silmiä yli kohderyhmien poikkeuksellisilla avauksilla.
     Talouden tasapainottaminen on yksi pääasia, mutta keinot erilaiset.
     Pääasia on, ettei ainakin ennen järkiperäinen kokoomus lähde sotkemaan itseäään Orpon sähläämisellä.

 4. Olisipa mielenkiintoista jos pääsisi ihan jokaisen suomalaisen pään sisään, voisi poimia tilastoon yksittäiset rasistiset ajatukset, nähdä kuinka paljon on ihmisiä jotka sisimmässään ovat pikku tai isompiakin rasisteja. Kiva jos tilaston saisi vielä puolueittain, niin tai ehkä ei kovinkaan kiva. Ihminen kun tuppaa olemaan kaksinaamainen.
  Itse olen todelliselle rasismille vihainen, kuin myös heille jotka asian kanssa farisealaisesti mässäilevät.

  1. On selvää, että ihmisten päissä liikkuu ties mitä, mutta se, että jonkun puolueen olemassaolo perustuu eriarvoiseen ihmiskäsitykseen esim. suomalaiset vs. muut sekä hyväksyy sisällään sen eriarvoistamisen teemanaan.
   Se ei ole rasismia, jos kuka tahansa sotkeutuu väkivaltaan ja tuomitaan rikoksesta ja ajetaan vaikka maasta ulos.

 5. Eduskunnan pahin rasisti taitaa olla demaripuolueen Husssein al-Taeen.

  Milloin Marin tarttuu luutaan ja rupeaa lakaisemaan omia portaitaan?
  Tuohikuussa hannun päivänä arvaan.

 6. Marin antoi lusikoita myös persuille, koska jostain punademu-uskovaisille oudosta syystä suomalaiset eivät ole kovinkaan innokkaasti kannattamassa samariinin esittämiä suvaitsemattomuusasenteita.
  Ruotsissa kaikki tuo ideologinen paska valui ruotsindemokraateille ja niin taitaa käydä Suomessakin.
  Onneksi samariini nyt osoitti ideologisen potaskansa selvästi.

 7. Kenellekään ei todella jäänyt epäselväksi, että Marin on suvaitsematon ja ahdasmielinen punademu, jolla ei ole kykyä hotaa yhteisiä asioita asioina, vaan pelkästään ideologiasotkuna.

  1. Hänhän on juuri hoitanut viimeiset 4 vuotta yhteisiä asioita ja onnistunut kohtuullisesti pirullisessa maailmantilanteessa hallitusporukkansa kanssa ja pitämään vielä hallituksen kasassa.
   Tänne ei kannata taas valittaa velkaa, sen syyt tiedetään.

   1. Ei moitita velasta mutta arveluttaa mihin asentoon jää maa seuraavalle hallitukselle selvitä veloista, Marinin ottamista ja aikaisempien pääministerien

    1. Sitä tulee tasapainottaa usein eri toimin, joka ei ole suinkaan heikommilta leikkaaminen, vaan työllä, lisäveroilla sieltä, mistä voidaan verottaa plus byroota matalammaksi kuitenkin niin, ettei taas mattoon kudota lisää jossakin muualla.

     Täytyy muistaa, ettei Suomen tilanne ole ollenkaan niin vakava, mitä nyt vaaliagendoissa syötetään.

 8. No mitäpä näistä Karjalaisen patologista persuvihaa pursuavista avauksista ja kommenteista. Vaalipäivän iltana se selviää, mitä äänestäjät ovat olleet mieltä.

  ”Hyvä, että sanoi niin, ettei kenellekään jää epäselväksi, mikä on ps”

  Jep. Varmasti monelle vielä äänestyskäyttäytymistään miettivälle tälläiset pääministerin lausunnot selkeyttävät tilannetta. Epävarmuus katoaa ja äänen saava puolue varmistuu.

  1. En minä ketään persua vihaa, puolue ja sen ajamat asiat vaan ovat ihan sitä ihteään.
   Ja se on hyvä, että äänestäjät tietävät, ketä äänestävät.

Kommentoi