Sanna Marin vie Suomea maailmalle, kun täällä nakkikauppiaat riitelevät sinapista

Ans’ katsoa, kun Tampreen likka näyttää mistä kana pissii.

Marinin ura näyttäisi menevän Nokian Ollilan malliin,  joskin tuote on korvien välissä, Suomen teknologinen kyky innovoida uutta ympäristöteknologian alueilla.

Marinin kyky ”avata korkean tason ovia” maailmalla on poikkeuksellinen arvioi kirjoittaja.

Ans’ katsoa,  toivossa on hyvä elää ainakin näinä aikoina, kun kaikkien ei tarvitse riidellä täällä Tapolan nakista ja sinapista.

Brittitoimittaja paljastaa yksityis­kohtia Sanna Marinin uudesta työ­paikasta – ”Äärimmäisen korkea palkka” https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009862388.html

18 vastausta artikkeliin “Sanna Marin vie Suomea maailmalle, kun täällä nakkikauppiaat riitelevät sinapista”

 1. Ei taida tämän jälkeen Marin olla Ukrainan presidentti Zelenskyin piireissä enää…

  ”Venäläisen miljardöörin perustama järjestö asetettiin Ukrainan sodan vuoksi pakotelistalle viime vuoden huhtikuussa. Ennen sitä se oli rahoittanut Sanna Marinin tulevaa työnantajaa.
  EX-PÄÄMINISTERI Sanna Marinin (sd) tuleva työnantaja Tony Blair Institute for Global Change (TBI) on ollut Briteissä julkisuudessa rahoittajiensa vuoksi.”

  Vladimir Putinin lähipiiriläinen on rahoittanut Sanna Marinin tulevaa työnantajaa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009840391.html

  ”Sen lauluja laulat, kenen joukoissa seisot”…kyllä Marinia käskytetään täysin palkanmaksajan mukaan. Nyt venäläisten puolella vai…?

 2. Positiivista kuvaa Marinista. Tuo vähän kummastutti kun toimittaja sanoi: – Hän on nuori keskusta-vasemmistolainen ihminen. Palkka arviot saattavat herättää kateutta ihmisissä joilla on taipumus kadehtia suuria palkkoja.

  1. Venäläinen miljardööri joka on Putinin lähipiiristä :

   ”Kantorilla on läheiset suhteet presidentti Vladimir Putiniin, jonka luo hän on vuosien mittaan tuonut useita ulkomaalaisdelegaatioita. Kiitoksena Putin myönsi Kantorille vuonna 2017 korkean kunniamerkin.

   Daily Mailin mukaan asiakirjoista selviää, että Kantorin perustama järjestö oli antanut TBI:lle vuosittaisen lahjoituksen, jolla instituutti pystyi palkkaamaan ainakin kaksi työntekijää.” (IS)

   En sano muuta kuin raha ratkaisee,,,sekä edelleen ”sen lauluja laulat, kenen joukoissa seisot …”

   1. Miten tämä Marinin työhön liittyy ? Aasit voivat rakennella aasinsiltoja mielipuoliensa välille.
    Put.. siellä, Put.. täällä, Puti.. Varkaudessakin !

   1. Ihmettelen vain sitä että Marin olisi keskustavasemmistolainen kun itse olen saanut erilaisen kuvan

    1. Onko sillä mitään merkitystä tämän homman suhteen ? Hän edusti Suomea pääministerinä, joka oli sosialidemokraatti ja vasemmistoliitto oli vasemmistopuolue.

     1. No ei varmasti minun mielipiteilläni ole mitään isompaa merkitystä. Se on vaan sellainen tapa ja halu ihmisillä näilläkin sivuilla kirjoitella ihmettelynsä aiheita.

 3. Onnea Marinille!
  – Kyllä emme osanneet hyödyntää hänen kykyjään kotimaassa.
  – Niin Suomikuva tulee edelleen tunnetuksi maailmalla hänen ansioillaan.

  1. Olisi ollut hyvin suotavaa, että tämä koko Marin kultti olisi häipynyt johtajansa mukana Suomesta niin kauaksi kuin missä pippuri kasvaa.

 4. Kun kommentteja katsoo, näyttää ottavan kovin tunnon päälle, että Suomen ex-pääministeri vie Suomea ja sen osaamista maailmalle, eikä markkinoi rautaesiripulla eristettyä sisäsiittoista Impivaaraa uutena ”Neuvostoliittona” Suomen sisällä.

  1. Tuskin kovin ansiokkaasti vie, kun ensimmäinen esiintyminenkin provosoi kahtiajakautumiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *