Ehkä pitäisi myös huomioida että ”turvapaikanhakijoita” haluamalla halutaan Suomeen.

Voitte päätellä mikä bisnes tämän homman ympärillä pyörii. Siksi tänne oikein haluamalla halutaan oleskelijoita ”turvapaikanhakija” statuksella. Raha tässä on takana, moni haluaa tehdä nyt bisnestä. Sama ilmiö oli vuonna 2015-2016.

Ohessa Suomen kartta jossa on tällä hetkellä toiminassa olevat yksiköt sekä valmiutta avata  lisää kuulemma on. Semmoinen huomio että kartalla muuten muutama kaupunki on vika korkeudella sijainniltaan…mutta se ei ole asian ydin vaan se että tämä on kuulkaas vaan bisnestä. Migri saa rahat valtiolta ja siinä ympärillä kuppaa yksi sun toinen ja syö kuormasta. (Kuva ja lähde: Migri)

Kuva

Tässä sitten se mitä tapahtui kun näitä viimeksi tuli oikein kunnolla, eräät rikastui oikein kunnolla, sama ilmiö odotettavissa taas. Suomi kyllä saa lisää velkaa niskaansa mutta koska näille tämä on bisnes:

Demarimepin aviomiehelle muhkea tili

”Myös Luona Oy:n hallituskokoonpano tienaa erittäin hyvin. Hallituksen puheenjohtajan Marja Hautakankaan tulot olivat viime vuonna 102 827 euroa. Palkkapussi paisui runsaat 5 000 euroa, sillä aiemmin, vuonna 2015 Hautakankaan tulot olivat 97 513 euroa.”

Koko juttu täällä, suosittelen lukemista koska haluavat että sama toistuu, se tietää muhkeaa tiliä.

Turvapaikkabisnes kannattaa – Luona Oy:n toimitusjohtajalle 137 000 euron palkankorotus

 

4 vastausta artikkeliin “Ehkä pitäisi myös huomioida että ”turvapaikanhakijoita” haluamalla halutaan Suomeen.”

  1. Henrikssonska on ennenkin vouhottanut tuolla tavalla koittaen esiintyä ikääkuin rasistinen kiwlipuolue ólisi kaikkien oikeuksien puolustaja.
   Nyt kuitenkin tuossa siirtolaissakissa ei ole yhtään turvapaikkaa tarvitsevaa, koska venäjä on kansainvälisesti turvallinen maa.
   Henriksssonska unohtaa myös entiseen tapaan suomalaisten oikeudet huutaessaan muiden oikeuksista.

 1. Useampikin sanomalehti kirjoitti 2015-2016 puliveivauksista, jossa lähinnä punainen risti ryösti pirusti rahoja valtiolta – sinulta ja minulta – vedoten ihmisten hätään. Hädänalaisten verukkeella varastaminen on mielestäni aika törkeää. Valtiovallan mielestä ongelmia ei ollut ja on ihanan fantastista että meillä on näin hienoja järjestöjä joiden pomot pienellä, hädin tuskin reilu kymppitonnin kuukausipalkalla jaksavat uhrautua.

  1. Eikös se hyväntekeväisyys olekin se mikä elättää siipeilijät ympärillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *