Historiallinen paperi

Siinä se nimi on ja päivämäärä. Tästä päivästä lähtien me emme ole enää koskaan yksin. Venäjä on imperialistinen tyrannia jota johtaa raivonvallassa oleva diktaattori. Voiko parempaa lisävakuutusta (NATO) oman vakuutuksen (Suomen  Puolustusvoimat) lisäksi olla!

(Kuva: lehtikuvaajien kuva prosessin aikana, olisko BBC ollut)

2 vastausta artikkeliin “Historiallinen paperi”

 1. Tämä oli ehkä parasta antia haastattelussa kun Niinistöltä kysyttiin…

  ”Niinistö sivalsi tilaisuuden lopulla presidentti Putinin Venäjää, joka on pelotellut Suomea Nato-jäsenyyden seurauksilla.

  – Sen tulokset näkyvät tänään, Niinistö kuittasi.”

  Lähde:

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000009500617.html

 2. Tähän sitoudumme nyt ja se puolustaa juuri länsimaisia arvojamme:

  ”Tänään olen ylpeä voidessani toivottaa Suomen tervetulleeksi Naton 31. liittolaiseksi.

  Tänään 74 vuotta sitten, kun Yhdysvallat ja 11 muuta maata liittyivät yhteen ja muodostivat Pohjois-Atlantin liiton, presidentti Truman sanoi: ”Jos jokin on tulevaisuudessa väistämätöntä, se on maailman kansojen tahto vapauteen ja rauhaan.” Tänään tämä tahto on vahvempi kuin koskaan, kun Suomi on liittynyt Natoon.

  Toukokuussa 2022 Suomi ja Ruotsi hakivat Naton jäsenyyttä. Molemmat maat ovat vahvoja demokratioita, joilla on erittäin suorituskykyiset armeijat ja jotka jakavat arvomme ja visiomme maailmasta. Alle vuotta myöhemmin toivotamme Suomen tervetulleeksi jäseneksi – Naton nykyhistorian nopein ratifiointiprosessi. Odotan innolla, että Ruotsi toivotetaan tervetulleeksi Naton jäseneksi mahdollisimman pian, ja kannustan Turkkia ja Unkaria saattamaan ratifiointiprosessinsa viipymättä päätökseen.

  Kun Putin aloitti raa’an hyökkäyssodan Ukrainan kansaa vastaan, hän luuli voivansa jakaa Euroopan ja Naton. Hän oli väärässä. Tänään olemme yhtenäisempiä kuin koskaan. Yhdessä – uusimman liittolaisemme Suomen vahvistamana – jatkamme transatlanttisen turvallisuuden säilyttämistä, puolustamme jokaista Naton alueen senttimetriä ja vastaamme kaikkiin kohtaamiimme haasteisiin.”

  Lähde:

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009500797.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *