Homma etenee Kremliä miellyttävällä tavalla Suomessa

Suomenvenäläisellä yhdistyksellä kunnianhimoinen tehtävä: itäraja kokonaan auki

”Suomessa asuvat venäläiset ja kaksoiskansalaiset perustavat yhdistyksen etujensa turvaamiseksi. Yhdistyksen ensimmäinen tehtävä on yrittää saada itäraja auki.”

Lähde:

https://yle.fi/a/74-20065489

Tämä on juuri se kuinka Suomessa asuvat venäläiset ja kaksoiskansalaiset alkavat toimimaan, joko puhtaasti omasta tahdostaan tai vaikutettuina, sillä ei ole Kremlille väliä, pääasia että alkavat toimimaan.

Pääministeri Petteri Orpo sanoi että Suomi on hybridisodan kohteena Venäjän toimesta. Nyt olemme.

Yksi osa hybridisodan muodoista on hajoita ja hallitse, aiheuta kaaos vaihe. Tätä toteutetaan juuri nyt luomalla vastakkainasettelu jota tässä nyt selkeästi luodaan, olitte sitten mitä mieltä tahansa mutta näinhän se on kun aletaan laittamaan hanttiin Suomen laillisesti valitun hallituksen päätökselle Suomen kansallisen turvallisuuden takaamiseksi, eli itärajan sulku päätös.

https://intermin.fi/kansallinen-turvallisuus/mita-on-kansallinen-turvallisuus

Edelleen. Eri mieltä saa olla. Suomessa on sananvapaus ja kokoontumisoikeus ja mahdollisuus järjestää rauhanomaisia mielenilmauksia mutta rauhanomaisiksi ja väkivallattomiksi niiden pitää jäädäkin.

Edelleen pitää muistaa että myös ajatus ei-sotilaallisilla keinoilla käytävästä sodasta alleviivaa entisestään sodan ja rauhan eron hämärtymistä. Tähän Venäjä pyrkii, se tuo ongelmia rajanaapureille rajojen sisään ja kehittää niistä ”ongelman mikä pitää ratkaista”.

Nyt se ”ongelma” voi olla Venäjän kehittämä case ”Suomi ei päästä venäläisiä Venäjälle ja se on uhka venäläisiä kohtaan”, ihan näin nyt esimerkkinä tähän laitan, minun mielipide.

Sitten sitä ”ongelmaa” aletaan ratkomaan, pyydetään Suomen suurlähettiläs kuulemaan kunniansa ja käsketään aloittamaan toimet tilanteen korjaamiseksi …jotain tuohon tyyliin. En ihmettelisi jos moista Kreml suunnittelee, siihen myönnytyksiä ja muuta mikä kuuluu näiden keinovalikoimiin.

Tai täällä olevat henkilöt aiheuttavat jotain mikä on vakavampaa.

Eipä mennä miinaan.

Mutta näin, olemme siin hybridisodan yhdessä vaiheessa,,,”saada aikaan kaaos”.

6 vastausta artikkeliin “Homma etenee Kremliä miellyttävällä tavalla Suomessa”

 1. Olisi niin mukavaa nyt moittia Marko sinua turhasta pelottelusta, mutta kun ei voi.

  Hyvin realistinen kuvaus siitä mikä on mahdollista, vaiko peräti todennäköistä?

  1. Jep, minusta on hyvä nyt käydä keskustelua tästä. Me olemme kumminkin demokratia ja mielenilmauksia saa tehdä kuka haluaa, se kuinka Kreml tähän vaikuttaa voidaan sitten vain arvailla. Eiköhän meillä tiedustelu ole jollain lailla perillä ja tiettyjä tahoja seurataan …

 2. Tämmöinen seikka näistä Venäjän kaksoiskansalaista Suomessa:

  Venäjä ei tunnusta kaksoiskansalaisuutta? Suomessa asuvat Venäjän kaksoiskansalaiset ovat velvoitettuja noudattamaan Venäjän lakeja myös ulkomailla sen perustuslain mukaisesti.

  Suomessa kaksoiskansalaisia kutsutaan suomalaisiksi, Venäjä ei tunnusta tätä. Kaksoiskansalaisuutta ei hyväksytä, ja Venäjä määrittelee omilla laeillaan myös meillä olevien kaksoiskansalaisten velvollisuudet.

  Eli lyhyesti. Venäjä määrittelee kaikki Suomessa asuvat venäläiset ”kaksoiskansalaiset” venäläisiksi ja jos jokin käsky heille Kremlistä tulee, niin tulee heidän sitä myös noudattaa!

 3. Tämän yhdistyksen perustaminen on fiksua. Se on avoimuutta. Ei tarvitse murehtia mitä tehdään suljettujen ovien takana.

  Pidän paljon mieluummin tällaiset persoonat valokeilassa kuin hämärän suojassa.

  1. Sepä se, meillä voi perustaa kaikenlaisia yhdistyksiä …katsotaan sitten kun Kreml huomioi näiden ”ongelmat Suomessa” ja niihin vaaditaan Suomen hallitukselta toimia koska näin Kreml toimii, ne toimii jo Suomen sisällä ja mm näin se on laillista, palataan asiaan sitten jos olen oikeassa,,,

 4. Tästä on sitten jo varoitettu julkisuudessa 1.9.2023

  Professori: Venäjän kaksoiskansalaiset ovat riski Suomen turvallisuudelle – kylmäävä ennuste Putinin seuraajasta
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000009823011.html

  Huomioikaa että kaikenlaiset heidän perustamat ”yhdistykset” kun tilanne on nyt hybridisota Suomea vastaan…miettikää nyt oikeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *