Joskus halpakin on ihan hyvä

Tälläinen Bilteman radiolöytö. Hinta 10,90€, toimii kahdella AAA-paristolla.

Pieni ja helppokäyttöinen radio. Asemat on esivalitttu ja laitteessa on kello (24/h toiminto) sekä kuulokeliitäntä, vyöpideke ja rannehihna joka toimii antennina. Äänenlaatu on ihan ok sekä kokonsa vuoksi näppärä laittaa vaikka takin rintataskuun. Laitan tämän ”sissirepun” vakiovarustukseen ja pari annosta AAA-pattereita vedeltä pitävään pussiin.

Suosittelen vaikka vararadioksi…koskaan ei tiedä…

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan Art. BILTEMA 6380 POCKET RADIO 15:57 1438 ULEFONE SHOT ON ARMOR X5

Kuvassa voi olla kaiutin ja tekstissä sanotaan 636 3 ULEFONE SHOT ON ARMOR X5

 

5 vastausta artikkeliin “Joskus halpakin on ihan hyvä”

  1. Kertokaa onko vastaavanlaisia löytöjä muilla, aina ei sitä 100€ tarvitse pistää tai 1000€ puhelimeen kun halvempiakin ja jopa parempia on saatavilla,,,moni vaan kun on silti made in China, oli se ”merkkituote” tai ei…

  2. Itse kuuntelen radiota päivittäin,mutta ainoastaan yhtä kanavaa, nimittäin Radio Poria, se niin kotona, tallissa kuin autossakin aina päällä.

    Musiikkia aikuiseen makuun, sanotaan kanavan mainoksessa ja juuri sitä myös saa.

  3. Halpakin radio kuuluu jos lähellä on voimakas asema, mutta vähän kauempana voi tulla ongelmia. Harmi kun nykyisin ei tahdo löytyä kunnon tavallista radiota mökille, ovat joko suhisijoita tai sitten internet -radioita. Kalliimmissakin on panostettu enemmän äänenlaatuun ja herkkyydessä on jää paljon toivomisen varaa. Vielä muutama vuosi sitten olisi saanut hyvin kuuluvan Grundigin mutta sen mallin valmistus lopetettiin. No, on meillä taskukokoinen Sony mutta pieni pöytäradio olisi mukavampi käyttää ja kivemman näköinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *