7 vastausta artikkeliin “Kun Sanna jää kiinni ”Hornet casessa””

 1. Edelleen sama kiertely ja kaartelu jatkuu vaikka jäi kiinni siitä että puhumatta presidentti Niinistölle, Ilmavoimille, hallitukselle ja muille instansseille meni vaarantamaan Suomen ilmapuolustuksen lupaamalla Hornetteja omin luvin, eikä lupaus ole edes mahdollinen.

  Monessa muussa maassa olisi jo potkut tulleet.

 2. Sarah Palin niminen … sanoisinko myöskin mediapelin osaava rouva Alaskasta taannoin osasi saman pelin. Toimittaja kysyi vaan niin hän alkoi kertomaan omia tarinoitaan.

  Tämä on sangen yleinen poliittinen viestintätyyli. Yleensä se ei vaikuta kannatukseen, koska kyseisen henkilön tyyli ohittaa tarkoituksen.

  Vaaleissa nähdään piisasiko se.

 3. Kaikki suosituimmat poliitikot osaavat taidon hankalan kysymyksen kohdalla puhua asian sivusta. Toimittajat usein eivät jaksaa toistaa kysymystä mikä on harmillista, poliitikko tietää että aina kannattaa yrittää. Myös tuo että asiassa kuin asiassa hallitus toistelee että kun korona, sota ja Kokoomus silloinkin kun asia ei mitenkään näihin ongelmiin liity.

 4. Hornetpuhe oli tarkoitettu koko EUlle ja jos se olisi ymmärretty, niin olisi ollut Putinille varoitus lännen aktiivisuudesta torjua venäjän laiton toiminta.
  – Meilläkin Putinisteja riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *