Manna Sarinin nolo Hornet sekoilu on tullut nyt onneksi päätökseen!

”Suomi on vastannut Ukrainan neuvottelukutsuun F/A-18 Hornet-hävittäjien luovuttamisesta puolustussotaa käyvälle maalle. Asiasta kertoo Uutissuomalainen.

– Hävittäjät ovat puolustusvoimiemme käytössä tulevat vuodet, minkä jälkeen niiden elinkaari päättyy noin kolmen vuosikymmenen käytön jälkeen. Keskustelu koneiden mahdollisesta siirrosta ulkomaille ei ole ajankohtainen, Kaikkonen viestittää Uutissuomalaiselle.” (IL 11.4.2023)

Siihen loppui  tämäkin pelleily. Manna Sarinin käsittämätön pelaaminen vaalien alla näiden hävittäjien kanssa sai jo koomisia piirteitä TV:n suorassa lähetyksessä missä hän intti samasta asiasta toimittajalle ja toimittaja kysyi 8 kertaa hävittäjä asiasta ja aina Manna puhui ”mannapuuroa” mikä ei johda mihinkään.

Nyt tämä lapsellinen touhu on saanut lopullisen päätöksen kuten asiat menee. Me emme anna hävittäjiä, vaan ne lentää elinkaaren loppuun ja romutetaan. Tätä Manna ei osannut sanoa…koska…ei osannut.

8 vastausta artikkeliin “Manna Sarinin nolo Hornet sekoilu on tullut nyt onneksi päätökseen!”

 1. Olihan se selvä ettei niitä voida antaa, mutta ilmeinen tarkoitus oli herättää ja jatkaa keskustelua Ukrainan ilmapuolustuksesta yleensäki. Marinin puhe osui ajankohtaan joka herätti ne maat jotka koneita voisivat antaa eli niitä koneitä joita Ukrainalaiset osaavat lentää.

   1. Olisi ollut aivan eri asia puhua hävittäjistä yleensä ja se olisi selkeästi voitu ymmärtää muiden herättämiseksi.
    Se, että Marin puhun nimenomaan Suomen horneteista, oli aivan eri asia ja osoittaa sen typeryyden, mikä Marinin korvien välissä vaalikiimassa paloi.

    1. Niinpä. Sekä nämä maat jotka pisti sinne MiG-29 hävittäjiä oli tehnyt päätökset ajat sitten.

     Marin ajoi vain vaalikampanjaa mikä meni överiksi.

 2. Voi se vaalikamppanjaakin olla
  Mutta mikään valtio ei anna kaikkia omia hävittäjiään minnekkään muulle kaikkia terv tepivaari

 3. Kaiken lisäksi onkelmia tuottas sekin ettei Ukrainassa ole hornet lentäjiä näitä gnatti lentäjiä on melkoinenkin määrä terv tepivaari

 4. Manna Sarinille ei mahdollisuuksia NATOn johtoon. Paras vaihtoehto taitaa olla Viron Kaja Kallas, Viro on ollut Natossa vuodesta 2004:

  ”Lucas nostaa esille muun muassa Viron pääministerin Kaja Kallasin, jonka tausta sopisi hänen näkemyksensä mukaan kuin nakutettu Naton pääsihteerille. Tosin Kallas ei ole entinen, vaan juuri puolueensa ylivoimaiseen voittoon johdattanut pääministeri.”

  ”Lucas ei mainitse Marinia, mutta analyysin julkaisuajankohdan kannalta asia ei tuolloin ollut odotettavissakaan. Nyt Lucas kommentoi Iltalehdelle spekulaatioita Marinista seuraavana Naton pääsihteerinä.

  – Hän on mahtava, mutta Suomi on liian tuore jäsen, hän sanoo.”

  ”Lucas ei ole ainoa asiantuntija, joka pitää Marinin mahdollisuuksia vähäisinä.

  Helsingin yliopiston akatemiatutkija Timo Miettinen pitää Marinin tai ylipäänsä suomalaisen valintaa epätodennäköisenä Lucasinkin mainitsemasta syystä: Suomi on ollut Nato-maa liian lyhyen ajan.”

  Eli on turhaa spekuloida jauhojengin johtajan pääsemisestä tähän tehtävään…

  Lähde:

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3f130d83-bc94-4c88-b11f-7c38fa1c1872

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *