Manna Sarinin uusi ”heila”, se vasta heila olisikin…

Niin. Näitä iltapäivälehtien lööppejä kun seuraa niin on siellä vaikka minkälaista juttua Manna Sarinista. Mutta paras taitaa olla tämä 7-Päivää tyylinen uusi ihastus.

”BELGIALAISPOLITIIKKO Conner Rousseausta on tehty rikosilmoitus seksuaalirikoksista, kertovat useat belgialaismediat. Rousseau on sosiaalidemokraattisen Vooruit-puolueen puheenjohtaja.

Rousseau nousi otsikoihin Suomessa sen jälkeen, kun hän ystävystyi Sanna Marinin (sd) kanssa. Rousseau kertoi esimerkiksi aiemmin tällä viikolla Ylelle ystävyydestään Marinin kanssa.” (IS)

En tiedä millainen se aiempi mies tällä oli mutta tässä olisi varmaa lööpeissä pysymistä ilman omia töytäilyitä…

 

6 vastausta artikkeliin “Manna Sarinin uusi ”heila”, se vasta heila olisikin…”

  1. Jos Marin ei itse eläisi tuomalla itseään julkisuuteen jatkuvasti, voisin toivoa hänelle rauhaa mitä tulee hänen omaan elämään, ja kavereihin / parempiin kavereihin.

    Mutta itsepä on julkisuuden valokeilan valinnut. Ei sovi valitella jos media innostuu.

    Minä en innostu. Minua eivät Marinin biletykset kiinnostaneet silloin, eivätkä nyt.

    1. Juuri niin kuin Kyuu. Minulle poliitikkojen, urheilijoiden ja muiden julkkisten yksityiselämä on EVVK. Minua kiinnostaa vain saavutukset jokaisen omalla sarallaan.

    2. Elää some-elämää ja on tunnettu persoona. Hänen käskyt ei tilannetta muuta. Nyt on sidottu myös tuohon tyyppiin, itse on tilanteen näin antanut mennä.

  2. Jotkut näköjään saivat trauman Marinista. Terapia voisi auttaa. Kannattaa ehkä aloittaa ennen kuin painajaisunet pahenevat ja nukkuminen ei enää onnistu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *