Muistakaa ketä ette äänestä minnekään:

Tässä nämä mepit jotka äänestivät teille 21 miljardin euron lisämaksun. Näitä puolueita kun äänestätte niin saatte tämmöisiä laskuja myös tulevaisuudessa. Nonniin,  Hus! Hus!

(Kuva minun Twitter sivuilta:)

”Kiinteistöliitto tiedotti viime viikolla, että direktiivi koskee 1,5 miljoonaa asuntoa Suomessa. Liiton mukaan korjausten kustannukset olisivat koko rakennuskannan osalta noin 21 miljardia euroa. Kiinteistöliiton mukaan direktiivi pakottaa suomalaiset remontoimaan kotejaan ennen aikaisesti.” (IL 15.3.2023)

34 vastausta artikkeliin “Muistakaa ketä ette äänestä minnekään:”

  1. Suomen äänet eivät olisi riittäneen toiseenkaan suuntaan. Luultavammin ei tule menemään päätökseen sillä edessä on pitkä lama.

    1. Kyllä EU tästä meille laskun laittaa, olemmehan aina suunnannäyttäjänä näissä asioissa. Kuvaavaa on se mitkä puolueet haluaa Suomea kurittaa lisää…

  2. Teille 21 miljardin lisämaksun laittaa tönönne kuntoon asuitte siinä tulevaisuudessa tai ette…laskua tulee ihan varmasti!

  3. Maailman pelastaminen saastumiselta näyttäisi olevan enemmän vihervasemmiston vastuulla.
    Tämä äänestystulos varmaan seuraavissa meppi vaaleissa kuitenkin saa äänestäjät puolueen ohella pohtimaan tarkemmin ehdokasta puolueen sisällä.

    Kyllähän tässä epäluuloiselle sellainenkin ajatus mieleen saattaa tulla että pyritäänkö petaamaan omaa persoonaansa Euroopan suurten päättäjien silmissä.

    Pieni kannanotto maaseudun autioittamisen puolesta myös näiden meppien äänestys.

      1. Virheiden sekopäinen sokea ideologia tarkoittaa, että eri tavalla eläviä pitää rangaista ja maksattaa heillä virheiden munaukset.

  4. Tässä pitäisi olla virallinen lista ketkä äänesti vastaan ketkä puolesta. Mikä on tosi tuon lista osalta koska Pietikäinen on tuossa mainittu…🤔

    Suomalaismepeistä paikalla oli 11 äänestäjää. Kolme oli poissa äänestyksestä henkilökohtaisten syiden takia.

    Kannan puolesta äänestivät seuraavat mepit:

    Alviina Alametsä (vihr)
    Heidi Hautala (vihr)
    Ville Niinistö (vihr)
    Miapetra Kumpula-Natri (sd)
    Silvia Modig (vas)

    Kantaa vastaan äänestivät seuraavat mepit:

    Mauri Pekkarinen (kesk)
    Elsi Katainen (kesk)
    Teuvo Hakkarainen (ps)
    Sirpa Pietikäinen (kok)
    Henna Virkkunen (kok)
    Tyhjää äänesti Nils Torvalds (r).

    1. Lisäys: mitä tehdään mepeillä jotka eivät ole näin tärkeässä äänestyksessä mukana, eikö heillä ole varahenkilöitä laittaa?

  5. Kyllä muistan ketä äänestän mutta se on minun oma juttuni enkä sitä muille kailoon
    Toisia äänestän tunkiolle ja toisia eduskuntaan terv tepivaari

  6. Vittu (anteeksi) en ymmärrä miksi Suomi maksajan asemassa kun Suomen ilmastopäästöt ovat pelkkä hyttysen pieru maailmankartalla.

    1. Koska EU:ssa ovat huomanneet että olemme hölmöläisiä jotka noudattaa minkälaista lakia tahansa.

  7. Ei mene Pietikäiselläkään vahvasti:

    ”Kokoomuksen Sirpa Pietikäinen merkattiin alun perin äänestäneen kantaa vastaan. Pietikäinen kuitenkin ilmoitti myöhemmin Ilta-Sanomille, että hänen äänestyksessään tapahtui näppäilyvirhe. Pietikäinen oli merkattu äänestäneen kantaa vastaan, vaikka hän oli sen puolesta.”

  8. Miettiä sopii miksi Purra vastustaa rikkaiden vero juttua varakkaille se ei oikeasti merkitse mitään terv tepivaari

    1. Asiassa pitää erottaa toisistaan ne rikkaat ja sitten vähän keskituloista parempituloiset, jotka eivät silti ole rikkaita.
      Valitettavasti nuo verojen kiristykset koskevat progressiivisesti vain tuloja ja eläkkeitä eivätkä varallisuutta.

      1. Samoin ne verojen kiristykset eivät yleensä koske pääomatuloja, mitä nämä rikkaat enimmäkseen saavat.

      2. No ei ne keskituloiset olekkaan rikkaita koska heiltä ne verot menee suoraan palkasta
        Mutta nuot pääomapellet pitää saada kuriin verojen suhteen terv tepivaari

    1. Talvi ja kesä kävisi jos saisi loskakaudet välistä pois. Eikö jonkinlainen direktiivi tähän olisi mahdollista saada…

      1. Sellanenkin direktiivi olis paikallaan lämpötilat kesällä eisaisi ylittää 20 plus astetta
        Sama talvella olisi jos ei menisi – 10 yli terv tepivaari

    2. Olis varmaan mutta siihen ei kykene mitkään maat naapurissamme Norjassa tulee lunta n 9 metriä talvessa
      Ja tulee sitä lunta muuallakin terv tepivaari

  9. Vihreä siirtymä tappaa köyhät Suomesta. Muut saattavat kituutella.

  10. Juuri MTV:ssä tulee juttua tästä kuinka saatte alkaa pistämään aurinkopaneeleita ja uusia ikkunoita sekä uudet ympäristöysävälliset lämmitykset! Pitäisikö perustaa jokin rakennusfirma, halvalla tyyppejä jostain maasta duuniin siihen ja jo nyt luukuttamaan asiakkaat valmiiksi, nyt on hyvä myydä pelotteella!

  11. Eli myös Kokoomus kannattaa tätä Pietikäisen osalta:

    Näin pakkoremonttien puolesta äänestäneet suomalaismepit perustelevat ratkaisuaan: ”Maailmanhistorian toiseksi suurin väärinymmärrys” https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009454822.html

    ”– TÄSSÄ on kyllä käynnissä maailmanhistorian toiseksi suurin väärinymmärrys, sanoo europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen (kok), joka äänesti kohua herättäneen rakennusten energiatehokkuutta koskevan direktiivin puolesta.”

    Kalliita päätöksiä teidän, huom teidän eli Suomen asukkaiden päänmenoksi.

    1. Kokoomus ja SDP sumuttivat taas äänestäjiä – molempien puolueiden mepit äänestivät EU:ssa suomalaiskotien pakkoremonttien puolesta

      1. Mikä puolue ei kuseta no kaikki tietää ettei sellasta ole missään maassa ei Suomessakaan
        Jospa puolueet olisi edes sellasia jotka kertoisi nyt jo leikkauslistansa mutta on niitäkin jotka ei kerro terv tepivaari

  12. Suomessa, jossa energiaa on osattu jo pitkään tuottaa saasteettomasti, pitää ruveta ostamaan kiinalaisia leluja taloihin lämpöä optimoimaan.

    Leluja, jotka on rakennettu lasten kaivoksista kaivamilla materiaaleilla, uiguuriorjien kasaamia.

    Lennätetty halki maailman, luotu kestämään käytössä ehkä vuoden.

    Kaikki sen takia jotta käyttäisimme vähemmän puhdasta energiaa.

    Ja niin tehden käytämme aivan mielettömästi likaista energiaa.

  13. Energiatehokkuus -sanan käyttö osoittaa pään pöljyyttä, koska kyseessä pitäisi olla ”energiataloudellisuus”. Oikea sana saattaisi ohjata oikeaan ajatteluun.

  14. Avauksen otsikoon liittyen:

    ”Kolme kevään eduskuntavaalien ehdokasta on tuomittu ehdottomaan vankeusrangaistukseen kymmenen viime vuoden aikana. Lisäksi kymmeniä ehdokkaita on tuomittu ehdolliseen vankeusrangaistukseen.
    Pisimmät tuomiot ovat Samuel Gryningillä (ske) ja Christian Kautolla (sml). Molemmat on tuomittu 3,5 vuoden vankeusrangaistuksiin vakavasta väkivallasta.”
    (IL)

    Tässä myös eräs toinen veitikka:
    https://youtu.be/28IqE_BxGqM
    (Haastattelu: Sakari Helke (Sikamaster))

    CV Helke Sakari/ piraattipuolue, Helsinki:
    – 2018 Pahoinpitely, huumausainerikos; 3 kuukautta vankeutta (yhdyskuntapalvelua 90 tuntia)
    – 2016 Pahoinpitely , 4 kuukautta vankeutta (yhdyskuntapalvelua 120 tuntia)
    – 2016 Pahoinpitely (2), Ei rangaistusta
    – 2015 Huumausainerikos ,7 kuukautta vankeutta (yhdyskuntapalvelua 180 tuntia)

    Melkein punastuin ihastuksesta!

  15. Todellinen toiminnan mies!

    Ville Nurmela/ Sinimusta Liike:

    ”Olet myös Ukrainan sodan veteraani. Mikä sai sinut lähtemään kahden valtion väliseen sotaan mukaan? Miksi valitsit Ukrainan puolen?

    — Ukrainalainen ystäväni esitti avunpyynnön, ja olin jo valmiiksi pitänyt sodankäyntiä kiehtovana asiana. Nyt kun siihen tarjoutui tilaisuus niin olisi suorastaan pelkurimaista olla käyttämättä tämä tilaisuus. Pari viikkoa puhelinsoiton jälkeen oltiinkin jo parin kaverin kanssa ylittämässä Ukrainan rajaa ja matkalla sotaan. En keksi mitään syytä miksi minun olisi pitänyt valita Venäjä Ukrainan sijaan. En edes teoriassa voisi matkustaa Venäjälle Putinin toimeenpanemien ekstremismin vastaisten lakien takia. Putin on kieltänyt kaikki nationalistiset puolueet ja järjestöt, vainoaa kansallismielisiä aktivisteja ja sulkee heidät vankiloihin juurikin näiden hänen ”hienojen” uusien lakipykälien avulla. Loppujen lopuksi, halusin vain päästä kokemaan jotain niin ainutlaatuista kuin totaalinen sodankäynti. Olen aina ollut toiminnan perään, enkä ole koskaan ymmärtänyt tylsiä ja ankeita ihmisiä, joiden elämässä ei ole mitään sisältöä.”
    (partisaani)

    CV Ville Nurmela:

    – 2022, Törkeä vahingonteko, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, ampuma-aserikos; 1 vuosi 3 kuukautta ehdollista vankeutta (koeaika päättyy 2.1.2024)
    – 2016, Rattijuopumus, huumausainerikos, kätkemisrikos, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, lievä vahingonteko; 130 päiväsakkoa
    – 2016, Rattijuopumus, huumausainerikos, ampuma-aserikos, räjähderikos, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantaminen; 5 kuukautta ehdollista vankeutta (valvontarangaistus)
    – 2016, Pahoinpitely, huumausainerikos, lievä ampuma-aserikos; 60 päiväsakkoa
    – 2015, Näpistys, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapito; 25 päiväsakkoa
    – 2015, Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, ajoneuvoverorikkomus; 40 päivää vankeutta
    – 2015, Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, ajoneuvoverorikkomus; 40 päivää vankeutta (yhdyskuntapalvelua 40 tuntia)
    – 2014, Liikenneturvallisuuden vaarantaminen, vammantuottamus, näpistyksen yritys; 30 päiväsakkoa
    – 2014, Huumausainerikos, huumausaineen käyttörikos; 5 kuukautta ehdollista vankeutta

  16. Psykopatia:

    Psykopatia on viralliseen tautiluokitukseen kuulumaton luonnehäiriö, jota voidaan mitata luotettavasti. Sille ominaisia piirteitä ovat itsekeskeisyys sekä myötäelämiskyvyn, syyllisyydentunnon ja pidäkkeiden puute. Psykopatiasta kärsivää henkilöä kutsutaan psykopaatiksi. Psykopaatille tyypillisiä piirteitä ovat julmuus, epäsosiaaliset teot, alkoholin ja huumeiden käyttö, vastuuttomuus ja moraalittomuus. Kokonaisväestöstä psykopaateiksi voidaan luokitella yksi-kaksi prosenttia. Miehillä se on kolme kertaa yleisempää kuin naisilla.

    Cleckleyn luettelo psykopatian piirteistä:

    – Pinnallinen viehätysvoima ja älykkyys
    – Harhaluulojen ja muiden irrationaalisten ajattelun merkkien puuttuminen
    – Hermostuneisuuden tai psykoneuroottisten oireiden puuttuminen
    – Epäluotettavuus
    – Valheellisuus ja epärehellisyys
    – Katumuksen ja häpeän puuttuminen
    – Epäsosiaalinen käyttäytyminen, joka on heikosti motivoitunutta
    – Huono arvostelukyky ja kyvyttömyys oppia kokemuksista
    – Patologinen itsekeskeisyys ja kyvyttömyys rakastaa
    – Yleinen tunneköyhyys
    – Oivalluskyvyn spesifi puute
    – Välinpitämättömyys ihmisten välisissä suhteissa
    – Outo ja luotaantyöntävä käyttäytyminen juopuneena ja joskus muulloinkin
    – Tekee harvoin itsemurhan
    – Sukupuolielämä on persoonatonta, triviaalia ja heikosti integroitunutta
    – Elämän suunnitelmattomuus

    (Wikipedia)

  17. Psykopatia on viralliseen tautiluokitukseen sisältymätön luonnehäiriö, jota voidaan mitata luotettavasti. Sen piirteitä ovat lipevyys, mahtipontisuus, itsekeskeisyys, syyllisyydentunteen ja empatian puuttuminen, valehtelu, petollisuus, tunne-elämän pinnallisuus, impulsiivisuus ja toistuvat rikokset. Psykopaateilla esiintyy aivotoimintojen ja autonomisen hermoston poikkeavuutta, joka aiheuttaa jo varhain käyttäytymis- ja oppimisongelmia. Myös perimällä on etiologista merkitystä. Psykopatia on keskeinen riskitekijä arvioitaessa väkivaltarikoksiin syyllistyneiden miesten alttiutta rikosten uusimiseen. Sillä on ennustearvoa myös mm. miespuolisten skitsofreniapotilaiden rikoksenuusimisriskin suhteen. Psykopatia ei yleensä alenna rikoksentekijän syyntakeisuutta. – –

    HOITO:
    Psykopatian hoito on vaikeata, aikaa vievää ja kallista, ja psykopaatin tutustuttamista tunne-elämäänsä voi verrata vaikeudeltaan Graalin maljan etsintään (Hare 1999). Jokseenkin kaikkia psykiatrisen hoidon menetelmiä on kokeiltu tuloksetta. Pikemminkin näyttää siltä, että ainakaan aikuisiän psykopatiaa ei pitäisi ryhtyä hoitamaan. Terapeuttista yhteisöä ja ryhmässä tapahtuvaa kokemusten läpikäyntiä on kuvattu vahingolliseksi koska psykopaateilla on kyky oppia hyödyntämään hoidon piirissä saamiaan oivalluksia muille haitallisella tavalla. Rikoksen uusimisen riskin on havaittu suurentuneen hoitoa saaneilla verrattuna hoito-ohjelmien ulkopuolelle jääneisiin.

    (https://www.duodecimlehti.fi/duo96809)

  18. Nyt rintamalle kaikki Suomen psykopaatit! Siellä ei ole tylsää hetkeä pitkästyttämässä tunne-elämältään köyhää miestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *