Sosialisti Biden ei lopeta Ukrainan tukemista

”If we don’t stop Putin, it will endanger the freedom of everyone almost everywhere. Putin will keep going, and would-be aggressors everywhere will be emboldened to try to take what they can by force.”

Edelleen Biden toistaa samaa tuttua teemaa jossa Ukrainaa tuetaan hamaan tappiin. Vaikka vanha äijä onkin niin pitää nostaa hattua että ainakin yrittää vaikka moni Yhdysvalloissa laittaa nyt kumma kyllä hanttiin. Ukraina on jo ilmoittanut että tuen väheneminen näkyy jo heillä etulinjassa. A-tarvikkeista alkaa olla ensimmäisenä pulaa.

Lähde:

13 vastausta artikkeliin “Sosialisti Biden ei lopeta Ukrainan tukemista”

 1. Nuot kaksi puoleutta ei mistään kohtaa ole sosialistisia siellä on demokraatit ja rebubligaanit

  Piilossa siellä on kyllä moniakin puolueita vallassa vain kaksi kummankaan mentelmät ei ole sosialistisia terv tepivaari

 2. Tiedoksi, että kongressi hyväksyisi heti Ukrainan rahoituksen jatkumiseen noin 60 000 000 000 USD – jos sosialisti Biden suostuisi siihen, että USAn ja Meksikon välistä rajaa tilkittäisiin, että sen rajan ylitse tulevaa laitonta siirtolaisuutta vähennettäisiin.

  Se sama lehmänkauppa on ollut vireillä jo kuukausia. Republikaaneilla ei ole muuta mahdollisuutta tilkitä USAn etelärajaa kuin paketoida se Ukrainan avustamiseen.

  Sosialistit eivät halua rajoittaa laitonta maahantuloa USAssa, eikä juuri Suomessakaan.

  1. On typerää kiristää Ukrainan kustannuksella. Luuletko Juhani jos Suomessa olisi kyse Ukrainan tuesta ja oikeisto käyttäisi sitä kiristyskeinona vasentalaitaa vastaan…en usko että meillä demokratiassa moista harjoitettaisiin.

   Mutta se siitä, tulossa valtaan on luultavasti seuraavaksi taas Trump ja kaikki höpöjohtajat eri tehtäviin siinä siivellä, ei tule olemaan ainakaan yhtään tylsää päivää medialle.

   Oma veikkaus on että Trump aloittaa mahdollisen voittonsa jälkeen ensimmäisen vierailun Putinin hovissa ja sitten on vuorossa P-Korea ja lukuisat muut diktatuurit ja kommarivallat. Näinhän se meni viimeksikin.

   Siinä vaiheessa ollaan jo isoissa ongelmissa.

 3. Republikaaneistakin selvä leijonaosa haluaa tukea Ukrainaa, mutta tästä tehtiin soppa. Jos nyt kuuntelee vaikka Ylen uutisointeja aiheesta, siellä muistutetaan että umpisolmua ovat vuorotellen pahentaneet kumpikin osapuoli.

 4. USAn poliittinen järjestelmä on demokratia, mutta se on rakennettu ihan toisella tavalla kuin Suomessa. Esimerkiksi vaaleissa valitaan myös sheriffit, pormestarit, jne.

  Parlamentti on kaksiosainen: Edustajainhuone ja Senaatti. Lakien voimaan saattamiseen tarvitaan molempien hyväksyntä. Rahan käyttöön tarvitaan molempien hyväksyntä.

  Jos presidentti (Biden) haluaa päästää maahan laittomia ”siirtolaisia”, niin Parlamentaarikkojen ainoa keino estää sitä roskasakin maahantuloa on paketoida lakeja keskenään.

  Hyötymaahanmuutto on USAssa mahdollista – oikeita osaajia toivotetaan tervetulleiksi. Haittamaahanmuuttoa tarvitsevat sosialistit – että saisivat tulevaisuudessa äänestäjiä.

  1. Juhani. Hyväksytkö tälläisen henkilön ja hänen puolueen toimet?

   Tapahtui seuraavaa 6.1.2021:

   ”Yhdysvalloissa on menossa vallankaappausyritys. Tätä mieltä on myös Ulkopoliittisen instituutin johtaja, dosentti Mika Aaltola.

   – Tilanne on äärimmäisen huolestuttava ja ennenkuulumaton. Surullista. Siinä nyt presidentin hallinto yrittää viivyttää ja lamauttaa uuden presidentin valinnan viimeistelyä. Jonkin sortin vallananastus on käynnissä, ja tämä on maailman vanhimmassa demokratiassa hyvin erikoinen tilanne.

   Donald Trumpin pitämän, ennalta suunnitellun ison mielenosoituksen päätteeksi vaalit hävinnyt presidentti Trump pyysi kannattajiaan siirtymään kongressin suuntaan. Kannattajat onnistuivat ryntäämään sisään kongressiin. Kongressi evakuoitiin.”

   Lähde:

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a6250a27-a756-4b55-b39f-039c8b5309df

   Tämä oli mm yksi tekijä miksi Putin hyökkäsi Ukrainaan. Se koki lännen (Yhdysvallat) heikoksi. Kreml oli jo vaikuttanut Trumpin valintaan Yhdysvaltojen presidentiksi. Nyt heillä oli tämä kaatamassa maan laillisesti valittua presidenttiä, Bideniä ja oli yritys saada maassa vallankaappaus. Tästä Trump on myös syytteessä sekä monesta kymmenestä muusta rikoksesta. Tämän puolue ajaa nyt sellaista politiikkaa mikä voi kaataa Ukrainan sodassa Venäjää vastaan…

   Tämäkö se on sitten hyvä asia?

   Sekä tämä aita on pelkkä tekosyy.

   Tapahtui jo vuonna 2019 kun Trump oli edelleen presidentti:

   ”The Washington Post paljasti eilen salakuljettajien löytäneen Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin uuden raja-aidan heikkoudet: aitaan saa leikattua helposti työkaluilla reikiä. Presidentin mielestä ongelma ei ole merkittävä.”

   ”Trump on itse mainostanut aitaa viime viikkoina kutsuen sitä ”käytännössä läpäisemättömäksi” ja raja-aitojen ”Rolls-Royceksi”, jonka yli, ali tai läpi on mahdoton päästä.”

   Lähde:
   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/salakuljettajat-loytaneet-trumpin-uudesta-raja-aidasta-suuria-porsaanreikia-presidentti-vahatteli-ongelmia-ei-muuta-kuin-pannaan-irti-leikattu-palanen-takaisin-paikalleen/7611888#gs.1sp3z6

   Eli Trump (republikaanit) valehteli siitä jo silloin. Sekä rajalle ei ollut silloinkaan tarpeeksi rajavartioita.

   En ostaisi tarinaa siitä että tämä onkin Bidenin vika…Juhani.

 5. Tässä pitää tajuta että jokainen minuutti minkä republikaanit vastustaa Ukrainan auttamista maksaa ukrainalaisille verta taistelukentällä. Se on näiden republikaanien ansiota. Tämäkö on hyvä?

  Näilläkin blogeille julistetaan kuinka Ukrainaa pitää auttaa mutta todellisuus taitaa olla se ettei tarvitse jos poliittisesti ollaan eri mieltä. Silloin ei pidä mainostaa että Ukrainaa pitää auttaa, vaan pitää sanoa että autetaan jos kiinnostaa. Nyt Yhdysvalloissa republikaaneja ei kiinnosta, eli eivät auta.

  Sosialisti Biden on yksin auttamassa, Euroopassa isoimmat valtiot auttaa surkean vähän. Se on kuulkaas silleen että saamme taistelukentän vielä omalle maaperälle tavalla tai toisella, sitten voitte poliittisesti väitellä mullan alla…?

 6. Ukraina on kaukainen maa USAlle. Käyvät sotaa paremminkin Venäjää vastaan, mutta vain sen verran että sota jatkuu eikä Ukraina voita.
  Suomessa olisi sama tilanne jos, mutta toivottavasti ei tule.

  1. Suomessa eläisimme nyt kauhun hetkiä jos EMME OLISI NATOn jäsen sekä emme olisi nyt Yhdysvaltojen kanssa tehneet DCA-sopimusta.

   Odottaisimme Trumpin paluuta valtaan ja seuraavaa Putinin liikettä oikeasti yksin…

   Miettikääpä sitä tilannetta. Tietäisimme että Ukrainan romahtaessa olisi punatähdet seuraavana meidän portilla. Ei heti mutta olisimme seuraavana kohteena tulevien vuosien aikana ja täälläkin poliittinen ilmapiiri muuttuisi hyvin äkkiä niin että taas jotain sopimuksia pitäisi Venäjän kanssa tehdä kasvavan uhkan takia.
   Trump ei tästä maailmankolkasta välittäisi pätkääkään. Viime reisullaan 2018 tämä luuli että Suomi on vain osa Venäjää, miettikää mikä sieltä on tulossa taas valtaan 🤦

   Onneksi nyt ei ole näin. Mutta Ukrainalla on näin. Se on SODASSA ja siinä menee verta kun täällä kiistellään poliittisista pazka-asioista eikä maata tueta.

 7. USAn sotilaallinen apu Ukrainalle on pieni verrattuna USAn bruttokansantuotteeseen.

  USAn sotilaallinen apu Ukrainalle näillä näkymin loppuu kokonaan vielä tämän vuoden puolella – kun sosialisti Biden ei suostu vähentämään laitonta maahanmuuttoa USA:han etelärajan kautta.

  1. Eli Juhani on republikaanien puolella koska olet vain niiden puolella. Tälläinen on juuri se mitä Putin kaipaa, eripuraa lännessä että Ukraina kärsii.

   On sama vaikka Bidenin paikalla olisi Mao Tse Tung joka pistäisi nyt rahaa ja kalustoa Ukrainan auttamiseksi. Mieluimmin sinun mielestä ei Ukrainaa tarvitse auttaa koska ”väärä puolue” ja Yhdysvaltojen sisäinen poliittinen vääntö, no terve vaan ?

 8. Sosialisti ja diktaattori Biden yrittää lisäksi nyt tehdä itsestään ainoan ehdokkaan vuoden 2024 vaaleihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *