Trump elää harhaisessa maailmassaan

Siis, tämä tyyppi käy vaalikampanjaa ja samaa aikaan onnittelee jotain Pohjois-Korean diktaattoria. En tiedä kuinka sekaisin pitää ”Yhdysvaltalaisen patriootin” olla jotta tätä äänestäisi?

Ei tässä muuta kuin uurnille sitten siellä rapakon takana 😅😅😅. Siinä olisi mainio presidentti joka takaisi Putinin ja P-Korean diktaattorien hyvät suhteet Yhdysvaltoihin.

7 vastausta artikkeliin “Trump elää harhaisessa maailmassaan”

    1. Trumpalla saattaa olla myönteinen vaikutus Kimiin. Jos kävisi halailemassa Karjalaistakin, niin tämä saattaisi rauhoittua.

  1. Minulle tämä koko politiikan pyöritys vaikuttaa usein kiusaannuttavalta dinosaurusten tanssiaiselta, jossa vanhat miehet kampanjoivat ja esittelevät itseään ja omaa erinomaisuutta, priorisoiden oman omavoitonpyynnin sekä näkyväksi tulemisen tarpeensa elävän todellisuuden ja kaiken arkisen ylitse kuin lauma pikkulapsia, jotka puskevat kyynärpäillä toisiaan vikisten ja hälisten tavoittaakseen yhden jäätelötuutin, jonka kukin tahtoo itselleen.

    Ehkäpä jo pian meillä suomessa politiikan ihmiskasvot sekä edustajat saadaan korvattua neutraalilla sähköisellä järjestelmällä.

    1. Kyllä se trumppelin sekoilut ja putinan perseen nuolemisen aina voittaa.

  2. Maailmankirjat ovat sekaisin kun sellaisia Trumppeja valikoituu päättäviin elimiin.

  3. Yhdysvalloissa jo haudanpartaalla olevat päättävät koko kansan asioista, outo homma…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *