8 vastausta artikkeliin “Tuomiojan ulostulo”

  1. Orpopoika nimitteli vuorinevoksiksi kaikki hyväpalkkaiset, joiden veroja pitäisi alentaa ja, vastavuoroisesti kiristää ilma töitä olevien elämää. Huom. Suomen työllisyys on historiallisen korkea, mutta osaavia, koulutettuja eri paikkakunnilla kuin työ ei ole.
    Maahanmuuttoa kokoomus lisäisi reilusti.
    Eki on symbolikielellä oikeassa, johon pesujen kielitaito ei yllä.

  2. Onneksi joku sanoo selkosuomella. On se kamalaa kun vuorineuvosten täytyy lähteä veropakolaisiksi valittamaan kuten yksi heistä jolle jää käteen vain rapiat 40 tonnia kuussa…

  3. Minua ärsyttää vuorineuvos retoriikka mikä varmaan on jossain aivoriihessä kehitetty lyömäaseeksi. Uskon että myös monia muita, niin se tapaa olla kun mitä hyvänsä sanaa kyllin hoetaan. Epäilen että se alkaa kääntyä itseään vastaan.

  4. Jäi sitten kertomatta se tosiasia, että työllisyys on lumetta, koska iso osa näistä työllisyneistä saa tehdä vain osa-aikaista työtä ja yhteensä tehtyjen työtuntien määrä on pienempi kuin ennen oli.

    1. Suomessa tämä nykyhallitus sopi että työllinen on sellainen joka on 1 tunnin viikossa töissä…sehän on suuri vitsi, eli tilastokikkailuilla pidetään ”tilastot hyvänä”…todellisuus on ostovoiman pieneneminen moisilla toimilla,,,

  5. Jos palkkatuloa saavat vuorineuvokset saisivat verohelpotuksia, se mitä suurimmalla todennäköisyydellä nostaisi työllisyysastetta ja auttaisi pienituloisia, sekä lisäisi valtion verotuloja.

    Palkkatuloa saavia vuorineuvoksia vaan on kovin vähän joten sen paremmin Marinin herja kuin Orpon tuloverokulmakaan eivät osu lähellekään maalia. Tai edes koko pelikenttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *