Uusi syy tulla Suomeen…pakkanen!

 

🇷🇺 Venäjällä ei ole niin kylmä että 🇫🇮 Suomen pitää ottaa vastaan oleskelijoita sieltä ja ohjata heitä yhteiskuntamme elätiksi…
”Vartiuksen raja-aseman päällikkö: Osa tulijoista paleltunut, jouduttu pelastamaan Suomeen” (IL)

Voi hyvää päivää!

12 vastausta artikkeliin “Uusi syy tulla Suomeen…pakkanen!”

 1. Päämisteri Orpo ja sisäministeri Rantanen ei osaa nyt lopettaa tätä hybridisotaa Suomea kohtaan. Pikkuhiljaa se pitää meidän myöntää.

  ”Pääministeri Petteri Orpo (kok) ei vielä ottanut kantaa siihen, että suljetaanko koko itäraja.”

  Näin Orpo kommentoi mahdollista itärajan sulkemista
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000010006169.html

 2. Eli raja vuotaa kuin seula ja porukkaa alkaa sitten oikeasti tulemaan koska jokin laki joka estää itsesuojeluvaiston 😄😄😄

  ”Yle: Apulaisoikeuskansleri torppasi hallituksen kaavailemat itärajan rajoitustoimet
  Apulaisoikeuskansleri on pysäyttänyt itärajan rajoitustoimia tiukentavan hallituksen esityksen, koska siinä ei olisi riittävästi turvattu mahdollisuuksia hakea turvapaikkaa, kertoo Yle.

  Ylen mukaan apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen on arvioinut tänään toimitetun sisäministeriön esityksen päätösluonnoksen, muistioluonnoksen ja salassa pidettävän muistion.

  Puumalaisen mukaan ehdotetun sisältöisen päätöksen jatkovalmisteluun ei ole oikeudellisia edellytyksiä.” (IS)

  1. Kaikki pitää ottaa koska Helly Hansenin talvitakki. Sekä hieno pyörä.
   On tämä varsinainen Hölmölä

   😂😂😂

  2. Apulaisoikeuskansleri varmistaa siis, että Venäjän hybridiase pysyy aina toiminnassa. Tämä apulainen päättää nyt siis koko 🇫🇮 Suomen asioista. Ei PM tai Presidentti. Ole sinäkin kuin hän, ole apulainen ja johdat koko maata jyrkänteeltä alas 😁

  1. Eikä tässä vielä kaikki vaan tämä se vasta vaikeuttaakin kaikkea tekemistä meidän omalla rajalla kun 🇷🇺 rikkoo kaikkia sopimuksia, mutta koska meillä on vähemmän itsesuojeluvaistoa kuin se että OIKAISTAAN näitä lakeja niin harmit on vasta tulossa. 😂:

   ”SISÄMINISTERIÖN maahanmuutto-osaston eläkkeelle jääneen osastopäällikön ja Maahanmuuttoviraston entisen ylijohtajan Jorma Vuorion mukaan Petteri Orpon (kok) hallituksen ja sisäministeriön tulisi saada niin sanottu rajamenettely voimaan mahdollisimman pian.

   Rajamenettely tarkoittaa, että turvapaikanhakijalle voidaan antaa kielteinen päätös jo rajalla tai sen läheisyydessä.

   Orpon hallituksen lakiesitys rajamenettelystä oli tarkoitus tuoda eduskuntaan jo syysistuntokaudella, mutta IS:lle kerrotaan sisäministeriöstä, että lakiesitys on tulossa eduskuntaan vasta ensi keväänä, arviolta viikolla 16 eli huhtikuun puolivälissä. Vuorio kiirehtisi lakiprosessia merkittävästi.”

   Eli ei ole kiire ja se kostautuu nyt kaikille suomalaisille…

   Lähde:

   Ex-maahanmuuttopomo kiirehtisi ”kriittisen tärkeää työkalua” – ”Voi olla wagnerilaisia palkkasotilaita”
   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010006221.html

  2. Eli näin….voi hyvää päivää!

   Eli sisäministeri Rantanen (PS) olisi laittanut kunnon toimet 🇫🇮👍! Mutta tämä ”maailman-napa apulainen” torppasi ne: ”Sisäministeriössä on valmisteltu yhtä vaikuttavaa mallia. Siihen liittyen oikeuskanslerin­virasto on todennut, että siltä pohjalta ei voida jatkaa.” (IS) 🤦🤦🤦

   Hallituksen malli itärajan sulkemisesta meni nurin – näin Orpo ja Rantanen kommentoivat
   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010007115.html

 3. Täytyy tässä nähdä myöskin se positiivinen puoli, kun Suomen pyöräilymaajoukkue on potenut jo pisempään jonkinasteista veren vähyyttä, niin nyt sitä ”herkkua” saadaan itärajan yli pyöräilevistä Afrikkalais,-ja lähiäidän polkijoista, sillä onhan sekin jo kova suoritus heiltä, kun tuhansia kilometriä polkevat Suomeen pelkillä yksivaihteisilla jopoilla ja jotkut jopa potkulaudoilla.
  Ei muuta kuin Suomi verkkarit niskaan ja kansalaisuuspassi taskuun, niin jo on kumma jos ei mitalitilit aukea velordomeilla.

  1. Breaking news: Apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen on Suomen uusi pääministeri
   yle.fi/a/74-20060587

   😂🤦

 4. Ulkomailla nauretaan lähes meidän itsetuhoiselle toimelle….

  ”Finland’s Chancellery of Justice announces it won’t allow the gov. to close the border with Russia or introduce other measures to stop the flow of illegal migrants from Somalia & Iraq

  The Chancellery says the measures would hinder their right to apply for asylum in 🇫🇮

  Poland, Lithuania & Latvia all introduces similar measures & started conducting “pushbacks” (taking the migrants back across the border immediately after they cross without involving the judiciary)

  For some reason, the Finnish Chancellory of Justice claims it can’t be done”

  Lähde:

  https://twitter.com/visegrad24/status/1726996302196797594?t=NuEetu5-c9_FipYCYMFCFw&s=19

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *