Venäläisten ei tarvitse natseja kaukaa hakea…

Siinä sitä on ihan oikeassa historiassa. Tällä hetkellä muuten värväävät Venäjällä uusnatseja Ukrainan rintamalle, siitä voitte vaikka googlettaa.

Mutta tässä historiaa ja näinhän se oli :

(Aito kuva ja lehdessä lehden nimi:)

Siinä niitä natseja …venäläiset itse samaa sakkia…ei tarvitse Ukrainasta niitä etsiä.

 

6 vastausta artikkeliin “Venäläisten ei tarvitse natseja kaukaa hakea…”

  1. Venäläiset on itse pahimmasta päästä, mutta kuten historia näyttää niin tämän luokan sota lähes koko muuta maailmaa vastaan ei voi päättyä kuin tappioon.

  2. Alkuperäisten natseiksi haukuttujen kansallissosialistien olemuksesta ei ainakaan minulla ole juuri tietoa.

   Ehkä halusivat vain kansallista sosialismia vastakohtana kommunistien tavoittelemalle maailmanvallankumoukselle. Ehkei se ollut niin luokkavihaista kuin kommunismi, joka vaati omistavan luokan verta vatiin.

   Joka tapauksessa Aatu teki alkuperäisistä kansallissosialisteista, natseiksi kutsutuista, selvää vallatakseen heidän organisaationsa.

 1. Valtaosa maailman maista on joutunut käymään läpi omia syntejään. Joko omasta tahdosta tai muiden käskystä. Itärajan väärällä puolella näin ei ole tehty. Jos historiaa ei koskaan käsittele, on tuomittu toistamaan samat virheet uudestaan, uudestaan ja uudestaan.

 2. Tiemmä Putinin takapiru, professori S.Dugin, olisi ollut kiinnostunut natseista. On kuulemma julistanut venäläiset slaavit arjalaisiksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *