Yhdysvallat menossa kohti katastrofia

Trump sai haluamansa johtajan Yhdysvaltojen edustajanhuoneen johtoon. Henkilö vastustaa juuri Ukrainan tukea ja kannatti 2020 Trumpin kapinaa Yhdysvaltojen laillista hallitusta vastaan. Tulossa katastrofi. Kiitos siitä kuuluu republikaaneille ja varsinkin Trumpille joka käveli tänäänkin oikeudesta ulos kun sai sakot käyttäytymisestään.

Lähde:

7 vastausta artikkeliin “Yhdysvallat menossa kohti katastrofia”

 1. Kuka tälläistä tyyppiä kannattaa?

  Trump lähti lätkimään oikeus­salista https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009948556.html

  ”Tuomari Engoro totesi jo ennen oikeudenkäynnin alkua, että Trump on syyllistynyt petokseen rakentaessaan kiinteistöimperiumiaan.

  TRUMP on toistuvasti arvostellut oikeudenkäynnin tuomaria Arthur Engoroa sekä kutsunut oikeudenkäyntiä puolueelliseksi ja ”noitajahdiksi”.

  Trumpia vastaan on tänä vuonna nostettu myös neljä muuta oikeusjuttua. Ne käsittelevät aikuisviihdenäyttelijälle maksettuja rahoja, salaisten asiakirjojen luvatonta hallussapitoa, vuoden 2020 presidentinvaalituloksen kumoamisyritystä ja Georgian osavaltiossa vuonna 2020 tapahtuneita mahdollisia vaalirikoksia.”

 2. Nämä kaikki republikaanit meinaa nyt evätä. Presidentti Biden haluaa nämä asiat läpi, kuinka käy…?

  ”Edustajainhuoneen on siirryttävä pian käsittelemään myös lainvoimisia toimia. Yhdysvaltain presidentti ja demokraattien puheenjohtaja Joe Biden pyysi kongressia hyväksymään viime viikolla 106 miljardin dollarin rahoituspaketin, joka sisältää miljardien avun Ukrainalle, Taiwanille sekä 14,3 miljardia dollaria Israelille.

  Lisäksi pakettiin sisältyy myös Yhdysvaltain omaan rajaturvallisuuteen suunnattuja menoja” kirjoittaa Reuters.

 3. Miksi republikaanit tukevat tuota idioottia? Syyn täytyy olla siinä, että Trumpilla uskotaan olevan republikaanien äänestäjien kannatus. Opportunistiset poliitikot haluavat säilyttää paikkansa ja haistelevat tuulta. Nyt ilmeisesti tuulee Trumpilta päin.

 4. Millä lailla se olisi ollut katastrofi? USA on tukenut vahvasti Ukrainaa, Suomikin pääsi Natoon USAn tuella ja USAn talous on vahvassa iskussa, työttömyys todella alhaalla.
  Tiedämme myös miten USA toimii toisin kuin Trumpin aikana jolloin ministeitä tulee sisään toisesta ovesta ja kävelee kengän kuva ulos toisesta ovesta. Trump luulee USAn johtamista tosi-tv:ksi ja toimii sen mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *