Ansiosidonnainen porrastuu

Nyt kun Kotkassa potkitaan väkeä työttömyyteen, niin ansiosidonnainen porrastuu 2 kk jälkeen alaspäin ja se lisää työpaikkoja?
Enemmistö kannattaa työttömyysturvan heikentämistä se on kannustinloukkujen purkua pahempaan kannustinloukkuun?
https://www.is.fi/politiikka/art-2000009674302.html
Me joilla on työ ja toimeentulo kannatamme työttömyysturvan heikentämistä ajattelematta että huomenna voimme saada työnantajaltamme lapun potkuista sillä irtisanomisturvaakin ollaan heikentämässä?
– Faarao oli viisas mies sillä hän teetti ruokapalkalla itselleen pyramidin!

4 vastausta artikkeliin “Ansiosidonnainen porrastuu”

 1. Satonen, työministeri oli valmistelevasa ryhmässä. Satonen, yrittäjän poika, rikas sijoittaja ja shakkia pelaan mammanpoika ei työttömyydestä tiedä mitään.
  Minua hän kehotti menemään metsään istuttamaan hänen vaalikuusensa. Rimpula kuusen höterö, luonnon valinnalla kasvavaan metsäänkö, jossa se kuolisi heti kuin Satosen vaaliteemat.

 2. On erinomainen asia, että työttömyysturvaa viimeinkin porrastetaan – se kannustaa työllistymään. Lisäksi pitää huolehtia, että miltään luukulta ei saa lisää rahaa tilalle.

 3. Asiasta toiseen (saa poistaa asiattomana)

  Faarao saattoi olla tähtien väen kehittämä hybridi ja alkukantaisille maan asukkaille antama lahja heitä hallitsemaan. Kehitettyä geenistöä pyrittiin siirtämään sukupolvelta toiselle sukurutsan menetelmin. Sukurutsa kuitenkin rappeutti fasraoitten suvun.

  Pyramidien tarkoituksena saattoi olla säilyttää kehitetty geenistö mätänemiseltä tulevia sukupolvia varten. Samalla pyramidien tarkoituksena saattoi olla se, että jos tähtien väki sattuisi poikkeamaan Telluksella, se kiinnittäisi huomionsa pyramideihin ja ottaisi yhteyttä.

  Perimätietojen mukaan faaraot pitivät itseään ”jumalten” luomuksina. Muukalaiset saattoivat olla ulkonäöltään koirankuonolaisia, joita kuvataan pyramidien kuvissa.
  Eli jos sen kaltainen tulee tiellä vastaan, kannattaa hieroa tuttavuutta.

  1. Jatkohöpöilyä:
   Olen miettinyt, miksi Siriusta on sanottu koiratähdeksi. Vihdoin meikäläisellä välähti. Koirankuonolaiset ovat kotoisin sieltä, eli varsin kaukaa. Pohjois-afrikkalainen dogonien kansa on säilyttänyt siriuslaisilta saamaansa tietoa kansanperinteessä ja aikanaan heidän avaaruudellinen tietonsa oli edistyneempi kuin aikansa länsimaisten tiedemiesten. En muista, esiintyykö heidän riiteissään ja juhlissaan koirankuonolaisia hahmoja.

   Mietinpä tässä, että onko joillakin ihmisillä nykyään Siriuksen koirankuonolaisiin vuorovaikutteisia yhteyksiä ja jos ei ole nyt, niin lisääntyvätkö yhteydet lähitulevaisuudessa. Koirankuonolaiset saattavat ajatella niinkin, että ihmiskunnan on parempi kehittyä jatkossa omin nokkinensa.

   Humanoideja on kerrottu havaitun myös sellaisia, joiden muoto ei muistuta koirankuonolaisia ja niiden kotipaikat saattavat sijaita eri planeetoilla Sirius-tähden ympärillä tai muualla avaruudessa.

   Että tämmöstä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *