En ole rasisti

Hallitus on pessyt kätensä ja kieltänyt Orpon suulla kolmella kielellä ettei hyväksy rasismia ja siinä hallituksella on nollatoleranssi!
– Niin mikä on rasismia?
Onko rasismia jos esittää oman mielipiteensä vaikkapa maahanmuutosta ja väestön vaihtumisesta?
Onko rasismia jos hallitus laittaa köyhän valitsemaan ruuan tai lääkkeen kun alentaa toimeentuloa niin että on tehtävä valinta?
Onko rasismia jos hallitus pakottaa työttömän ottamaan pienipalkkaisen paskaduunin?
– En ole rasisti kiellän rasismin kolmesti, mutta saanko kyseenalaistaa olematta rasisti?

16 vastausta artikkeliin “En ole rasisti”

 1. Olen joskus pohtinut onko rasismista tekemällä tehty mustimman pahuuden symboli, jotta uuskommunismi (lue kulttuurimarxilaisuus) saisi kunnolla ilmaa siipiensä alle.
  Rasismin perijuuret lienevät evoluutioteoriassa eli ns. kehitysopissa ja siitä kehkeytyneestä rotuopista, jonka innokkaimpia saarnamiehiä on ollut mm. saksalainen Ernst Haeckel (Tämä sikiökuvien väärentäjä).
  Nykyisen mittapuun mukaan rasisteina voidaan pitää monen monia kuuluisia kirjailijoita. Esimerkiksi yhdysvaltalaisia Jack Londonia ja Tarzan-kirjojen (mm. Tarzan-kirjoja) kirjoittajaa Edgar Rice Burrougsia. Itse miellän heidät pikemminkin aikansa lapsiksi kuin rasisteiksi.

  Niin tai näin, rasismi ei ole missään mielessä hyvä juttu ja hyvä niin. Hyvä juttu ei ole sekään, jos rasismia nähdään sielläkin missä sitä ei ole, esimerkiksi tämä kun hurrit ovat näkevinään natsisymboleja joulutortuissakin.

  Mitä tulee Riikka Purran takavuosina kirjoittamiin rasistisiksi väitettyihin teksteihin, hän on pyytänyt anteeksi. Jos tämä ei Totuusmedialle riitä, niin piakkoinhan tuo nähdään.

   1. Hesaria on syytä epäillä yhteyksistä freudentalistiseenrasistiseen Ruotsalaiseen Kansanpuolueeseen.

    Pitäisikö nyt käyttää kansainvälistä mediaa Henun johtamaa puoluetta vastaan?

    Ruotsalaiset rotututkijathan pitivät turkinsukuisia, kuten fennoja, alempana rotuna ruotsalaisiin germaaneihin verrattuna.

    Pitäisikö Orpon lempata etnonationalistit hallituksesta, ettei maamme ulkomaiset suhteet vaarannu?

 2. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kriittinen_rotuteoria
  Kriittinen rotuteoria kehittyi 1970-luvulla, kun Yhdysvaltain kansalaisoikeusliikkeen vaatimukset afroamerikkalaisen väestön oikeuksien puolesta alkoivat täydentyä uusilla vaatimuksilla, jotka koskivat diskursseja eli tapoja, joilla asioista puhutaan. Kriittisen rotuteorian teoreetikot, kuten Richard Delgado ja Jean Stefancic, katsoivat, että liikkeen oli aika ylittää liberaalin yhdenvertaisuuden vaatimukset, missä kaikkien yhdenvertainen kohtelu oli ihanteena. Ihmistä ei tullut tarkastella yksilönä vaan ryhmänsä edustajana.[ Kriittinen rotuteoria pohjautuu osittain kriittiseen teoriaan, jota kehittivät 1920-luvulta lähtien niin sanottu Frankfurtin koulukunta. Koulukunnan keskeisiä taustavaikuttajia olivat esimerkiksi Karl Marx ja Sigmund Freud, joiden ajattelua he yhdistelivät omiin teorioihinsa.

  Kriittisen rotuteorian mukaan rotu on sosiaalinen konstruktio eli kulttuurinen luokitus, jota käytetään ei-valkoisten ihmisten alistamiseen.

 3. https://oikeamedia.com/o1-154200

  Mikko Paunio.
  SDP omaksui kriittisen rotuteorian ja hylkäsi meidät tavalliset suomalaiset.
  (Usari sensuroi artikkelin)

  Yhdysvalloissa luotu kriittinen rotuoppi on äärivasemmistolainen oppi, joka lähtee ajatuksesta, että valkoinen heteroseksuaalinen mies on syyllinen kaikkeen maailmassa esiintyvään yhteiskunnalliseen epäoikeudenmukaisuuteen ja sortoon.

   1. Paimion ”sekavuutta’ voi itse kukin arvioida seuraavien kirjoitusten perusteella

   2. Taitaa Paimio olla paljon vähemmän sekopäinen kuin useinmmat demujen kirjoittelijat.

 4. Sitähän nämä rsistihuutelijat toitottavat samoin kuin femakot.
  Demuissa on runsaasti tätä sakkia.

 5. Hesari kertoo mm, että “riikka” on fantasioinut väkivallasta. Lehti antaa ymmärtää, että tällainen väkivaltafantasia on kohdistunut maahanmuuttajiin jonkun asekeskustelun yhteydessä. “Riikka” on totta tosiaan kuitenkin kirjoittanut lauseen: “Jos mulle annettaisiin ase, ruumiita tulisi ihan lähijunassakin.”

  Tarkasti ottaen lause kuuluu: “Pirjo. Jos mulle annettaisiin ase, ruumiita tulisi ihan lähijunassakin, you see.”

  Kuvakaappaus tekstistä.
  Lause on irroitettu pitkän viestin asiayhteydestä. Tuolla lauseella “riikka” ei viittaa maahanmuuttajiin eikä mihinkään asekeskusteluun VAAN edellisen kommentoijan “Pirren” kommenttiin koskien mm. perheväkivaltaa
  https://pt-media.org/2023/07/11/kohu-purran-vanhoista-kommenteista-tuulesta-temmattua-huuhaata/

 6. Olen todistettavasti kirjoittanut ja julkaissut melkoisen määrän kirjoituksia imperialistista roistovaltiota Venäjää ja kommunismia vastaan vuodesta 1968 alkaen – kaitpa minäkin olen sitten rasisti. Jos, niin olen ylpeä siitä, enkä pyydä anteeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *