Kokoomus on eri mieltä kuin kokoomus

Limnell puhuu yhtä, Orpo toista ja Purra pyyhkii niillä pers…än !

Mihin on kokoomus vajonnut, kun se ei enää  edes itse tiedä olevansa kokoomuksessa, vaan perskärpästen pörrääjien kiusankappaleena. Mutta, kun se hallitukseen pääsy ja pääministeriys oli vain ja ainoastaan se asia ilman kykyjä vanhalla poliittisella paskanjauhamisella ja Suomen kurjasta mukataloudellisesta tilasta, niin tässä ollaan, kun hallitusta kaadetaan oikein olan takaa jo ensimmäisen kuukauden sisällä.

https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000009713765.html

10 vastausta artikkeliin “Kokoomus on eri mieltä kuin kokoomus”

 1. Sinä päivänä kun puolueessa pitää olla samaa mieltä kaikkien, olemme neuvostoliitossa.

  Hyvä ei ole se puolue joka on sokeasti kaikesta muuttumatonta mieltä. Hyvä on se puolue jossa on tilaa keskustelulle.

 2. Heikki tuppaa moittimaan Kokoomusta ja Orpoa lepsuudesta ja nahjusmaisuudesta, muistelee kuinka oli toisin Stubbin kaudella.

  Mutta jos ajatellaan että Orpo käärisi hihat ja rupeasi todella toteuttamaan kokoomuslaista politiikkaa niin mitä sanoisit Heikki. Sinusta kun kuitenkin äkkinäinen saa sellaisen kuva että olisit piilodemari sisimmältäsi ja ehkä salaa nautiskelet kun ei hallitus pääse oikeaan työn touhuun näiden rasismitsemppien viedessä ajan ja energian.

  1. Matti, minä en ole uskonut Orpoon koskaan. Hän on ”byrokraatti ja kirjanpitäjä”, ei luova poliitikko. Hänen käsissään kokoomusta pitää pystyssä vanha kasvaneiden jäärien joukko ja myös kasvanut nuorten radikaalien oikeistosiiven porukka, kalevat ja rydmanilaiset. Se on unohtanut valtiomiesmäisyyden omanedun tieltä, mitä minä arvostin.

 3. Kun ei ole tuttu tämä Tuomaala niin kysyisin onko hän varteenotettava puolueeton toimittaja

  1. Matti, Tuomaala on riippumaton kirjailija, toimittaja, joka näyttää ampuvan kovilla kaikkia vallassa olevia. On kallellaan näkemykseni mukaan keskustasta vasemmalle ja vihreyteen. Yhteiskuntamoraalin vartija monialaisten tekstien perusteella.
   Tutkii tarkkaan lähdeaineistoja, mitä siteerataan muuallakin mm. Purran ”turkkilaiset säkit”, jota Yle tv-1 siteerasi ensimmäisenä.

   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/author/tapio-tuomaala/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *