Sanna lähtee paikkaamaan Suomen hallituksen rähmäkäpälöiden jälkiä maailmalle !

Suomen hallituksen rähmäkäpälöintiä ja aikaansaannoksia maailmalla ei enää  paikkaa mikään, paitsi….

…ei orpopojan mollivalssi Suomen Euroviisuna, ei Purran valepelin katala hymy, ei Saulin puristetut nyrkit taskussa  ja prrrrkele hallituksen nuijanruokit, vaan…

… ei Halla-ahon kuurot korvat Eduskunnan koolle kutsumiseen hallitusta kaatamaan, vaan…

…Sanna, joka lähtee ensin sivutöikseen nostamaan Suomea hukkumasta hallituksen kylvämään paskaan ja törkyyn maailmalla kavereinaan…

…HARRY WALKER AGENCYN toimisto ja muut maineikkaat Sannan lisäksi, joka muun muassa kutsuu puhumaan Yhdysvaltain entistä presidenttiä Barack Obamaa sekä tämän vaimoa Michelle Obamaa, entistä presidenttiä Bill Clintonia ja ulkoministeri Hillary Clintonia sekä Britannian entistä pääministeriä Boris Johnsonia   

Mihin Suomi on ajautunut kuukauden aikana ? Suomen syvimpään suon silmäkkeeseen, rasistien valtaan, KU-Klux-Klanin ohjaukseen, köyhien kyykyttämiseen, eriarvoisuuden arvomaailmaan ja rahan palvontaan.

Jonkun pitää tehdä jotain… arvatkaa kuka… Sanna yhtenä lipunkantajana, Suomesta !

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009716005.html

 

29 vastausta artikkeliin “Sanna lähtee paikkaamaan Suomen hallituksen rähmäkäpälöiden jälkiä maailmalle !”

  1. Kai Sanna käy Turkissakin kertomassa, ettei hallituksessa oleva freudentalistipuolue mitään pahaa tarkoittanut pitämällä turkkilaissukuisia kansoja alempirotuisina.

 1. Suomi on tapetilla maailmalla. Sauli esiintyi Vilnan Nato-kokouksessa Suomen ja omaksi edukseen.
  Takarivistä joku tytönhupakko aamutossuilmeellään selitteli ikään kuin ulkona olevana ministerinä jonninjoutavuuksia oikean ex- ulkoministerin aikaansaannoksista.
  Mörisevä ”puolustava ministeri” matki DC- 3:sta jo ostettujen F-35A sijasta.
  Nyt Biden tulee kylään tapaamaan presidenttiä armadoineen, päivällisinä kyyhkynrintaa ja hanhenmaksaa. ( Orpolle tarjotaan pari Tapolan nakkia sinapilla).

 2. En tiedä Heikki että haluatko asiapitoista keskustelua tämän avauksesi kun luin niin epäilemään jäin. Tuomiosi ovat niin jyrkkiä ja vahvoilla sanoilla julkituotuja että en ainakaan minä voi muuta kuin pudistella päätäni

  1. Matti, minähän puhun asiaa, kun verrannollisesti kuvaan entisen hallituksen tasoa ja nykyisiä ministereitä keskenään. Niin karmeaa on jälki, vaikka vielä ei ole, edes päästy töihin ja epäilen, ettei päästä ollenkaan, kun tämä kyhäelmä kaatuu mahdottomuuteensa.

   Onneksi jotain valonpilkkuja on muualla näkyvissä.

     1. Se oli Heikki tuo räävitön kielenkäyttösi ja umpimielinen kokoomusviha mikä minut pisti kirjoittamaan. Olen vähän hienohelma näet, esimerkiksi en pidä monesta asiasta demareissa mutta en tuo sitä julki alatyylisin sanavalinnoin

      1. Matti, enhän minä kokoomusta vihaa mitenkään, vaan pidän Orpon kokoomusta täysin nynnerönä jo pitkään ja entisen jämäkän arvoiltaan oikeaan kokoomukseen verrattuna, jota minäkin joskus Stubbin aikaan kannattelin.
       Nyt se on joku jäänne ja narussa talutettava pikku hauveli Purran remmissä.

       1. Tuohon nynneröintiin on vaikea ottaa kantaa, hallituskumppaneiden komentelu ei ole tätä päivää.
        Jämäköinti karkoittaisi äkkiä kumppanit.
        Mutta Heikki, sivistynyt monessa keitossa kypsynyt mies, et tarvitsisi alatyyliäsi sanankäytössäsi.

 3. Heikin kommentista lainattua.

  ”Niin karmeaa on jälki, vaikka vielä ei ole, edes päästy töihin ja epäilen, ettei päästä ollenkaan, kun tämä kyhäelmä kaatuu mahdottomuuteensa.

  Tuossa on ääneen lausuttu se mikä on ongelma. Ei kylläkään siinä mielessä kuin Heikki tarkoittaa.

  Ei malteta odottaa hallituksen tekoja, vaan hallitusta yritetään hajottaa ulkopuolisten so. opposition ja opposition kannattajien toimesta kaivelemalla ministereiden vuosien takaisia kirjoituksia esiin. Näitä kirjoituksia sitten oppositioaktivistit innolla linkittävät ulkomaisiin medioihin, jotta pääsevät ilakoimaan kuinka Suomen julkinen kuva maailmalla tahriintuu nyky hallituksen myötä.

  En meinaan usto, että esim. New York Timesilla, Le Mondella, The Guardianilla, Die Weltillä jne. on niin hyvin suomen kieltä osaavia toimittajia, että he pystyisivä kaivamaan ilman suomallaisten apua esiin 15 vuotta vanhoja tekstejä jo vuonna 2019 poistetulta blogisivustolta.

  Lopuksi kysynkin Heikiltä, että uskotko, että kaikki nyt esim. Purran päälle kiviä viskovat poliitikot ovat taustaltaan täysin puhtaita, jos palataan heidänkin kohdallaan ajassa 15 vuotta taakse päin?

  1. Nämä ns. ”demokraattiset” voimat vastustavat demokratiaa aina silloin, kun he eivät voita, vaikka samaan aikaan hysteerisesti vaativat demokratiaa..

    1. Ihan yllättäen tämä liittyi edelliseen kommenttiin, missä kuvattiin varsin osuvasti mm. tuota
     ”Ei malteta odottaa hallituksen tekoja, vaan hallitusta yritetään hajottaa ulkopuolisten so. opposition ja opposition kannattajien toimesta ”…

  2. Juha U
   Tämän kaltaisia väkivaltaisia rasistisia puheita ja kirjoituksia aikuiselta ihmiseltä ei ole ennen kuultu ja vielä v. 2019 jatkuu eikä näy loppuvan. Henkinen hänen minänsä ei ole mitenkään muuttunut eikä muutu. Ei muutu myöskään oppi-isänsä.

   1. Onhan noita vastaavia puheita kuultu aiemminkin.

    Otapa selvää esim. tapaus Misha Dillingeristä ja Li Anderssonin ja silloisen valtakunnansyyttäjän Raija Toiviaisen kommenteista asiaan liittyen.

    Vai onko niin, että voi uhata jopa tappamisella kunhan teon kohde vain on ”sopiva”

      1. Liittyi sinun aiempaan kommenttisi, kuin myös siihen, että itse hehkutat nykyisen ministerin nobody -aikaisilla kirjoituksilla. Minulle sopii hyvin, että puhutaan tämän päivän tapahtumista.

 4. Maailmalla on kova kysyntä polarisoiville puhujille ja on fiksua Marinilta ottaa rahat pois. Obamat ovat aivan liian rauhallisia sillanrakentajia, nyt tarvitaan pyhää totuutta että liput menevät kaupaksi.

 5. Kun Marin nyt ryhtyy myös yrittäjäksi onko vaara tarjolla että hänen panoksensa kansanedustajana Suomen ja SDPn etujen ajajana heikkenee ajanpuutteen vuoksi. Marinissa on tunnetusti puhtia mutta että jakaa panoksensa kolmelle eri taholle se vähän mietityttää että voiko joku asia jäädä lapsipuolen asemaan.

 6. Tuskin hän kiertää puhumassa alituisesti maailmalla, vaan harvakseen. Mutta, jokainen puhe varmasti on samalla Suomalaisen osaamisen vientipuhe unohtamatta moraalis- eettisiä ja tasa-arvon asioita Suomessa, mitkä hänelle ovat tärkeitä ja myös maailmalla.
  Katsotaan sanoi…

 7. En oikein näe vertailua Barack Obamaan – Obama puhuu rauhallisesti, argumentoi itsensä voittoon, nostamatta äänenpainoa. Marinille on ominaista antaa tunteiden tulla pintaan.

  Mutta siinä Heikki on oikeassa että tässä on hyvää maabrändäystä. Arvomaailman osalta homma toimii niin kauan kuin venäjä on yhteinen lännen vihollinen. Muilta osin hänellä on haastavaa löytää arvoilleen kontaktipintaa. Toisaalta, ei se ole mikään itseisarvo tai -tarkoituskaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *