18 vastausta artikkeliin “Leikataan Suomi kuntoon”

 1. Niilo, Suomen Tasavallan talous pitää saada tasapainoon, muuten Suomi menee konkurssiin ja asiat ovat vielä huonommin.

  Demarijohtoiset hallitukset veivät Suomen hirvittävään velkakierteeseen, joten valtionvelan korkokulut kasvavat sietämättömiksi.

  Vain kunnossa oleva talous mahdollistaa huolenpidon huonompiosaisista.

 2. Noinkin voi asiat ilmaista mutta on siihen valtion velkaan muitakin puolueita ollut tekemässä kaikki ei ole vain yhden tekemää

  Kuinka moni on itse syyllinen esim lopputiliinsä

  Työvoima kun on valtion erityis suojelussa terv tepivaari

  1. Jos työvoima olisi suojelussa, niin eurosta olisi luovuttu jo 10 vuotta sitten.

   1. Raha ei ole työttömyyttä tehnyt ja työvoima on valtion erityis suojelussa terv tepivaari

 3. Meiltä loppuu rahat…suomalaiset elää yli äyräiden. Lippalakkipojilla on uudet Teslat alla ja omistusasunto, kaikki velaksi. Se on kuulkaas katastrofi vasta tulossa…

  1. Onko niin että valtion velkaa olisi tullut noista kahdesta asiasta tuskinpa on terv tepivaari

 4. Näkisin mieluusti sinipunan, sellaisena kuin se oli rakennettavissa ennen Rinteen aikaa. Nyt on lähinnä paniikkioikeistolainen ohjelma.

  Hätä on suuri, mutta panikointi ei ehkä ole parasta.

  1. Suhtaudun skeptisesti sinipunaan, koska demut olivat suuri valtapuolue viime hallituksessa ja yhteistyö kokkareiden kanssa lähtee siitä, että demut käskevät ja hyppyyttävät muita.

 5. Yhtä hyvin olisi voinut tulla kolmen suuren yhteishallitus. Olisi ollut hyvä, että maan suurin työväenpuoluekin eli PS olisi ollut mukana.

 6. Lylyn ohjelmakohdat ovat ne, millä tämä valtakunta nousee oikeudenmukaisesti ja miten velkasuhde saadaan oikeille raiteille. Kannattaa lukea.
  Se ei ole asiaa, että puhutaan menneestä, vaan siitä miten tuleva tehdään.
  Persut ovat valtakunnanhäirikkö, joutaa ikuisesti oppositioon tai lopetettavaksi jonnin joutavana riitelijänä.

 7. Marinin loppumetrien virheet johtivat orpoon. SDP kannatus on yhä korkealla ja nousussa.

  1. Eiköhän se ollut ensisijaisesti kepu, joka, sössi hallituspuolueiden menestyksen. Tuskin demarit olisivat voineet enempää tehdä. Kokoomus oli rummuttanut yhtä termaa persujen säestyksellä, ”velkarallia ja leikkauksia”, joka olisi pitänyt vahvasti kumota.

 8. Hallitus joka säilyttäisi edes nykyisen hyvinvoinnin siis leikkaamatta samalla valtiontaloutta tasapainottaen kestävälle tasolle olisi minulle mieleen. Mistähän sellainen saataisiin.

 9. Purra on puhunut ja jos leikkaisi kaikilta varallisuuden mukaan esim 10% niin oltaisiin tyytyväisiä tasapuoliseen kohteluun.
  Nyt leikkausohjelma on leikkaamassa kaikkein heikoimmilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *