Missä kaikki persut ovat ?

Ne, ovat pappamopomiitissä Pirkkahallissa.

Siellä kaasutellan päin mediaa, joka vahtii mustiin maskeihin piiiloutuneita ras…a. Media kun on syyllistynyt siihen, että S(u)omessa on rasis.. persuja.

Iso joukko kumartaa  Pirkkalan lentokentän suuntaan ja pyllistää persuista puhtaaseen Tampereen kaupungintaloon kuin konsanaan moham..t Mekkaan  aamurukouksessaan.

Kummola kävi toivottamassa, että pysykää vain täällä hallissa ja jättäkää lompakkonne tänne. Muuten voitte pysyä pois ihmisten ilmoilta.

43 vastausta artikkeliin “Missä kaikki persut ovat ?”

 1. Juu, odotettavissa on todennäköisesti keskinäisen bondaamisen ja oman perussuomalaisuuden validoinnin jälkeistä karmaisevaa egon pullistelua ja tavallista pöyristyttävämpää öyhötystä — mutta koristellaan me vaikka Pirkan blogit sillä välin kaikella herkällä ja vaaleanpunaisella niin, että kun he palaavat, saavat ainakin pienoisen kynnyksen vastaansa totutulla autopilotilla meuhkaamiseensa 😉

 2. Yhtään toista yhtä epäitsenäistä ihmistyyppiä en taida tietää kuin perussuomalainen ihmistyyppi, joka on pakotettu muodostamaan kuppikuntia kuin alakoululainen, jonka oma minuus tai persoona ei vielä ole kehittynyt niin, että hän uskaltaisi tai kykenisi elämään itsenäisenä ihmisenä toisten ihmisten kanssa vapaassa maailmassa.

  Ei! Perussuomalainen tarvitsee samanmielisen lauman ympärilleen, jolla joukkovoimalla taklaa sitten ryhmänä kaikki eri tavalla ajattelevat kokonaan ulos vaikkapa netin keskusteluforumeilta kuten Pirkan blogeilta. Huutaen kovaan ääneen, kuinka ne ovat ”muut” jotka eivät sietäisi erilaisuutta 😀

 3. KEPU AMPUU persuja KOVAPANOKSIN:

  ”Saarikolta ja Kurviselta avoin kirje perussuomalaisten puoluekokoukselle: ”Milloin lunastatte lupaukset?”
  Uutinen, STT

  Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen julkaisivat lauantaiaamuna avoimen kirjeen perussuomalaisten puoluekokoukselle.
  Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen julkaisivat lauantaiaamuna avoimen kirjeen perussuomalaisten puoluekokoukselle.

  Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen kysyvät avoimessa kirjeessään perussuomalaisten puoluekokoukselle, milloin puolue aikoo lunastaa vaalilupauksensa.

  Saarikko ja Kurvinen kutsuvat lauantaiaamuna julkaisemassaan kirjeessä hallitusohjelmaa kokoomuksen ohjelmaksi ja syyttävät perussuomalaisia kokoomuksen linjan nielaisemisesta sellaisenaan.

  Helppo tapa helpottaa taloudellista taakkaa: Yhdistä lainat
  Helppo tapa helpottaa taloudellista taakkaa: Yhdistä lainat

  Kirjeessä muun muassa kysytään, milloin bensan hinta pumpulla laskee kuten perussuomalaiset lupasi ennen vaaleja.

  – Saivatko ihmiset, mitä he tilasivat? Hallitusohjelma ei tuokaan polttoaineen hinta-alea, vaan lääkkeiden hinnan nousun, Saarikko ja Kurvinen kirjoittavat.

  – Leikkaatte perusturvasta ja -palveluista sekä keskitätte lähipalveluja. Maa- ja metsätaloudesta leikataan. Samalla annatte parhaiten pärjääville mittavia verohelpotuksia. Näinkö tavallisten suomalaisten puolta pidetään? kirjeessä jatketaan.

  ”Itse aiheutettu sotku ei ole ajojahti”
  Saarikko ja Kurvinen kirjoittavat, että perussuomalaiset lupasi äänestäjille liikoja ja jopa mahdottomia asioita. Lisäksi kirjeen mukaan ”isänmaa ajelehtii” hallituksen nykytilanteen takia ja suomalaisten asiat jäävät hoitamatta.

  – Itse aiheutettu sotku ei ole ajojahti. Se on itse aiheutettu sotku, kirjeessä sanotaan.

  – Te olette saaneet vallan ja vastuun. Siksi on kohtuullista kysyä, milloin hallitus alkaa oikeisiin töihin? Miten te lunastatte ihmisille antamanne lupaukset, kun hallitusohjelmassa ne eivät toteudu eivätkä siksi ensi vuoden budjetissakaan?

  Ajojahdilla viitattaneen kesän ajan jatkuneeseen uutisointiin perussuomalaisten poliitikkojen vanhoista rasistisista viesteistä.

  Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra nimitti torstaina julkaisemassaan Facebook-viestissä uutisointia ”hysteeriseksi perussuomalaisten ajojahdiksi ” ”

  1. Keskustaa kaivattiin PS:n tueksi.

   Nyt rintamakarkurit huutelevat metsistä.

   Vaalikonetesteissäni ei kepulaista juuri persusta erottanut.

   1. Onneksi eivät kepulaiset karkurit niin roistomaisia ole, että selkään ampuisivat.

 4. … ja nyt Demarit perässä:

  SDP:stä tyly kuitti Riikka Purralle: ”Päättäjien arvot on tärkeää läpivalaista”
  Uutinen, jonka tekijä on Katja Incoronato / US

  Purran puhe. SDP:n Matias Mäkynen syyttää perussuomalaisten puheenjohtajaa ”hyvesignaloinnista” ja ”moraaliposeerauksesta” sekä voimakkaasta hyökkäyksestä vapaata lehdistöä vastaan.
  Purran puhe. SDP:n Matias Mäkynen syyttää perussuomalaisten puheenjohtajaa ”hyvesignaloinnista” ja ”moraaliposeerauksesta” sekä voimakkaasta hyökkäyksestä vapaata lehdistöä vastaan.
  © Toimittanut Uusi Suomi
  Matias Mäkysen mukaan perussuomalaiset uhkaa median vapautta maalituksellaan ja yrittämällä tehdä mediasta ja toimittajista politiikan osapuolen.

  SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Matias Mäkynen arvostelee kovin sanoin perussuomalaisten puheenjohtajan Riikka Purran puoluekokouspuhetta, jossa tämä ryöpytti median toimintaa.

  ”Toisin kuin Riikka Purra Tampereen puoluekokouksen avauspuheenvuorossaan väittää, kuluneen kesän tapahtumissa ei ole kyse median tai minkään muunkaan tahon ajojahdista. Media tekee työtään, kuten se teki Marinin hallituksen aikana. Päättäjien arvot on tärkeää läpivalaista, eivätkä median vaientamisyritykset ole hyväksyttäviä”, Mäkynen kommentoi tiedotteessaan.

  Hän syyttää perussuomalaisten puheenjohtajaa ”hyvesignaloinnista” ja ”moraaliposeerauksesta” sekä voimakkaasta hyökkäyksestä vapaata lehdistöä vastaan.

  ”Tuollaisten syytösten heittelyn ainoa tarkoitus on heikentää kansalaisten luottamusta mediaan. Kaikilla on oikeus pyytää medialta oikaisuja tai tehdä kanteluita. Perussuomalaiset valitsee kuitenkin toimia toisin ja pyrkii heikentämään median toimintaedellytyksiä. Purra sivuutti puheessaan sen, miten hänen puolueensa kansanedustajat päättivät maalittaa yksittäisiä, työtään tekeviä journalisteja. Vaikuttaakin siltä, että perussuomalaisille maistuu sananvapaus ja mielipiteenvapaus vain silloin, kun se tukee heidän omaa agendaansa”, Mäkynen sanoo.

  Hänen mukaansa perussuomalaiset ei ole uhri, vaan se uhkaa median vapautta maalituksellaan ja yrittämällä tehdä mediasta ja toimittajista politiikan osapuolen.

  1. Mäkynen ei älyä syitä ja seurauksia.

   Mediahan tässä on politikoinut ja manipuloinut valeitakaan säästämättä poliitikkoja.

   1. Media on aina roistot paljastanut ja niin nytkin oikein ison sakin, joita persuksi kutsutaan. Ovat ryöstämässä apupoikineen koko vauraan Suomen. Joukossa poliisin kätyrit.

 5. Köyhät kyykkyyn sehän ei ole rasismia?
  Kyllä rikkaille pitää antaa verohelpotuksia…

  1. Köyhät saavat kyykistyä halutessaan.
   Henu ja Eeva eivät kyykisty siihen mihin paskantavat, eivätkä paskanna siihen, mihin kyykistyvät.

 6. Oppositiossa olevat edellisen hallituksen munineet koittavat pestä naamaansa potaskan heittämisellä.

 7. ”Puheensa lopuksi Riikka Purra kannusti puolueväkeä, että kesän aikana koettu vanhojen kirjoitusten kaivelu vahvistaa perussuomalaisia ja on vahvistanut häntä itseäänkin.

  Puheensa lopussa liikuttunut ja taukoja pitänyt Purra siteerasi iskelmälaulaja Erika Vikmanin kappaletta Syntisten pöytä.

  – Kun et jaksa enää esittää mitään/Kun et suuta pysty supussa pitää/Tule luoksemme/Pöytä on jo katettu

  – Jos joku teistä on niin synnitön ja kunnollinen/Heittäköön päällemme tänne sen ensimmäisen kiven

  – Meit on täällä sekava seurakunta/Ja sellaisena kun oot sun pitää tulla/Mun viereen on/Paikka sulle varattu

  Riikka Purra sai kokoussalilta raikuvat aplodit. Kokousväki nousi taputtamaan seisaaltaan ja taputti myös puheen jälkeen salissa soitetun Erika Vikmanin kappaleen tahdissa.”
  (Yle)

  Muuten ihan hyvä, kiva ja hieno, mutta tuo kitsi tökkii itselle liikaa. Tuosta itselle tuli mieleen muisto nuoruudesta, kun kameleideni kanssa hengailtiin välillä vanhemmilta salaa Reeperbahnilla, jossa likaiset äijät tuputti meille jotakin turistikauppojensa pehmolelunalleja, joilla oli ommeltu joulunpunainen sydän etutassujen väliin, jossa sydämessä luki: ”I love U”. Oltiin ehkä 14-15-vuotiaita, juotiin ekat humalat ja bestikseni sitten päätyi tyhjään kylpyammeeseemme tupakoimaan silmät sirillään yhtenä löysäilevänä hymynaamana kun me muut tungimme kaikki sydän-nallemme hänen päälle vannaan.

 8. Marinin tanssit kuitenkin aika pientä verrattuna näihin latex-horoihin, joita 50-vuotiaat naiset ilmeisesti fanittaa eläen henkisesti uudelleen nuoruutensa renessanssia:

  https://www.tiktok.com/@erikavikmanofficial/video/7261667139398929690

  Veri kun vetää mutaliejuun, niin sille ei mittään voi. Fanittakoon ken tykkää, itse pakenen mahdollisimman kauas niin fyysisesti, emotionaalisesti kuin henkisestikin tätä turboilua.

  1. Onhan meillä jokaisella joku viidenkybän kriisi, Purra ilmeisesti tekee omastaan politiikaa ja vetoaa vahvasti kriiseilevään omassa itsessään rypevään karjalaumaan.

   1. Seksi ja pornoilu myy, sehän on aivan selvää. Mutta kysymys kuuluu, mikset Purra itse myy itsellään, vaan välillisesti itseään nuorempien naisten seksuaalisuudella ratsastamalla? Onko todella tilanne niin huono, että kannatusta on pakko boostata Erika Vikmaneilla?
    Mikä siinä on, että suomalaisuuden ylpeys on naisten alennustila? Siis että se on hienoa ja toivottavaa, kun leidit vajoavat mahdollisimman alas, kaikista sivistymättömimpiä hormonimyrskyissään finnejään puristelevia teinipoikiakin alemmas. Puistosetääkin alemmas. Niin alas kun vain vajota voi. Aivot narikkaan ja makkararuho mustiin lateksisiin jätesäkkeihin, jotka on pingoitettu hiostavaksi ja haisevaksi makkarankuoreksi, johon valkoinen puuromassa hädin tuskin tursuamatta mahtuu.

 9. Rasismikohujen ympäröimä perussuomalainen puolue haastaa liberaalin demokratian toimintaperiaatteita verkossa käydyillä kulttuurisodilla ja mediatilan strategisella manipuloinnilla —

  ”Poliittiset kohut tai syytökset rasismista eivät juuri hetkauta perussuomalaisten kannattajia, sillä puolueen suosio nojaa suureen yhteiskunnalliseen kertomukseen, jossa se näyttäytyy ainoana poliittisena vaihtoehtona läpeensä arvoliberalismin korruptoimalle nyky-yhteiskunnalle.

  10 teesiä:

  1. Perussuomalaiset on radikaalioikeistolainen vastakulttuuripuolue, joka käy kulttuurisotaa vallitsevaa liberaalia yhteiskuntajärjestystä vastaan.
  2. Sosiaalinen media ja siihen kytkeytyvä huomiotalous ovat mahdollistaneet uuden oikeistoliikkeen kansainvälisen nousun.
  3. Perussuomalaisten menestyksen elinehto ovat erilaiset puolueeseen virallisesti sitoutumattomat sosiaalisen median alustat ja niiden käyttäjät.
  4. Verkossa käydyt kulttuuri- ja kertomussodat ovat osa perussuomalaisten vallankäyttöä. Tavoitteena on kyseenalaistaa, häiritä ja rikkoa hallitsevaa yhteiskuntakoneistoa ja demokraattista prosessia.
  5. Perussuomalaisten poliittinen viesti rakentuu suurelle kertomukselle suomalaisen ja yleisemmin länsimaisen elämäntavan rappiosta. Sitä tukee kapinakertomus, jossa nykyjärjestelmään kyllästynyt kansa nousee vastarintaan ja palauttaa kulttuuriin sen perinteiset arvot.
  6. Kulttuuri- ja kertomussodankäynti luo selkeän erottelun sisäryhmän ja ulkoryhmän välille. Ulkoryhmään kuuluvat ovat osa ongelmaa eli tarinan konnia.
  7. Suurta kertomusta tukevat yksilöiden kokemuskertomukset, jotka kuvaavat, kuinka yhteiskunnallinen koneisto sortaa perinteisiä arvoja kannattavan kapinaliikkeen edustajia ja rajoittaa heidän oikeuksiaan.
  8. Kulttuurisodan lietsojat pyrkivät manipuloimaan mediatilaa vaikuttamalla sen tärkeimpiin puheenaiheisiin sekä hämärtämällä julkista keskustelua ja tuottamalla siihen tulkinnallisia epävarmuuksia. Jaettujen faktojen puute vaikeuttaa perussuomalaisen politiikan kritiikkiä.
  9. Oikeistoliike tulkitsee itsensä järjen ääneksi, joka on valmis nostamaan esiin epämiellyttäviä yhteiskunnallisia totuuksia. Vastustajansa se leimaa tunteiden vallassa toimiviksi ja ideologian sumentamiksi valtakoneiston pönkittäjiksi.
  10. Perussuomalaisten tapa tehdä politiikkaa heikentää demokratian toteutumisen kannalta välttämättömiä instituutioita kuten vapaata tiedonvälitystä ja tutkimusta. – –

  Perussuomalaisten suuressa kertomuksessa maailma on monikulttuurisen ja liberaalin ideologian mädättämä. Yhteiskuntaa hallitsee globalistista aatetta ja EU:n liittovaltiokehitystä ajava liberaali eliitti, joka tuhoaa suvaitsevaisuuden nimissä suomalaisen elämäntavan peruspilareita. Tummaihoisten katujengit hallitsevat kaupunkitilaa pelolla, feminismi ja gender-ideologia rikkovat perhe-elämää, vihervasemmistolainen ajattelu ja ”wokismi” ovat sumentaneet median ja tutkijoiden puolueettomuuden, ihmisten sananvapautta rajoitetaan, ja tavallinen kansalainen joutuu kärsimään kukkarossaan vihreän siirtymän seuraukset.

  Vapautuksen voi tuoda ainoastaan kapinaliike, joka kyseenalaistaa vallitsevan väärämielisen ja vaarallisen kulttuurin ja sen arvot. Altavastaajana aloittavat vastarinnan edustajat lupaavat asettaa rajat paitsi maahanmuutolle, myös yleisemmin yhteiskunnallisille muutoksille. Yhteiskunnallinen järjestys sekä aito suomalainen elämäntapa on vielä mahdollista palauttaa, kunhan väärää ideologiaa edustavat ihmiset ja instituutiot kammetaan ensin vallasta.

  Perussuomalaisten ja yleisemmin uuden kansainvälisen oikeistoliikkeen hyödyntämä suuri kertomus on houkutteleva tulkintamalli, sillä siihen sisältyy aitoja yhteiskunnallisia ja kulttuurisia muutoksia, jotka muut kulttuuriset tai poliittiset voimat vaikuttavat jättävän huomiotta. Radikaali oikeistopuolue näyttäytyy tällöin ainoana vaihtoehtona nykytilanteelle.

  Kertomuksessa on myös selkeä moraali sekä sankarit ja konnansa. Se tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuden asettua hyveellisen kapinallisen sankarin rooliin – riittää, että on valmis taistelemaan hyvän puolella pahaa vastaan.”

  / Juha Raipola, FT

  (https://www.tuni.fi/alustalehti/2023/08/11/perussuomalaisten-kulttuurisotastrategia/)

   1. Melko kritiikittömästihän täällä Pirkan blogeillakin monet demareiksi profiloituneetkin — ja lähes kaikki kokoomuksen kannattajat — vaikuttaisivat hurahtaneen täysillä mukaan tähän persunarratiiviin.
    Onneksi sentään sinä et, Heikki.

 10. ”Puoluetoiminta on vain osa uusoikeistolaista poliittisen vaikuttamisen kenttää, sillä poliittisia tavoitteita ajetaan myös mielipide- ja asennevaikuttamisella virallisen päätöksentekojärjestelmän ulkopuolella erityisesti digitaalisen median avulla. Radikaalin oikeiston keskeinen pyrkimys on poliittisen keskustan näkemysten radikalisoiminen, ja se hyödyntää sosiaalisessa mediassa käytyjä kulttuurisotia yhteiskunnallisen ilmapiirin muokkaamiseen.

  Koska sosiaalinen media toimii ilman perinteisen median portinvartijoita, tarjoaa se kanavan mielipiteille, jotka eivät olisi saaneet aiemmassa mediakentässä palstatilaa.

  Radikaali oikeistoliike on myös onnistunut hyödyntämään edukseen huomiotalouden, jossa informaatiota ja sisältöjä on saatavilla käytännössä loputtomasti, ja kilpailua käydään käyttäjien huomiosta. Se on erikoistunut erityisesti arvoliberalismia kyseenalaistaviin provokaatioihin sekä voimakkaita negatiivisia tunteita ja moraalista närkästystä herättäviin sisältöihin, jotka saavat sosiaalisen median jakologiikassa suhteettoman paljon huomiota.

  Klikkauksista elävä uutismedia kaiuttaa usein tahattomasti oikeiston viestiä laajemmalle yleisölle.”

  (Sama lähde kuin yllä)

  1. Arkikielellä siis kyse siitä, että koska netistä löytyy loputon määrä ”tietoa” lähes minkä hyvänsä asian puolustamiseksi tai kieltämiseksi, niin tätä strategiaa, kuten täällä Pirkan blogeillakin, käytetään röyhkeästi oman agendan pönkittämiseen, luoden jatkuvaa negatiivista provokaatiotulvaa, jota sitten toiset joutuvat ikään kuin oikaisemaan ja korjaamaan, joka johtaa riitelyyn sekä vie huomion aidoilta yhteiskunnallisilta ja ihmisiä aidosti koskettavilta kysymyksiltä. Kyse on siis taidokkaasta manipuloinnista ja mielipidevaikuttamisesta.

 11. Miten nämä netin keskustelupalstoilla/ somessa (Pirkan blogeilla) radikaali-oikeistolaisuudellaan yhteiskunnallista ja sitä myötä poliittista kahtia-jakautumista/polarisaatiota edistävät hahmot kokemukseni mukaan (olen nyt reilun vuoden täällä Pirkan blogeilla tätä menoa seurannut, altistaen itseäni kaiken maailman hyökkäyksille ja paskalle) operoivat?

  He seuraavat tarkasti sivulta tavallisten (itseään kouluttamattomien) tai muuten heikossa asemassa (eli helposti manipuloitavissa) olevien ihmisten keskustelua, poimien itselleen toisista tärkeää tietoa, kuten mihin toiset ovat pettyneitä tai mitä ongelmia toisilla ehkä on elämissään.
  Tämän jälkeen nämä oikeistotrollit (fiksuimmat ja taidokkaimmat heistä) rakentavat omaa viestintää/ bloginavauksia juuri heikompiaan puhutteleviksi ja imarteleviksi, jolloin ihmiset kokevat sanoman olevan juuri heille/ vastaavan heidän omia kokemuksia (pettymyksiä) elämässä. Tämä on taidokasta psykologista manipulointia, joka perustuu meille kaikille ihmisille tyypilliseen sosiaaliseen käyttäytymiseen, jossa me ihmiset normaalisti luontaisesti (ilman rakennettua manipulaatiota) pyrimme löytämään meitä ja toisia yhdistäviä asioita, jotka mahdollistavat keskustelun sekä auttavat meitä löytämään yhteisiä aiheita.

  Oikeistotrollit eivät kuitenkaan pohjimmiltaan tavoittele yhteisymmärryksen lisäämistä, vaan valtaa ja muiden kanssaihmisten hallintaa oman agendansa edistämiseksi. Kun on saatu toiset ihmiset taidokkaasti rakennetun manipuloinnin kautta oman agendan taakse, voidaan joukkovoimalla joukkoviestimien ja sosiaalisen median avulla ”demokratian” nimissä muuttaa yhteiskunnallisen diskurssin suuntaa äärioikeistolaiseksi. Vaikka tarvittaessa tekeytyen itse verkkoyhteisöissä ikään kuin ”tyhmemmiksi” ja aivan tavallisiksi duunareiksi vain, jotta ne manipuloitavat ihmiset luottavat sitten trolleihin, jotka heitä ohjailevat.

 12. Olisihan se hienoa nähdä demareiksi ja kokoomuslaisiksi profiloituvien seisovan omien arvojensa takana, eikä myyvän itseään halvalla ensimmäiselle, joka imartelee itseä vetoamalla joihinkin yhdistäviin epäoikeudenmukaisuuden kokemuksiin/tekijöihin, vahvistaen tällaisen negatiivisen kansallisen identiteetin muodostumista, jolle perussuomalaisen puolueen propaganda perustuu.
  Negatiivinen identiteetti on myös psykologiasta tuttu käsite btw.

 13. Liisan ja HK:n kannattaisi nyt asettua selkä selkää vasten puolustusasentoon, koska kaikkialla ypärillä on persuja…

  1. Kun viime Aamulehdestä katsoi persukokouksen kuvia, tunnusmerkillistä kuvissa oli iso maha, tyhmistynyt ilme, persulippis ja vakavan onneton olo.
   Ei tuohon porukkaan moni viitsi kuulua.

   1. Oletkos sama Heikki Karjalainen, joka muissa kuin perussuomalaisten yhteydessä isoon ääneen julki tuo, ettei ihmisten ulkonäköön ja vaatetukseen ja varsinkaan vaatetukseen saa puuttua?

 14. Koko perussuomalainen puolue on kuin lauma huonokäytöksisiä, pahalta haisevia rakkikoiria, jotka paremman puutteessa keskittyvät häiritsemään yhteiskuntaa sekä nuoleskelemaan toistensa kiveksiä, avuttomina ja säälittävinä kerjäillen maitoa Obersturmführerinsä kolmansilta ja neljänsiltäkin selkärepuiksi valuneilta rauhasilta.

 15. ”Yhdessä me perssuomalaiset koko muun maailman uhrit, pahaa sortoa naapureiltammekin (erityisesti Ruotsilta) edellen kovasti kärsivät, harmaan-valkoisiksi globaalin saunan alimmalla lauteella kylmiksi ja surkeiksi vettyneet, turvonneet siskonmakkararuumiit käymme kuppaisen kuppikuntamme voimalla polarisoimaan yhteiskuntaa alisteiseksi rasismisirkuksemme hiekkalaatikkoon.

  Kaikki on pakotettava väkisin mukaan tahdissamme hakkailemaan muovisilla lapioilla ämpäreitä, jotka myös kaulaan voi ripustaa ylenannon talteenotto-astioiksi.”

  (mielikuvitussitaatti)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *