Onneksi Orpo ei hae kannuksiaan yöelämän riettauksista.

Kun seuraa ja lukee mediaa ja nykyisten vasemmistopuolueiden ( johon luen kepunkin kuuluvan ) kommentointia pääministeri Orposta ja hänen onnistumisestaan tehtävässään, niin ei ne kovin häävejä ne arviot ole heidän näkökulmastaan tiirailtuna.  Mutta minä kehun tai sanoisinko suorastaan jopa ylistän Orpon vakaata, harkitsevaa ja hötkyilemätöntä  kylmäpäisyyttää, vaikka kyseiset mainitsemani tahot kiljuvat ja hyppivät seinille joidenkin päänsisäisten hallusinaatioidensa siivittämänä.

Olisi varmaan Orponkin pitänyt hankkia katuuskottavuutta edeltäjänsä tavoin, riekkumalla viihteellä ja pitämässä pössyttelybileitä Kesärannan valtiollisessa neuvotteluhuoneessa tankotanssia mukaillen, niin johan Suomen maine ulkomaiden silmissä olisi kohonnut sfääreihin.

Junnu Vainio lauloi matkalla pohjoiseen että, ”sen näkee naamasta kun lakkaa saamasta” ja  Orpo sanoi eilen haastattelussaan, että hän näkee hallituskumppaneidensa naamasta, että Suomen kansa saa sitä minkä vaaleissa halusivatkin ja oppositio median perässähiihtäjineen vikisee.

Jos jotkut ajattelevat minun ja perussuomalaisten pelkäävän hallituksen nurin menoa, niin siinä kyllä lyövät kirveensä kiveen, sillä jos uusiin vaaleihin jouduttaisiin ( mitä en kyllä usko ) niin vaalitulos tulisi kokoomukselle ja perussuomalaisille oleva vieläkin suotuisampi kuin se oli keväällä.  Sillä Suomen kansan enemmistö ei kuuna päivänä halua palata siihen ”hyvinvointiin takaisin”, jonka Marinin vasemmistohallitus loi velkarahalla. Nollakorkoista velkaa otettiin niin että ranteita pakotti ja nyt sekin lasku sitten lankesi nykyisen oikeistohallituksen taakaksi, kun velanhoitokulut liikkuvat koron noussessa useissa miljardeissa vuositasolla.

Ainoa asia ja virhe minkä Orpo voisi nyt tässä vasemmiston ja median huutomyrskyssä tehdä olisi, että hän antaisi tämän kiljumisen vaikuttaa päänsisäiseen harmoniaansa ja ei enään päästäisikkään tätä vasemmiston populistiviestiä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, vaan antaisi sen jäädä muhimaan  aivolohkoihinsa muka jonkinsortin vaihtoehtona, näille vasemmistohallituksen jättämille savuaville raunioille.

Tulee olemaan kyllä syksyllä surkuhupaisaa seurata sitä näytelmää  mitä vasemmisto tulee eduskunnan suurella näyttämöllä esittämään hallituksen  ja ministereiden kaatamiseksi.  Itse pidän sitä loistavana osoituksena vasemmiston näyttelijänlahjoista, kun totisella naamalla kykenevät tekemään komediaa ja puhumaan paskaa suun täydeltä.

Olen ajatellut teitä arvon blogistit siitäkin näkökulmasta, että kuinka onnekkaita olettekaan, kun saatte ihan ilmaitteeksi (kiitos Kyuun)lukea näitä minun ”syväluotaavia”, yhden tahkonpyörittäjän kolumnistejani täällä, jotka tuovat yhden puolueen ytimestä muutakin tietoa kuin mitä Yle ja iltapäivälehdistöjen papparatsit ja hutkiva journalismi edustavat.

Olen vähän odotellut presidentii Niinistönkin kommentointia tähän opposition ja median ajojahtiin yhtä puoluetta kohtaan, joka toimii kuitenkin kaikkien niiden lakien ja asetuksien puitteissa jonka perustuslaki on heille puolueena suonut.  Ja vaikka presidentti kuitenkin haluaa pysytellä päivänpolitiikan ulkopuolella, niin ei tämä kyllä enään muistuta politiikkaa, paremminkin hyeenalaumaa joka on haistanut persuveren.   Vai onkohan se vihervasemmiston ja median pelko kuitenkin hänelläkin niin voimakas, että ei enään viimeisinä vallanolon kuukausinaan halua joutui osapuoleksi  heidän puukkolittaansa, jossa hipaisuja ei lasketa.

Mutta niin tai näin, niin ehkäpä minullekkin sitten syksyn mittaan tuodaan oikein nähtäväksi se ”radisti” joka suomen sisä,-ja ulkopolitiikkaa niin uhkaa sähköttämisillään.

Se nyt on vain vasemmistonkin tajuttava, että jonkunhan se kakkukin on leivottava, että teidän kaltaisenne herkkusuut sitten pääsevät  taas puhtaalta pöydältä jatkamaan haureuttanne ( Herra varjele meitä jatkossa enään joutumasta puetuksi Suomalaisen sosialidemokratian pakkopaitaan.)

8 vastausta artikkeliin “Onneksi Orpo ei hae kannuksiaan yöelämän riettauksista.”

 1. Kukaan henkensä puolesta pelkäävä ei halua mennä lähellekään ex- Härmälän lentokenttää. Siellä on kuulemma ihan poliisin valvonnassa tapahtuva mopomiitti. Ne ajelee ”pappatunturilla”.
  Koko alue on suljettu, koska se on vaarallinen paikka tavallisille tallajille.
  Etävartioasema on Pyynkin uimahallin viereisessä olevassa hotellissa. Parvekkeella on lippu ”Lapin persut”.
  Lähivartiossa nurkan kulmalla, Rantaperkiössä on Juha A.
  Tampereen mallia ovat mopomiittiläiset tulleet opiskelemaan, jossa demarit, kokoomus, vihreät ja vasurit vahtivat, etteivät rasistit ole päättämässä mistään.
  Tampereen yöelämässä ei uskalla kukaan muut liikkua, ei Marinkaan, kun miittiläiset riekkuvat kapakoissa. Kukaan tamperelainen akkakaan ei ritsille istu.
  Seiska seuraa mopomiittiä !

  1. Hyvä että kaima on vartiossa Rantaperkiössä. Idän suunta siis turvattu.

   Koska itse asun Härmälän puolella lähellä Pyhäjärveä, niin olen perustanut vartioasemani Härmälänsaareen. Sieltä pystyn valvomaan ettei Pyynikin mokuttajat pääse rynnäköimään Pyhäjärven yli häiritsemään kunnon ihmisten kokoontumista ja normaali eloa.

 2. Tampereella jo yksi ruottalainen valtuutettu pysty estämään kokoomuksen kyljessä kaikki persujen hyökkäykset.
  Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki juuri siksi, etteivät persut ole päässeet sössimään kaikkea, ratikkaa, Hämeenkatua vain busseille, rantatunnelia, Arenaa ihan kaikkea.
  … mutta naapurissa Ylöjärvi on persujen ja kokoomuksen sössimisen vuoksi täysin sekaiskin ja työntövoimaa riittää.
  Kangasalassa ja Lempäälässä ollaan lähellä ja kunnat siellä sekaisin, kun on liian monta persua remmissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *