Kyllä nyt punavirheitä kärventää…

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/syyttaja-pysyy-kannassaan-rydmanin-kirjan-tiedoista-ei-kaynnisteta-esitutkintaa/8755082

”Erikoissyyttäjä Katri Veran päätti jo kerran, ettei epäillystä salassapitorikoksesta ole syytä käynnistää esitutkintaa. Hän kuitenkin päätti arvioida asiaa toistamiseen saamiensa mediayhteydenottojen jälkeen.

Tänään Veran kertoo pysyvänsä aiemmassa päätöksessään.”

Tämähän ei kelpaa punavirheille ja mölinä tulee jatkumaan, vaikka aihetta ei enää ole.

Koko säälittävä mölinä hallituksen kaatamiseksi ilman asiallisia perusteita kuvaa opposition kyvyttömyyttä sietää demokratiaa.

 

7 vastausta artikkeliin “Kyllä nyt punavirheitä kärventää…”

 1. Vaikka Rydman on käytökseltään valovuosien päässä herrasmiehestä, väkisinkin tuntuu että hänestä halutaan saada syyllinen kaikkeen JFK:n murhasta alkaen.

 2. Kokoomus-opiskelijoiden Nea Nättiseltä asiallista puhetta:

  –> https://areena.yle.fi/1-65379870

  ”Kokoomusopiskelijat ilmoittivat kuukausi sitten, että kokoomuksen arvot eivät saa olla halvalla myynnissä. Kokoomus on joutunut punnitsemaan arvojaan hallituskumppani Perussuomalaisten takia pitkin kesää. Vieläkö kokoomusopiskelijoilta löytyy tukea, puheenjohtaja Nea Nättinen?” / Yle 8 minuuttia.

  1. ”Keskinäinen luottamus ja toisten ihmisten kunnioittaminen pitää saada iskostettua kaikkien valtioneuvoston jäsenten ja kansanedustajien pääkoppaan” 🙂

   ~ Nea Nättinen

   — Hieno ihminen tämä Nea.

   1. Persoonallinen ja viehättävä hahmo myös silkkipusakassaan ja paperipussivyötäröisissä hempeän vaaleiksi pestyissä farmareissaan.

 3. Mitenkähä tuon asian saisi punavirheisiin ja punademuihin iskostettua?
  Rasistisen kielipuolueen sakkiin se ei mene millään……….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *