5 vastausta artikkeliin “Sydämen asialla”

  1. Kyllä uusi on aina uusi ja tunnelma ihan toisenlainen, kelpaa siellä olla niin hoitajien, kuin lääkärien ja jopa potilaidenkin. On tullut kokeiltua käytännössä sekin paikka, lähinnä keuhkojen kanssa.

  2. Muutama huomio siinä Sydänsairaalassa tuli tehtyä. Ensinnäkin suurin osa on kahden hengen huonneita, mutta jostain säästösyistä huoneissa ei ole lainkaan komeroita. Se on iso puute se, varsinkin jos useamman vuorokauden joutuu siellä olemaan. Joka huoneella on oma vessa, kaikilla invavarusteilla ja todella suuri. Siitä pluspisteet.

    Käytävällä olevat asiakasvessat naurettavan pieniä, pitää mennä oikein päin, koska siellä ei edes tällainen hoikka poika mahdu kääntymään.

    Hoitajat ja lääkärit tasaisen ystävällisiä ja ammattimaisia.Tosin sen yhden ja ensimmäisen ja toistaiseksi viimeisen kerran tuli hoitajan kanssa riita, tuli oikein kunnolla. En häntä sitten nähnytkään toista kertaa koskaan.

    Neljän kuukauden päästä joudun taas sinne menemään, lähinnä kuvausta varten, harmi.

  3. Yksi tuttava tuli sydänsairaalasta jalat edellä – mutta pirulauta että parhaansa yrittivät kyllä. Jokaista tällaista tapausta kohti on tuhat jotka saavat elämäänsä uutta aikaa. Hyvää työtä tekevät. Joustavuus on fiksua, jos työntekijät pitävät siitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *