No tuli kylmää kyytiä

Noin voi sanoa että ei ne pelit tänä vuonna menneet kuten eräät haaveili mutta aina pitää muistaa että se nyt kuitenkin on vain urheilua

Suomi ei pelaa mistään mitallista v 2023

No jos se hiukan lohduttaa ei pelaa myöskään Ruotsi mitallisarjassa noin jäi hannu hanhet pois niistä karkeloista

Suomi ja Ruotsi putosivat niistä pois näillä ensi vuoteen soommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

13 vastausta artikkeliin “No tuli kylmää kyytiä”

1. On vaan hyväksi tuokin kokemus jääkiakkoliitolle ja Suomen kiakolle nyt ei ole muuta kun ylöspäin suunta terv tepivaari

2. Onnekseni en ole jääkiekkofani, ei sureta Suomen tappio enkä kattoon olisi hyppinyt vaikka olisi voittanut. No ensimmäisen erän TVstä jouduin katsomaan näytti että Suomi olisi ollut luistelussa ja kiekon hallinnassa parempi. Pitäisikö jääkiekko muuttaa arvostelulajiksi niinkuin mäkihyppy, pisteitä saa tyylistä ja maaleista, hypyn pituudesta.
    Maksoivat kuulemma piljetit halliin 135 – 235 ja olut 9,2 neljältä desiltä. Onneksi en ole fani.

1. Vaikka se eka erä menikin Suomelle on muistettava pelata kolme kertaa 20 minuuttia terv tepivaari

1. Kun katsoo koko MM kisaa voi sanoa ettei Suomen peli ollut vakuuttavaa koko aikana terv tepivaari

3. Suomi oli pari erää todella hyvä, jostain syystä se maali ei vaan tullut. Joskus sitä tuuriakaan ei vaan ole, kun taas Kanada sai ne maalit jokaisesta hyökkäyksestä. Toisaalta ihan hyvä, kun välillä hävittiin, aina paremmalta seuraava voitto tuntuu.

4. Olisi pitänyt tehdä kanadat eli keskittyä puolustukseen. Aina sitten, kun siltä olisi tuntunut, olisi voinut käydä morjestamassa keskiviivan toisella puolen.

1. Tuskinpa olisi auttanut tuokaan maalit ne pelin ratkaisee terv tepivaari

5. Kun kisat meni miten meni nyt ei sitten ole kun ylöspäin menoa
    Häviö tuo pohjaa ensi vuoden kisoihin terv tepivaari

6. Itse veikkasin jo ennen kisoja että tällä kertaa ei tule edes himmeää mitalia. On voitto jääkiekolle että Latvia ja Saksa ovat mitalipeleissä.