8 vastausta artikkeliin “Onko Maailman Talousfoorumi seinähullujen kerho?”

 1. Maailman Talousfoorumin (WEF) johtajan Klaus Schwabin ja ranskalaisen ekonomistin Thierry Malleretin Ukrainan sodan alla kirjoittama kirja ”Suuri Kertomus” luo puitteet 2020 heinäkuussa julkaistun WEF:n ”Suuren Resetin” toimeenpanolle maailmassa.

  Kirjasta selviää, että YK:n agenda 2030 kestävän kehityksen tavoitteineen ja EU:n Vihreä siirtymä sekä talousjärjestelmän kaikessa hiljaisuudessa tapahtunut muuttaminen yhteisölaeilla voittokapitalismista ESG-kapitalismiin ovat osa Suuren Resetin toimeenpanoa.

  Erityisesti punavihreä vasemmisto on saatu vuosikymmeniä jatkuneella valtamedian vyörytyksellä ja nyt ”Suuren Kertomuksen” kyynisistä kyynisimmällä eko-/wokeretoriikalla omaksumaan ajatukset tuhoutuvasta planeetasta ja välttämättömyydestä torjua uhkaa hoidolla, jonka seuraukset ovat pahemmat kuin tauti.

  Viimeisen viiden vuoden aikana valtamedia on ryhmittynyt yksituumaisesti tämän kansallisvaltiot alasajavan ja ihmisten elintason romahduttavan politiikan takaajiksi leimaten kaikki järjettömien ”Suuren Resetin” politiikkojen vastustajat joko salaliittoteoreetikoiksi tai ilmastodenialisteiksi.

  https://www.oikeamedia.com/o1-207400

 2. Kyllä!
  Puolimatkaa kannattaa kuunnella muiltakin youtube-videoilta!

 3. Kärkipoliitikkomme ja -yritysjohtajamme ovat vierailleet Maailman Talousfoorumin (WEF) kokouksissa luullen, että siellä käydään vuoden merkittävimmät globaalitalouteen liittyvät valistuksen perinteeseen nojaavat keskustelut.
  Viimeisen viiden vuoden aikana keskustelut ovat Davosissa kiihtyvästi keskittyneet yksinomaan WEF:n Suureen Kertomukseen (=YK:n Agenda 2030) ilmastonmuutoksesta, luontokadosta ja valkoisen heteromiehen ylivallan aiheuttamasta sorrosta.

  Suuri Kertomus nojaa vuosikymmeniä jatkuneeseen valtamedian harjoittamaan ympäristöpelon lietsontaan ja se vaatii maailmantalouden alasajoa Vihreällä Siirtymällä ja sitä tukevalla ”vastuullisella” ESG-kapitalismilla.

  Valtamediasta johtuen poliitikoilta, yritysjohtajilta ja suurelta yleisöltä on jäänyt huomaamatta, että Suuri Kertomus ei pohjaa valistusaatteeseen eli tieteeseen ja rationaaliseen ajatteluun, vaan taikauskoon ja mystiikkaan.
  Eräät kärkipoliitikkomme kuten edellinen pääministeri Sanna Marin kuuluuvat WEF:n Nuoriin johtajiin. Klaus Schwab on kerskaillut julkisesti, kuinka hänellä on takataskussaan hallitusten jäseniä molemmin puolin Atlanttia.

  https://www.oikeamedia.com/o1-205203

 4. Vanha totuus tuosta on aina se
  Kunpa tietäisitte miten pienellä järjellä maailmaa johdetaan terv tepivaari

 5. Hallituksemme talousasiantuntijat samaa luokkaa ohjelmista päätellen ja hallitus uskoo niihin kuin pukki sarviinsa.

  1. Siinähän syövät – minä en.
   Voisiko kelvata noiden Afrikkalaisten sapuskaksi, kun niitä sirkkoja tuppaa siellä olemaan maanvaivaksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *