Sitä parempaa väkivaltaa (?)

”Saksasta ja Italiasta tulleet Antifan aktivistit ovat pahoinpidelleet ihmisiä pampuilla ja kyynelkaasulla Unkarissa. Iskut liittyvät ilmeisesti Budapestissa pidettyyn äärioikeiston marssiin, mutta uhreiksi on joutunut myös täysin sivullisia ihmisiä. Poliisi on pidättänyt neljä henkilöä. Pahoinpitelyihin on osallistunut poikkeuksellisen suuri määrä naisia. ”- Suomen Uutiset 14.2.2023 otsikolla ”Antifan iskuryhmä pahoinpiteli useita ihmisiä Budapestissa – naiset mukana hakkaamassa.


Minusta vasemmistolainen väkivalta  ei ole sitä parempaa väkivaltaa (Li Andersson puhui siihen suuntaan takavuosina ollessaan Vasemmistonuorten puheenjohtajana). Pahoinpidelty ihminen on yhtä lailla pahoinpidelty olkoon pahoinpitelijät sitten äärivasemmistolaisia tai äärioikeistolaisia. Tapettu ihminen on yhtä varmasti kuollut, olkoon surmaajat sitten äärivasemmistolaisia tai äärioikeistolaisia.
Äärijärjestöt ovat aina vaarallisia, vannokoot nämä järjestöt minkä aatteen nimiin hyvänsä.

Tämän tämmöisen ajatuskannan takana luulisi  jokaisen normaalin ihmisen olevan. Luulo ei kuitenkaan ole tiedon väärti – katsoi sitten Ukrainaan, Unkariin  tai vaikka Suomeenkin rantautunutta jengiväkivaltaa.

 

 

91 vastausta artikkeliin “Sitä parempaa väkivaltaa (?)”

  1. Väkivalta on väkivaltaa, jätetään muu tilastokeskukselle.

    Se mihin voisi puuttua on puolueiden liian lämpimät suhteet organisaatioihin jotka käyttävät väkivaltaa. Oikealla ja vasemmalla on aivan liian paljon kaverisuhteita tällaisiin.

  2. https://www.partisaani.com/news/crime/2023/02/17/monikulttuurinen-ruotsi-kaynnistaa-selvityksen-rikollisjengien-salaisesta-poliittisesta-vaikutusvallasta.

    17.2.2023. Monikulttuurinen Ruotsi käynnistää selvityksen rikollisjengien salaisesta poliittisesta vaikutusvallasta.

    17.2.2023. Rikollisten maahanmuuttajin vaikutusvalta on siirtynyt liekehtivistä lähiöistä jo vallan kabinetteihin, yhä useampi ruotsalainen myöntää. Ruotsin rikoksentorjuntaneuvosto Brå on käynnistänyt selvityksen siitä, kuinka paljon salaista vaikutusvaltaa järjestäytyneellä rikollisuudella on suhteessa maan huippupoliitikkoihin.

  3. En tarkoita sensuuria. Tarkoitan että puolueiden pitäisi katkaista kaikki suhteet väkivaltaa harjoittaviin tahoihin. Aivan sama onko puhe jostain kansallismielisistä öykkäröijistä, antifasta, animaliasta tai mistä vaan.

    Puolueet joko valitsevat demokratian tai sitten eivät.

  4. Mikään väkivalta ei ole se oikea tapa keneltäkään terv tepivaari

    1. Kansainvälinen käytäntö kuitenkin suvaitsee, että kukin valtio saa käyttää väkivaltaa suojellakseen itseään hyökkääjää vastaan.

  5. Eiköhän ole parempi keskittyä kitkemään nämä milanjaffat ja teidän omassa kyljessämme pesivä puhtaasti äärikotimainen nuivuen organisaatio.

      1. Nuivat ovat olleet nuivia sen suhteen, että hyvikset tyhmyyttään lisäävät turvattomuutta valtakunnassa.

        HK:n yleistietämys näyttää eksyilevältä.

    1. Tarkoittaako myös niiden itsenäisyyspäivämellakoijien kitkemistä – vai onko vasurien väkivalta parempaa?

      1. Kaikkien väkivalta on tuomittava asia mm täysillä kaljapulloilla heittely terv tepivaari

        1. Voisiko tyhmyyttään paremmin osoittaa?
          Fiksu joisi sen ensin ja heittäisi vasta sitten!

          1. No en tiedä olipa kuitenkin kokemus sinänsä onneksi refleksit oli kunnossa ja ehdin väistää no sitten se menikin naispuolista rintaan ja hän putos kun tyhjä säkki kuka sellasta osaa odottaa keneltäkään terv tepivaari

            1. Ikävä juttu!
              Olis se pullo ollu kuitenki vähä köykäsempi tyhjänä.

              1. Niin oisi ollut mutta sattunut se silti olis jotkut vaan ei mieti asian vakavuutta ensin
                No tekijä otettiin heti kiinni terv tepivaari

    2. Heikki Karjalainen:”Eiköhän ole parempi keskittyä kitkemään nämä milanjaffat ja teidän omassa kyljessämme pesivä puhtaasti äärikotimainen nuivuen organisaatio.”

      Tarkoitatko että täällä PB:ssä pitäisi noudattaa itsesensuuria Antifan tekemän väkivallan suhteen?

  6. Kaikki ääriaines on vaaraksi.
    Naapurista nähdään mihin se johtaa kun saa riittävästi valtaa.

  7. ”Tämän tämmöisen ajatuskannan takana luulisi jokaisen normaalin ihmisen olevan. Luulo ei kuitenkaan ole tiedon väärti – katsoi sitten Ukrainaan, Unkariin tai vaikka Suomeenkin rantautunutta jengiväkivaltaa.”
    (Lasse Kallo)

    — Itseäni monin tavoin epänormaalina ihmisenä kiinnostaa normaaliuden retoriikkaan vetoamisessa sen taakse kätkeytyvät merkitykset:

    ”Henkinen väkivalta on tahallisesta henkisesti satuttavaa kohtelua. Se on yleensä toistuvaa. Henkistä väkivaltaa voi olla vaikea tunnistaa ja nimetä väkivallaksi, minkä takia siihen ei aina haeta apua. Se ei myöskään jätä ulkoisia tuntomerkkejä, vaan kaihertaa sisältä päin mielenterveyttä. Henkinen väkivalta voi yhdistyä myös digitaaliseen väkivaltaan – –

    Henkisen väkivallan ytimessä on kontrolli ja vallankäyttö.

    Henkinen väkivalta on usein toisen alistamista. Se voi olla esimerkiksi välinpitämätöntä kohtelua tai välinpitämättömyyttä toisen tunteita kohtaan, nöyryyttämistä (haukkumista, arvostelua, syyttelyä), toisen kohtelua epätasa-arvoisesti tai vaatimuksia sekä pakottamista toimimaan tahtonsa mukaisesti. – –

    Henkinen väkivalta kehittyy usein ruumiilliseksi ja ruumiillista väkivaltaa edeltää lähes aina henkinen väkivalta. Pahimmillaan se johtaa uhrin kuolemaan.

    Usein uhrit kokevat henkisen väkivallan ruumiillista raskaammaksi”
    (Wikipedia)

    #henkinenväkivalta

  8. Sitten on myös taloudellista väkivaltaa: ryöstöjä, petoksia ym.

    Oikeuslaitosta käytetään myös väkivallan tekoon. Narsistien mainitaan erikoistuneen tällaiseen väkivaltaan. Tekaistuja syytöksiä ym.

    Sitten pitää mainita myös HK:n edustama väkivaltatyyppi:
    Paskan puhuminen lähimmäistä.

    1. Joo, yksi taloudellisen väkivaltaisuuden ilmentymä voisi olla myös tuhopoltto, jonka motiivina ulkoinen rahallinen hyöty — mikä eronnee pyromaniasta, jossa sisäinen motiivi, kuten vaikkapa viha.

      Oikeuslaitokset sekä viranomainen ja myös korkeakoulut lienevät vahvasti narsistisille henkilöille mieleisiä temmellyskenttiä, joissa pääsevät uhmaamaan auktoriteetteja sekä terrorisoimaan kanssaihmisiä sekä hyväksikäyttönsä kohteita, jotka yrittävät irtaantua toksista suhteista.

    2. Ei persu mikään lähimmäinen ole, SE on yksi puolueiden välistä soppatykkinruokaa.
      Sitä sopii heitellä lihapullilla päin lättyä.
      Lähimmäiseksi se muuttuu, kun häneltä tulee yksikin lause ihmisyyttä ja samanarvoisuutta korostava kaunis ilmaisu suustaan. Missähän HÄN on ?

  9. https://www.youtube.com/watch?v=7Juf5jUZG64

    Videolla esiintyvä viulusti on Karolina Protsenko, joka syntyi 3.10.2008 Ukrainassa musikaaliperheeseen. Hänen vanhempansa soittavat kitaraa ja pianoa. Perhe muutti Yhdysvaltoihin vuonna 2015, kun Karolina oli 6-vuotias. Hän aloitti viulutunnit samana vuonna ja on klassisen koulutuksen saanut.

    1. ”Videolla esiintyvä viulusti on Karolina Protsenko, joka syntyi 3.10.2008 Ukrainassa musikaaliperheeseen.”

      — Korjatussa kommentissa selittelyn makua?

      1. ”Korjatussa kommentissa selittelyn makua.”

        Mitä selittelyä siinä muka on. Panin aamulla tuon upean 14-vuotaan ukrainalaisen viulistitytön tiedot, kun ne illalla jäivät pois musiikkivideon yhteydestä.
        Eiköhän tämä ole minun blogini.

        Muuten, sarkasmi on toisinaan näissä kommenttiketjuissa paikallaan, siis jos niissä on tyyliä. Jos ne taas ovat semmoisia väljähtäneen maitokahvin makuisia, no, tehän tiedätte…

        1. Taisin astua Pirkan blogien makutuomarin sekä myöskin ”taiteellisen” johtajan varpaille tulkitessani viuluvideon kikkareiseksi vitsiksi. Sorry.

        2. Lasse hei rehellisesti: muutkin tajuavat asioista jotain sinun lisäksesi. Mutta antipa olla.

    2. Ukrainalaiset Denis ja Anastasia Matvienko tanssivat Radioheadin kappaleeseen ”Like Spinning Plates” (suom. ”kuin pyörivät levyt”):

      https://youtube.com/watch?v=03JTzOBp7Lw&si=EnSIkaIECMiOmarE

      / Radio&Juliet. Gala Concert of Denis Matvienko

      Radioheadin kappaleen sanat:

      While you make pretty speeches, I’m being cut to shreds
      You feed me to the lions, a delicate balance
      When this just feels like spinning plates
      I’m living in cloud cuckoo land
      And this just feels like spinning plates
      My body is floating down the muddy river

  10. Aina voi tulla ryöstetksi myös Suomessa ja ihan omankin väen tominnan vuoksi terv tepivaari

  11. https://www.suomenuutiset.fi/jopa-95-prosentilla-katujengilaisista-maahanmuuttajatausta-haitallinen-maahanmuutto-aiheuttaa-kehitysmaalaistumista/

    6.10.2022. Jopa 95 prosentilla katujengiläisistä on maahanmuuttajatausta.

    Perusuomalaiset arvosteli eduskunnan kyselytunnilla Sanna Marinin hallitusta siitä, että hallitus on päättäväisesti sulkenut silmänsä haittamaahanmuuton vakavilta ilmiöiltä ja kiistänyt maahanmuutolla olevan mitään yhteyttä kasvaneeseen jengirikollisuuteen.

  12. Heikki Karjalainen 20.2.2023 6:59 :
    ”Ei persu mikään lähimmäinen ole, SE on yksi puolueiden välistä soppatykkinruokaa.
    Sitä sopii heitellä lihapullilla päin lättyä.
    Lähimmäiseksi se muuttuu, kun häneltä tulee yksikin lause ihmisyyttä ja samanarvoisuutta korostava kaunis ilmaisu suustaan. Missähän HÄN on ?”

    Ottakaamme lakki päästä tämän humanistisen, demokratiaa puolustavan neropatin edessä ja huokaiskaamme Aapelin sanoin: ”Sanokaamme sana `sivistys´ hyvin hiljaa, etteivät apinat nauraisi.”

    1. Sanaa ”sivistys” saati sydämen sivistystä ei voi mitenkään liittää ps-puolueseen ja sen jäseneen.
      Sen voi liitää ihmiseen, joka ymmärtää ihmisyyden koko kirjon. Ja, sitä ei löydy puolueenne mantaroista sanallakaan.
      Monen muun puolueen ohjelmasta jopa sana sivistys löytyy, eriyisesti kokoomukselta ja se velvoittaa.

      1. Ilmeisesti sen ”ihmisyyden koko kirjon” ymmärtäminen on pahasti jollakin hakusessa,kun tuomitsee noin törkeästi.

  13. Karjalaisen avoin eliitin puolustaminen on aseistariisuvaa, melkein😀.
    Ehkä hän on piiloaatelinen, jota aateluus velvoittaa.

      1. Näinkin voi sanoa ja nimenomaan menneessä muodossa.

        RKP on kielipuolue, Kepusta on tullut kulttuurimarxilaisen vasemmiston tukipuolue, suurin vasemmistopuolue, SDP, on hylännyt kotimaiset työtätekevät ja raskautetut ja on omaksunut kriittisen rotuteorian, jonka mukaan valkoinen heteromies on syypää kaikkeen huonoon ja pahaan.
        Kokoomus yrittää poimia rusinat kulttuurimädätyksen pilaamasta pullasta, hymyilee muikean orpona ja ”lupaa” hankkia maahamme halpatyövoimaa jos saa hyvän vaalituloksen (vaikka Suomessa on työttömiä ”enemmän kuin laki sallii” eli liian paljon).

        Onneksi on vaihtoehtojakin, joista parasta reaalipolitiikkaa toteuttaa Suomen suurin työväenpuolue PerusS.

        Jk. Mikko Paunion mukaan SDP:n omaksuma kriittinen rotuteoria oli se viimeinen pisara, joka sai hänet luovuttamaan kymmeniä vuosia hänen hallussaan olleen SDP:n jäsenkirjan pois.

        1. Fakkjituneita ja höyrähtäneitä tiedemies-tohtoreita Suomi on pullollaan. Sivistyksestä ei voi puhua samassa yhteydessä.
          Persut kuuluvat kiistatta sivistymättömyyden aateliin.

      1. On jopa alkuperä esityksenä italian kielisenä joku giero se oli italiasta mutta Jalkasen sälli teki siitä Suomalaisen version terv tepivaari

  14. https://sarastuslehti.com/2022/11/17/naisten-aggressiivisuus-tuotettuna-ominaisuutena/

    Naisten aggressiivisuus tuotettuna ilmiönä.

    Naisten aggressiivisuus on yksi aikamme tunnistettavimmista piirteistä ja se on kiistaton osoitus kulttuurimme läpikäymästä vaiheesta, jossa massavaltio on ottanut tehtäväkseen yhä suuremman osan kasvatuksesta.

    Äreäluontoisia naisia on tietenkin aina ollut, mutta naisten nykyiselle aggressiivisuudelle on ominaista, että porvaristoa lukuun ottamatta sen ilmenemismuodot ovat täsmälleen samat kaikissa yhteiskuntaluokissa.
    Naiset ovat samalla sekä äärimmäisen ylimielisiä ja turhautuneita että itsetunnottomia.

    1. Tuota lukiessani sirottelin pikkulusikallisen maitojauhetta kupposeeni. (Lusikka on isoäidin perua, 18-karaatin kultapinnoitettu, ajan jo osin teräksiseksi patinoima).

  15. Heikki Karjalainen:”Fakkjituneita ja höyrähtäneitä tiedemies-tohtoreita Suomi on pullollaan. Sivistyksestä ei voi puhua samassa yhteydessä.
    Persut kuuluvat kiistatta sivistymättömyyden aateliin.”

    Karjalainen yrittää urhoollisesti viedä keskustelua sivuun blogin aiheesta ”Sitä parempaa väkivaltaa” (esim. monikulttuurisuus ja järjestäytynyt rikollisuus a la Ruotsi sekä Suomeenkin rantautunut jengirikollisuus).

  16. ”Jopa 95 prosentilla katujengiläisistä maahanmuuttajatausta: ”Haitallinen maahanmuutto aiheuttaa kehitysmaalaistumista”

    Suomen Uutiset otsikko 6.10.2022.

  17. Missä ja milloin olet tuominnut tuossa otsakkeessa mainitut asiat?

    1. … ja olla välttämättä otsikon harhaisesta poleemisuudesta tai itsestään selvyyksiä ilman metrien filosofointeja.
      Missä käytännössä nuo harhasi Suomessa tänään esiintyvät muualla kuin esittämissäni konkreettisissa ja teitä lähellä olevissa murhanhimoisissa ?

      1. Eli hyväksyt mukisematta haittamaahanmuuton (lue poliittisesti toteutettava monikulttuuristaminen) aiheuttamat haitat kuten järjestäytyneen rikollisuuden (kärkiesimerkkinä Ruotsi) jengirikollisuuden (esim, Ruotsi ja nyt myös Suomi) sekä muun väkivallan ja rikollisuuden, esimerkiksi tyttöjen ympärileikkaus (lue silpominen), niin sanotut kunniamurhat jne.

        1. Moneen kertaan jauhettu asia ei muuksi muutu. Suomi ei ole Ruotsin tiellä.
          Väkeä tulee eikä persupolitiikka maailman tilanteeseen mitään auta saati Suomen.
          Keskittykää jo täällä olevien ja oman pesänne siivoamiseen. Piste !

          1. Sokea persuviha näköjään estää tosiasioiden myöntämisen ja ongelmien tunnustamisen.
            Punademarius on myös pienessä kuplassa elävien putkinäköinen uskonto.

          2. ”Moneen kertaan jauhettu asia ei muuksi muutu. Jne.”

            Tulihan se sieltä! Se ”paremman” väkivallan hyväksyminen.

  18. Itseen kohdistuva tuhoisuus/ väkivalta:

    ”Yhdeksän kuukautta kuolleena ollut mies löydettiin muumioituneena kotoaan Helsingissä tammikuussa. Kyse ei ollut yksin jääneestä vanhuksesta – vaan 38-vuotiaasta syrjäytyneestä miehestä.

    Kuolleen miehen sisko kertoo veljensä kärsineen sekä päihde- että mielenterveysongelmista. Hän oli ennenkin katkaissut yhteydet perheeseensä ja kadonnut. Tällöin poliisi oli yleensä löytänyt hänet kotoaan. Siitä, minkälaisessa kunnossa hänet löydettiin, poliisi ei voinut kertoa perheelle, sillä henkilö oli täysi-ikäinen. Tammikuussa poliisi ilmoitti perheelle, että tällä kertaa mies oli löytynyt kuolleena.

    Kuolinsyytutkimus on vielä kesken, mutta alustavien tietojen mukaan mies oli kuollut huhtikuussa. Ruumiin löytymiseen olisi voinut kulua vieläkin kauemmin, ellei hänen asuntoonsa olisi ollut tulossa remontti. Kun remonttimiehet eivät saaneet asukkaaseen yhteyttä, he ilmoittivat asiasta poliisille.”
    (https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8309621c-9764-4d8d-bf51-97360cb05d6d)

    — Mitä moinen kertoo kulttuuristamme?

    1. Kysyn, auttaisiko tällaisten monien yksin koteihinsa syrjäytyneiden nuorten tilanteisiin kokoomuslainen/ oikeistolainen huumeiden käytön laillistamis-ratkaisu, jossa yksin kotonaan päihteisiin kuoleville laillistettaisiin heidän oma käyttö?

      Hiljattain kuuntelin Ylen Yhdysvaltain raportoja Iida Tikan kertomaa siitä, miten USA:n massiivisessa huume-ongelmassa eri osavaltioissa oli kokeiltu erilaisia ratkaisuja, esimerkiksi jopa kovien huumeiden laillistamista Oregonissa — mutta tilastojen mukaan ilmeisesti joka tapauksessa laillistamisella on huumeiden käyttöä lisäävä vaikutus.

      Linkitän mielenkiintoisen kuunnelman tähän oheen:

      https://areena.yle.fi/podcastit/1-64784407

      /
      ”Yhdysvaltain huumekriisistä pitää puhua nyt, sanoo Iida Tikka.

      Washingtonissa asuva kirjeenvaihtaja on nähnyt omin silmin, miten maata piinaava ongelma syvenee. Kaduilla kulkee ihmisiä yhä huonommassa jamassa, ja väkivallan määrä lisääntyy. Pandemiavuodet näkyvät karuna piikkinä yliannostuskuolemien tilastoissa.

      Yhdysvallat on huumebisneksen jättiläinen: siellä käytetään jopa neljännes maailman laittomista huumeista. Iso osa huumeista tulee maahan Meksikosta tai sen kautta…”

      (Mistä maailma puhuu, jakso ”Voisiko kovien huumeiden laillistaminen pelastaa Yhdysvallat?”. Julkaistu: to 9.2.2023/ Yle Areena)

      1. Emme mielestäni voi verrata suomalaista kulttuuria Yhdysvaltoihin tai Hollantiin, vaan meidän tulisi huomioida tosiasiat mitkä meillä Suomessa vallitsevat — Suomessahan lienee EU-tasolla korkea nuorten pahoinvoinnin osuus ja itsemurhien määrä nuorison keskuudessa, lisäksi meidän kulttuurissa introversio ja nuorten syrjäytyneisyys ovat todellisia realiteetteja jopa ihan aikuisissakin, jotka kärsivät yksinäisyydestä.
        Tähän ei meidän kulttuurissa korostunut ydinperheen instituutio tuone helpotusta ainakaan, kun jo muutenkin yksilökeskeisessä ja rahakeskeisessä kulttuurissa sitten ei-perheellistyvät ihmiset tai lapsettomat sekä nuoret jäävät kovin yksin, vaikka asuisivat kaupungissa.

        Ja juurikin yksinäisyys lienee suuri riskitekijä addiktoitumiselle sekä päihteiden käytölle.
        En myöskään pidä alkoholin kieltolakiin vertaamista argumenttina, jolla suoraa kannattaisi verrata huumeita alkoholin käyttöön, koska huumeilla lienee addiktio-potentiaali aivan muuta kuin alkoholilla, jonka kanssa kulttuurissamme on jo paljon ongelmaa ollut juuri varmaan yksinäisyyden ja sosiaalisen estyneisyyden ”itselääkinnässä”, mikä lienee leimallista nimenomaan suomalaisuudelle. Emme ole samalla tavalla puheliaita ja avoimen ulospäinsuuntautuneita kuin joissakin toisissa kulttuureissa, joissa huumeiden käytön laillistamiseen välttämättä liity samoja riskejä mitä Suomessa.

        Olisi mielestäni tärkeää miettiä näitä asioita omaan kulttuuriimme heijastellen…

  19. Tuossa on Liisalta hyvä kommentti koskapa nuoremme voi huonosti kiitos Liisa tuosta terv tepivaari

  20. Ja mitä tähän Lasse Kallon tekopyhään blogin avaukseen tulee, voin vain todeta, etten itse vain hyväksy väkivaltaa, vaan myös pidän sitä valitettavan luonnollisena tosiasiana ihmisyyteen liittyen.
    Jopa yläkerran naapurini harva se yö karjuvat, muksivat, itkeä määkivät sekä heittelevät toisiaan huonekaluja päin läpi yön riidellen. Aluksi olin huolissani ja ärsyynnyin tuosta, kun se omaa koiraanikin pelotti niin, että täristen yöllä yritti väkisin syliini ja tökki minua kuonollaan hereille — mutta lopulta hyväksyin näidenkin ihmisten myrskyt enkä tehnyt asiasta pikkusieluista valitusta taloyhtiölle, vaan sen sijaan mietin, että jos päätyvät tappamaan tai vammauttamaan toisensa, on maailma ehkä vähän parempi paikka elää.

    Se, että toivoo, että väkivaltaa ei olisi ja kieltää tekopyhällä ”tuomitsemisellaan” tosiasiat on aika väsyttävää.

    1. Perustelepa, mitä tekopyhää on siinä, että tuomitsee kaiken väkivallan – mukaan lukien sen, mitä jotkut ”pitävät parempana”?

      1. Katsomoista on helppo huudella, mutta itse en arvosta tai halua kannattaa tätä meidänkin kulttuurissa hyvin tuttua ja mediankin paisuttamaa älyllistämisen kulttuuria, jossa ihmiset vieraannutetaan johonkin omiin katsomoihin toistensa tuomareiksi. En tiedä onko MeToo-ilmiö Juhak:lle tuttu esimerkiksi?

        Poliittisiin yleistyksiin en tässä lähde, mutta ruohonjuuritasolla aikuisten maailmassa katson asiaa niin, että jos joku apua oikeasti pyytää, häntä autettakoon — asian viihteellistäminen on turhaa. Lapset ovat asia erikseen: lapsiin kohdistuva väkivalta, jota seksiposiitiivisessa kulttuurissamme tunnutaan vähättelevän jopa niin, että ensikertalaiset pedofiilit voivat lapsia raiskailtuaan jatkaa siviilissä normaalia elämää, kun heidän väkivallan kohteet joutuvat muuttamaan toiselle paikkakunnalle tai jopa toiseen maahan.

        1. Jälleen siirryt aidanseipäisiin, kun pyysin sinua perusteemaan, miten aloitus on tekopyhä.
          voisitko vastata selvään yksinkertaiseen kysymykseeni liirumlaarumeiden sijaan?

          1. Jospa itse kertoisit rehellisesti millaista mielihyvää saat eläinten ammuskelusta, millaista tyydytystä tällainen väkivalta tuottaa; kuvaile toki ihan omin sanoin omia tunteita ilman älyllistämistä?

            1. Eli siirryt paskanjauhantaan, kun et kykene kantaasi perustelemaan.
              Säälittävää, mutta ei yllättävää.

              1. Vastauksena eläimen ampumiseen: Saan mielihyvää, kun onnistuneen laukauksen seurauksena saan luonnollista käsittelemätöntä ja terveellistä lihaa enkä ole laillasi tekopyhästi tapattanut sitä muilla.

              2. FYI vastasin tähän esitettyyn kysymykseen:

                ” Perustelepa, mitä tekopyhää on siinä, että tuomitsee kaiken väkivallan – mukaan lukien sen, mitä jotkut ”pitävät parempana”?” .

                Juhak:lla on oikeus ja vapaus tuntea vapaasti sääliä, niinkuin minulla oikeus olla ihailematta metsästämistä ja ammuskelua.

  21. En ymmärrä: Jos Liisa ei pysty perustelemaan näkemystään että blogini on tekopyhä, miksi hän jatkaa itsensä nöyryyttämistä selittelemällä sitä ja tätä, hypähtelemällä sinne ja tuonne. Onko hän myös masokisti?

  22. ”Ultra Bralla oli aikoinaan sellainen biisi kuin ”Tappakaa komissaarit, nuo hullut koirat”. Olisi mielenkiintoista kuulla EU:n komissaarien mielipide tuosta laulusta. Olisi myös mielenkiintoista kuulla, mitä Suomen oikeuslaitos sanoo asiasta.” Reiska.

    Edellä oleva on kommentti Suomen Uutisten artikkeliin otsikolla ”Ronja Salmi 2016: Lihansyöntiä ei voi perustella sillä, että tykkää siitä – Ronja Salmi 2018: Lentämistä voi perustella sillä, ettei pysy järjissään sitä ilman.

  23. Liisa 25.2.2023 00:22
    ”Hyvänen aika, nyt vasta kun luin tämän blogin kommentteineen, kirvoitti tämä kaikki miettimään, mahtoiko Lasse Kallo sittenkin viitata näihin kommentteihin, vaiko kenties aivan omaan ”paxatteluunsa” projisoidessaan Juhak:n blogissa suustaan vaahtoavaa ripperbergiä minuun?! 😱”

    Siirsin tämän kommentin Markku Huhtalan blogista ”Tampereen kaupunki liputti fasistihallinnon puolesta” myös tänne. Huhtalan blogi on päivätty 25.2.2023.
    Odotan että Liisa kertoo minulle mitä hänen kommenttinsa tarkoittaa suomeksi.

  24. Eikö kulttuurimädätyksestä tykkäävä politrukki ja Putinin verihallinnon tukija (viittaan Liisan kommentteihin tuossa edellä mainitussa Huhtalan blogissa), Liisa, osaa selittää mitä derridaa ja dildoilua hän tarkoittaa tuossa kommentissaan, jonka keskiöön hän on nimeni runnonut?

  25. Liisa omassa blogissaan ”Toivon muutosta suomalaiseen oikeusjärjestelmään”.
    1.3.2023 13:36
    ”Heikki ihan niinkun FYI en seuraa mitään uuden suomen blogeja, ja olen tasan kerran päätynyt lukemaan vähän enemmän siellä olevaa hapatusta erään Lasse Kallon transukeskusteluun jakaman linkin kautta.”

    Entä mitähän tämä tarkoittaa?
    Nimimerkki maalittaa omalla nimellään kirjoittava henkilöä?
    Saakohan Liisa edes palkkaa tästä touhusta?

  26. Liisa. 1.3.2023 18:55 ”Eiköhän tämä toisia feminatsittelevan, trollittelevan, vajakiksi haukkuvan Lasse Kallon paskanjauhanta voisi jo loppua?”

    Näin kipakasti siis Liisa, kun ihmettelin saako hän edes palkkaa minun ”maalaamisesta”: 1.3.2023 Markon blogi ”Viimeiset ”taistolaiset” vielä äänessä. Blogi päivätty 28.2.2023.
    Saa kai sitä kysyä: itse olen osapäivätosikko.

  27. Lasse Kallollakin, joka täällä polkee jalkaa ja kovistelee minulle, kun en suostu riitelemään päivästä toiseen hänen kanssaan, on aivan sairaalloinen vahtimisen ja toisen kontrolloimisen tarve hänelle ventovierasta kohtaan, joka vaan on erilainen ihminen. En tiedä missä jäkälikköjen alla hän elämänsä on lymyillyt, että toleranssi on näinkin olematonta toisten sanan- ja mielipiteen vapauksille, vaikka itse rääkyy aamusta iltaan kyseisten asioiden puolesta.

  28. Kiitän Liisaa vastauksesta.
    Hyökkäys on paras puolustus) vaikkapa niinkin😉.

  29. https://mielenihmeet.fi/elektra-kompleksi-mika-se-on-ja-miten-se-toimii/

    Psykologia: Elektra-kompleksi.

    Ikävuosina 3 ja 4 tyttö lakkaa tuntemasta tuota vetoa äitiinsä ja alkaa osoittaa viehätystä isäänsä kohtaan.

    Elektra-kompleksi alkaa luultavasti silloin, kun tyttö huomaa, ettei hänellä ole penistä…
    Tyttö saattavat tulla mustasukkaiseksi ja osoittaa omistushalua isäänsä kohtaan. Tai sitten heissä on nähtävissä vihamielisyyttä, jos he eivät saa haluamaansa isähahmoltaan.

  30. Liisan kommentti poistettu. Oli asiaton, ikäväsävyinen, osoitteleva, ”trompoottinen”. Ei hyvä.

    1. Liisan kommentti poistettu. Poiston syy sama kuin edellisenkin poiston kohdalla.

        1. Ministeri Marenkikin potee samaa persoonallisuuden kehittymättömyyttä, mitä monet ns. ”kauniit ja rohkeat”.

        2. Liisan kommentit poistettu. Tiedän mitä hän yrittää. Ei hyvä.

          1. Kaksi Liisan kommenttia poistettu. Poistojen syy sama kuin edellä.

  31. Miesten välistä rakkautta & politiikkaa:

    ”GRYNINGIN kahta väkivaltarikostuomiota yhdistää se, että molemmissa tekovälineenä oli keittiöveitsi ja uhrina oli mies.
    Molemmissa tapauksissa tuomiota lieventävänä perusteena oli hätävarjelun liioittelu. Hätävarjelun liioittelu tarkoittaa sitä, että hätävarjelun rajat on puolustustilanteessa ylitetty.

    Gryningin kertoman mukaan tapahtumat käynnistyivät, kun hän heräsi alkoholin käyttöä sisältäneen yön jälkeen alaston mies päällään. Käräjäoikeuden mukaan Gryningillä oli tilanteessa oikeus puolustaa itseään seksuaalisen itsemääräämisoikeuden loukkaukselta.

    Oikeuden mukaan puolustautumiseen olisi kuitenkin riittänyt se, että Gryning heitti miehen pois sängystä. Veitsen käyttäminen ei enää ollut tarpeellista, oikeus katsoi.

    Gryning itse muisti oikeudessa lyöneensä vain kerran veitsen suoraan uhrin kurkkuun. Ruumiinavauspöytäkirjan mukaan uhrissa oli 23 pistohaavaa ja 12 viiltohaavaa.”

    Ja

    ”SAMUEL Gryning kommentoi henkirikoksesta ja väkivaltarikoksesta saatua tuomiota sanomalla, että niillä ”ei ole käytännössä mitään merkitystä eduskuntavaaliehdokkuuteen liittyen”.

    ”Mun historiani ei minua ihmisenä määrittele mitenkään. Viimeisimmästä [tuomiosta] on jo muutama vuosi aikaa ja rangaistus on suoritettu”, Gryning sanoo.

    Kirjoitat vaalikampanjasi esittelyissä, että eduskunta tarvitsee nyt suuren ”siivouksen”. Mitä se tarkoittaa?

    ”Eduskunnassa täytyy poistaa nykyiset edustajat ja tilalle pitää saa edustajat, jotka eivät halua tehdä rikoksia”, Gryning selvittää. Hänen mielestään tällaisia ”rikoksia” ovat muun muassa kansainvälisten järjestöjen kuten Naton etujen ajaminen sekä suomalaisten rokottaminen koronavirusta vastaan.”

    (HS)

    1. HÄTÄVARJELUN liioitteluna tehdystä taposta tuomittu lahtelainen Samuel Gryning, 41, pyrkii eduskuntaan. Suomen kansa ensin -puolueen sitoutumattomien listalla oleva Gryning on tuomittu myös törkeästä pahoinpitelystä, joka on tehty hätävarjelun liioitteluna sekä muun muassa huumerikoksista.

      Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi Gryningin henkirikoksesta yhdeksäksi vuodeksi vankeuteen lokakuussa 2011. Törkeästä pahoinpitelystä hän sai korkeimman oikeuden tuomion joulukuussa 2020. Tuomio oli kolme vuotta ja kuusi kuukautta vankeutta.

  32. Hätävarjelu ja sen liioittelu on yksi kiintoisimpia – eikä vain hyvällä tapaa – elementtejä maamme rikospykälistössä. Olen ollut luennolla kuulemassa näitä esimerkkejä. Selkäpiitä karmii molempien ääripäiden esimerkit.

    Pääosin tuomio on kuitenkin järkeenkäypä ja ounastelen että em. esimerkissäkin näin on.

  33. Olen poistanut Liisan kommentteja tästä ketjusta 7 kipaletta klo 8:21 alkaen. Miksei hän kirjoita omaa avausta, jos on kerran sanottavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *