10 vastausta artikkeliin “Nuotiomakkaraa”

  1. Noinhan se asia menee kun aurinkon säteet paistaa ikkunasta tulee nuot pölyt hyvin esiin

    Saman tekee myös ikkuna laseissa vielä en niitä pessyt mutta kaippa ne maitolasitkin pitää aikanaan siivota terv tepivaari

  2. Nuotiomakkara voittaa mennen tullen mikroaaltouunimakkaran.

    Jos nuotio ei savuta tarpeeksi, niin suosittelen makkaraksi savustettua grillimakkaraa. Ryynäristäkin tulee hyvää nuotiolla. Grrr… tuli vesi kielelle jo ajatuksesta.

  3. Melkoinen siivoushomma ollut sinulla, vaikuttaa siltä että pieni tauko teki hyvää.

    Vuosi sitten olin jenkeissä siivoamassa, kun oli pitkäaikaissairas vihdoin nukkunut pois ja koti jäänyt vaille kunnon siivousta vuosiksi. Kyllä sen jälkeen myös ruoka maittoi.

    Makkaralle sen sijaan en enää ole perso. Joskus pidin, enää oikein en. Noh, sitä enemmän syötävää muille.

  4. Ikäni ollut kynsitulilla käristetty makkara minulle mieleen. Mukana on aina pieni purkki vaimoni keittämää äreätä sinappia.
    Iän myötä olen mieltynyt yhä enemmän palvattuun ryynimakkaraan, ennen olivat lihaisat lenkkimakkarat.
    Nuotion sytyttely ja polttaminen metsätyörupeaman tauolla on aivan hieno tuokio.

  5. Kun nyt makkarat tuli puheeksi, niin ostin noin viikko sitten ”Savo-Karjalan Liha Oy Sopivan kipakka Chorizogrilleri 360g”.

    Oli todella kipakkaa makkaraa. Tuskin kukaan voi sanoa sitä ainakaan mauttomaksi – tykkäsipä sitten makkarasta tai ei. Ainakaan minun makuuni sitä ei kannata syödä sellaisenaan, vaan tarvitsee jotakin miedon makuista kaverikseen – esimerkiksi keitettyä perunaa.

    Samalla ostin myös paketin Valkosipuli-sinihomejuusto Wilhelmiä. Se on jo selvästi miedomman makuista ja myös edullisempaa kuin se yllämainittu Chorizo.

  6. Verenpaineeni pompsahti keväästä keveydestä raskaaseen. Söin liian huolettomasti suolaista ja join liikaa kahvia.

    Aloin rajoittaa suolaisia ja kahvia. Toivoa näkyvissä. Kahvista tulee vieroitusoireita. On tarvinnut keitellä yöllä kupillinen päänsärkyyn.

    1. Onneksi ei ole moista ongelmaa.
      Sen kummemmin suola kuin kahvikaan ei nosta verenpainetta, mikä pyörii 75-80/125-130, vaikka kahviakin kuluu pari pannullista päivittäin enkä suolatonta suostu syömään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *