Valkoinen lippu

Paavi kehottaa nostamaan valkoisen lipun Ukrainassa?
– Onko koko eurooppa ja USA puolustanut Ukrainaa turhaan?
– Eikö Paavi olisi voinut sanoa heti alussa nostakaa valkoinen lippu?
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010283834.html
– Liityimmekö turhaan Natoon?
– Trump kehui vuolaasti Orbania?
Mikä olisikaan tulevaisuus jos Euroopassa nostettaisiin valkoinen lippu?

8 vastausta artikkeliin “Valkoinen lippu”

 1. Saksa ei lähetä Tauruksia Ukrainalle – entä jos maa toisensa jälkeen tekee samon aseavun suhteen?

 2. No olipa uutinen vaikka enpä tuotakaan mutta kuka sitä valkoista lippua heiluttaa jospa se on hyökkääjä

  Mutta enpä sitä kannata että Ukraina sen tekisi sanokoot Paavi mitä vaan terv tepivaari

 3. Paavi voisi keskittyä pedofiilipappinsa laittamiseen kuriin ja jättää Ukrainan rikollisen hyökkäyksen muiden hoidettavaksi.

 4. Latvian presidentti kuittaili paaville.
  – Paholaisen edessä ei pidä antautua
  se pitää päihittää.

 5. Mytologiaa:

  Wiki / Portugalin Fatimassa annettu ennustus v. 1917 (Ennen Leninin bolsheviikkivallankumousta):

  Toinen salaisuus
  Toinen salaisuus käsitteli sielun pelastumista sekä kristinuskon levittämistä maailmaan. Maria myös ennusti meneillään olevan ensimmäisen maailmansodan pikaisen loppumisen, mutta varoitti että sitäkin pahempi sota on tulossa paavi Pius XI:n aikana. Hän kertoi myös, että jos hänen ohjeitaan, eli Venäjän pyhittämistä hänelle, ei noudateta, Venäjä aiheuttaa sotia ja kirkon vainoja, ja että useat valtiot tuhoutuvat. Moni uskoo, että paavi Johannes Paavali II toteutti tämän pyynnön siunaamalla koko maailman, myös Venäjän, vuonna 1984, eli joitakin vuosia ennen Neuvostoliiton romahtamista.kenen mukaan?

  ——-

  Kaikki paavit ovat myöhästyneet Venäjän siunaamisessa. Jos paavi olisi noudattanut Fatimassa annettua kehotusta siunata Venäjä, niin ehkä Leninin vallankumous olisi jäänyt kokematta.

  Onko nykyisessä Venäjässä enää mitään siunaaminen arvoista?

  Ehkä, ehkä ei.

  —–

  Kolmelle lapselle ilmestyi naiseksi tulkittava olento, jonka lapset olettivat Neitsyt Mariaksi, joka antoi 3 ennustusten tulevasta.

  Ehkä sama ajan virrasta riippumaton taho antoi Karstulalaiselle demaripoliitikolle ennustuksen 1960-luvulla, että demaripuolueesta tullaan valitsemaan presidentiksi Tarja Halo ja Esko kulkee Ahon laitaa.

  Se ennustus ei vaikuttanut tulevaisuuteen, koska sitä ei ennen vaalia laajasti tunnettu.

  Oletan, että ennustuksella oli tarkoitus osoittaa, että on olemassa taho, jolle ajassa liikkuminen ei ole mahdotonta.

  Uskoisin, että myös Fatimassa annettu ennustus on tapahtunut tosiasia, mutta oliko ennustuksella pyrkimys vaikuttaa tuleviin tapahtumiin mitään? Ehkä ennustuksen tarkoitus oli jokin toinen?

  Kolmannen ennustuksen sisältö on Vatikaanin salaisuus. Kun sisältöä on tiedusteltu, niin heille on vastattu vaikeaselkoisesti tähän tapaan: ”Auttaisiko ketään, jos vaikka ennustettaisiin veden hukuttavan monet kansat?” Tuon nyt voisi tulkita monellakin tapaa.

  ——–

  Pieni paikkakunta Portugalissa on saanut nimen Muhammedin ykkösvaimon Fatiman mukaan. Sukuluetteloiden perusteella mm. Kangasalla ja Kuhmalahden Puntarissa vaikuttaneet Ugla-sukuiset olisivat tätä sukua. Juha Mietokin on Ugla-sukua, samoin ovat ehkä veljeni lapset.

  Muslimeille on ennustus, että Fatiman jälkeläisistä on nouseva maallinen ruhtinas Mahdi, jonka olemukseltaan muistuttaisi Muhammedia. Juha Miedolla pitäisi olla kiirettä, jos meinaisi vielä Mahdin viittaa kantaa.

  Minullakin näytti olevan aiempien sukututkimuksieni mukaan olleen esi-isiä, jotka ovat isännöineet Miedon taloa. Mutta tutkimus on saattanut tuoda korjauksia.

  Miedon tontilla on kumarrettu kusikivi, jonka katveessa on väitetty Preussin Fredrik Suuren sisaren Ulrika Eleonoran käyneen pisulla. Ruotsi kiistää asian. Ehkäpä kyseessä oli Ruotsin kuninkaan vapaaseuralainen tai joku muu, vaikka joku hyvin pukeutunut ohikulkija. Joka tapauksessa kivessä on muistolaatta.

  Kurikassa oli yhteen aikaan maailman suurin mensalaistiheys. Ehkäpä he tanssivat silloin tällöin piirileikkejään Kusikiven ympärillä. Ehkäpä poikkean Kurikassa kesällä, kun ehkä lähden jäähyväiskierrokselle Lappiin.

  Nytkin tekisi mieli Saariselälle. Mutta siellä juhlii nyt norovirus ja syyhykin voi yllättää ja turistit ovat saattaneet viedä sinne luteita. Vanha ei enää jaksaisi taistella kaiken maailman vaivoja vastaan. Pariisin O-kisoihin ei kenenkään kannata lähteä. Se on nykyään Euroopan lutikkapääkaupunki. Se on moro. Tämä tajunnanvirrasta tällä kertaa.

 6. Paavi puhui tietysti rauhan puolesta. Samaa puhetta on kun vaaditaan tulitaukoa Gazaan. Ongelmana vaan on, että rauha merkitsisi Venäjän ja Hamasin voittoa ja uuden sodan siementä. Putin saisi uutta potkua hankittuaan Venäjälle uusia alueita ba Gazassa Hamas julistautuisi voittajaksi ja jatkaisi myöhemmin hyökkäyksiä. Rauha on tietysti hyvä asia sinänsä mutta joskus vaihtoehtoina on vain huono ja vielä huonompi. Jos antautuu niin ei tule sotaa, mutta mitä sitten tulee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *