Oli haastavat pääsykoetehtävät salpauksessa

Suurin osa hakijoista oli nuoria likkoja ja taitavia käsistään, en voinut kuin ihailla heidän tekemistään. Oli siellä minun lisäksi pari muutakin iäkkäämpää hakijaa.

Jo ensimmäinen tehtävä oli minulle vaikea kun piti taitella paperista mallinmukainen monikulmainen särmiö ja liimata se kokoon. No sain tehtyä jonkinlaisen tekeleen, mutta se jäi vähän ruttuiseksi kun suurin osa muista hakijoista sai taiteltua tosi siistin teoksen.

2. tehtävä : Piti  poimia Helene Schjerfbeckin maalauksesta kaikki mahdolliset värit ja maalata vesiväreillä jokainen väri ruudukkoon. No tuli huomatuksi että värioppini kaipaisi päivitystä vaikka olen akryyliväreillä maalauksia maalannut mutta siitä on aikaa- Välttävästi suoriuduin tästä tehtävästä.

3. tehtävä Piti valmistaa vähintään 20cmx20cm mitoiltaan oleva kaulakoru eri värisistä ja eri pituisista nippusiteistä sekä ohuista pahviputkista. Tämä oli ainoa tehtävä josta suoriuduin mielestäni kohtalaisesti. Tämä myös oli koetehtävistä ainoa jossa mitattiin hakijoiden luovuuskykyä.

4. tehtävä piti muovata ja valmistaa  savesta mallina oleva koru mitoiltaan 12cm x10cm. Tämän tehtävän aikana meinasin jo luovuttaa ja kävellä ulos, mutta muovasin kuitenkin jonkinlaisen teoksen, vaikka lopputulos jäi vähän vajaaksi mallina olevasta.

Oli kuitenkin kiva päivä ja sain tutustua uusiin ihmisiin, ja plussana oli ilmainen ruokailu noutopöydästä. Hampurilaisia , paneroituja kanapihvejä ja paistettuja perunoita. Sai syödä niin paljon kun halusi

Palaute pääsykokeista tulee ensi viikolla sähköpostiini siinäkin tapauksessa jos en tule valituksi opintolinjalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *