Piirsin sittenkin tänään numeron

Ensin ajattelin että nukun nämä vaalit, mutta tein valintani kun olin katsonut tv1: seltä jokaisen ehdokkaan henkilökohtaisen vaalitentin.

Eikä tuosta paljon vaivaa ollut koska äänestyskoppi on metsäkankaan s-marketin pihassa, niin samallahan tuo meni kun tein ruokaostokset.

13 vastausta artikkeliin “Piirsin sittenkin tänään numeron”

  1. Laittaa siihen lappuun ihan mitä vaan niin nukkuvat ovat antaneet äänensä jollekkin torvelle

    Kun äänestää hänen äänensä ei sitten mene täys nuijalle joita ei Suomi kaipaa terv tepivaari

  2. Itsekin päädyin ennakkoäänestämään. Satuin päätymään Lielahteen ja huomasin että siellähän oli allergikkoystävällinen äänestyspaikka cittarilla.

    Käytin kynää ja ilmaisin numeraalisen tahtoni. En kerro ketä äänestin, mutta kerron ketä en äänestänyt. Stubb, Rehn ja Harkimo eivät koskaan olleet vaihtoehtoja minulle. Kaikkia muita vähintään harkitsin.

    1. Kävin Lielahden ”kulttuurikeskuksessa”= Suomen rumimmassa ostoshelvetissä. Nopea tankkaus Prismassa.
      Äkkiä autoon ja ajoin takakautta Lamminpäähön, Teivaalaan, Siivikkalaan Ryydyntynpohjaan, kaunista kuin postikortissa. Sitten Tohlopin-Epilän rantaa ökytalojen alta(mitähänne siellä tekevät) maksavat helvetinmoiset ylläpitokulut telkkarin katselusta, tylsää. Epilästä Hyhkyyn ja Tahmelan kapeikkojen kautta Pyynikin kulmille kauneutta katsomaan.
      Ai niin, en äänestänyt Kyuun tapaan noita, vaan parasta kansainvälistä.

      1. Tiesitkö Heikki että tätä sykekadun lähiötä kutsutaan meillä päin Lahden DDR:ksi, kun ovat nämä 1976 rakennetut luhtitalot niin rumia (tai, no milloinkas suomalainen arkkitehtuuri olis kaunista ollut) Silti viihdyn täällä koska pidän ympärillä olevasta luonnosta.

        1. Lielahti ei ole kaunis. Mutta Lielahdessa oli kiva kohtaaminen mukavien ihmisten kanssa. Ja siellä on kuntosali joka on ruma, pimeä ja ankea, mutta jossa on todella mukava ohjaaja.

          Ja cittari jossa pääsi äänestämään ja ostamaan shampoota samalla reissulla.

  3. Nämä oli mielenkiinnottomimmat vaalit ja ajattelin aluksi jättää äänestämättä. Näköjään Halla-aholle ääni irtoaa kuitenkin.

  4. Äänestäminen kannattaa, mutta toimivassa demokratiassa vaikutusmahdollisuuksia on paljon. Oli se sitten puolueiden kautta toimintaan lähtemistä, oma-aloitteista viestintää, mielenosoituksia tai mitä. Kovalla työllä voi saada vaikutusta äänestykseen.

    Mutta hyvää syytä ei ole jättää äänestämättä, siinä Marko on ytimessä.

  5. Eka ääni on annettu mutta ne jotka sanoo asiaa velvollisuudeksi ovat metsikössä

    Ääni oikeus on suurin oikeus joka kansalla on Mutta ei siitä velvollisuutta saa kukaan terv tepivaari

    1. Juuri näin Tepi. Oikeus se on meillä Suomessa eikä velvollisuus kuten verojen maksaminen.

  6. Noinhan sen pitäisi olla itse en rakasta veroja joita viedään melkoinen summa mutta ne meneekin suoraan päältä terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *