Valehteliko Haavisto eilen ??

Kun sanoi, että ei ollut mahdollista tuoda kurdien vankileiriltä pelkästään lapsia Suomeen, vaan oli pakko tuoda isis-taustaiset äidit myös.

Itseäni ainakin jäi vaivaamaan, että miksi muka ei??

Tietysti voin myös erehtyä, niin asiasta paremmin perillä olevat saavat vapaasti opastaa minua, mutta se ei enää tule vaikuttamaan valintaani, koska äänestin pari tuntia sitten.

9 vastausta artikkeliin “Valehteliko Haavisto eilen ??”

 1. Kun on itse elänyt orpopoikana v 1963 14 vuotiaasta en voi hyväksyä että joku erottaa lapsen ja äidin

  Ja kun nuot ovat Suomalaisia naisia mutta olis kova kohtaöo sille lapselle joka olis kylmässä maailmassa vaikka olot ovat v -63 tulleet paremmiksi

  Hyviä oloja ne ei silti vieläkään ole terv tepivaari

 2. Valehteli ainakin osoittain ja rikkoi lakia ajaessaan ideologiaansa.

 3. Toivon, että ymmärretään konteksti.

  Jotkut ”suomalaiset” naiset ovat lähteneet ISIS-terroristien mukana jonnekin Lähi-Itään taistelemaan demokraattisia valtioita kuten Suomea vastaan. Eli ne ovat joko terroristeja tai ainakin terrorismin kannattajia – eli rikollisia.

  Jossakin vaiheessa ne ISISin kannattajat ovat porsineet lapsia, joista on tarkoitus tehdä islamilaisia terroristeja. Minä en ymmärrä miksi niitä lapsiakaan pitäisi tuoda Suomeen – olkoot sitten vaikka siellä Al-Holissa.

  Minun mielstäni Haavisto on toiminut siinäkin asiassa imperialistisen roistovaltion Venäjän ja punaisen ideologian hyväksi – Suomea ja suomalaisia vastaan.

  1. Anteeksi, tein kirjoitusvirheen: ”mielstäni” – olisi tietysti pitänyt olla ”mielestäni”. Kyseessä oli minun ihan oma virheeni, eikä ”työkalun” vika.

 4. Ei, hän ei valehdellut. Kurdit eivät päästäneet pois heitä kuin yhdessä. Moni muu Euroopan maa oli aivan samassa.

  Ero Suomen ja muiden maiden välillä oli että muissa maissa äitien rikokset tutkittiin. Mutta se ei ollut ulko- vaan sisäministerin tonttia.

  1. Eikä Haavisto vahingossakaan keskustellut asiasta sisäministerin kanssa, vaan koitti vaientaa asian maton alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *