8.5 2024 lyötiin rumatuumanen AY.n arkunkanteen.

Se on totuuden nimissä sanottava, että ilman perussuomalaisten hallituksessa mukanaoloa ei olisi saatu tätä AY-mafian pakkovaltaa työpaikoilla purettua ja kukistettua, eli eduskunta otti ulkoparlamentaariselta korporaatiolta itselleen sen vallan mikä sille kuuluu.

Se oli ilon päivä niin suomalaiselle palkansaajalle kuin yrityselämällekkin, kun kolmas pyörä AY saatiin ulos rahastamasta savijaloilleen anerahoja palkansaajan ja yrittäjän selkänahasta.

Vaikka perussuomalaiset ovat vain yksi neljästä hallituspuolueesta, niin ilman heidän mukanaoloaan kokoomuskaan ei olisi saanut näitä työlainsäädännön uudistuksia maaliin vietyä ja olisi yhä jatkettu entiseen malliin persettä penkiin hingaten ja Suomi sulkien.

Se on selvä, että nämä välttämättömät toimet mitä hallitus nyt tekee kilpailukykymme parantamiseksi verrokkimaidemme tasolle, niin se tulee vastuun ottaneiden perussuomalaisten Gallupeissa lyhyellä aikajanalla näkymään alenevana. Mutta kun kolmen vuoden päästä mennään taas eduskuntavaaleihin, niin kansalaisten silmät ovat jo avautuneet sille, että kyllä ne perussuomalaiset kuitenkin tiesivät millä maa saadaan sosialistisirkuksen jäljiltä takaisin kiinni leivänsyrjään ja jaloilleen.

Ja en varmasti paljoa väärässä ole kuten en yleensäkkään kun sanon, että seuraavakin nelivuotiskausi tullaan Suomessa tekemään hallituksessa myös perussuomalaista politiikkaa nykyisen hallituksen jatkoksi ja vasemmisto jatkaa työkalujensa, sirpin ja vasaran kalistelua oppositiossa ja keittelee soppaa yhä valtiovarainministeri Purran työhuoneen klasin alla.

Sehän oli odotettavissakin, että vasemmiston populismi uppoaa nyt vielä otolliseen maaperään ”köyhien” keskuudessa, kun hallitus on nypännyt ikuiset laastaroinnit pois sairaan yhteiskunnan tervehdyttäjänä ja lähtenyt poistamaan taudin juurisyitä kuolevan hyvinvointivaltion pelastamiseksi.

Jussi Halla-ahon nuijan kopahtaminen pöytään eilen päätti mafian voittomarssit työpaikoillamme ja tämä oli vasta alkua, vielä seuraavatkin kolme vuotta köyhiä nostetaan kyykystä ylös, tahtovatpa he sitä tai eivät.

Hyvin menee….mutta menköön.

 

5 vastausta artikkeliin “8.5 2024 lyötiin rumatuumanen AY.n arkunkanteen.”

 1. Työmaalla ollessani taannoin
  emme tykänneet työnantajan
  kahvitauon poistoa,
  joten aloimme tekemään työtä niin hitaasti, että
  pomo tuli sanomaan menkää kahville että piristytte!
  – Keinoja on monia….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *