Brysseliin on kova hinku Broilereilla.

EU vaalit ovat ensi kuussa ja luulenpa,  että äänestysikäisistä kansalaisista yli puolet sanoo, että  EVVK.

Itse aijon käydä vetämässä numeroni yhdelle sellaiselle ehdokkaalle, jonka nimi perussuomalaisten listaa koristaa

Mutta näissä vaaleissa Brysselin hautuumaalle lähtee lepäämään myös kaksi puolueensa nykyistä puheenjohtajaa ja en kyllä heidän valinnastaan voi olla muuta kuin iloinen.

Henrikson on koko hallituksen ajan ollut jarruna, kun kuria ja järjestystä ollaan koetettu saada takaisin koulumaailmaan, edes kännykkäkielto hän ei hyväksynyt suvaitsevaisuudessaan, se olisi muka ollut ihmis ja yksilönsuojan loukkaus pilttejä kohtaan.

En osaa sitten sanoa, että löytyykö RKP.stä parempaa opetusministeriä Henriksonin tilalle, vai ovatko kaikki polskimassa ankkalammikkonsa syvässä päädyssä käsipohjaa.

Vasemmistoliiton Andersson on pahimman laatuinen markkinahäirikkö, jolle oikea paikka olisi varmasti Venetzuelan tapaisen valtion parlamentti, tai sanoisinko keskuskomitea.

Ja lähteehän se kepun Saarikkokin vihdoin nuijana pois nuijan varresta, ei toki Brysseliin ja tilalle tulee vuorostaan kepuveneestä vettä äyskäröimään linnatuomion saanut Kaikkonen.

Saarikko puhui paljon sanomatta mitään, mutta sen mitä olen nyt tämän Kaikkosen oppositioesiintymistä vuoden seurannut, niin hän ei ole taas suutansa saanut auki ollenkaan ja niihän sitä sanotaan, että kun ei sano eikä tee mitään, niin ei tee myöskään virheitä.  Ja jos veikata saan, niin tuskinpa se Kaikkonenkaan saa kepun viisaria värähtämään ja pohjanmaan Cannon, eli Kurvinen hirnuu jo pilttuussaan.

Orpo, Purra ja Essayja jatkavat vastuullista, vastuunsa tuntevaa ja kantavaa politiikkaa hallituksessa ja oletettevasti Henriksonin nuijan perii Eurooppaministeri Ad…….jotain, joka ottaa opetusministerin paikan.

Iso Antti tietenkin jatkaa vielä seuraaviin eduskuntavaaleihin asti, mutta en varmasti ole väärässä sanoessani, että vaalitappion jälkeen hän tekee ”Marinit”, ei toki lähde maapalloa kiertävälle radalle, vaan siirtyy AY pampuksi pamppujen joukkoon,  jossa jo Rinnekkin räknää liitosta lähtevien kirjanpitoa.

Sekin on jo kirkossa kuulutettu, että Harkimo puolueineen tulee seuraavien eduskuntavaalien jälkeen siirtymään laulukuoroon Arkadianmäeltä ja samalla haudataan koko puolue.

Ja jos ennustaa saa, niin aika pian vihreissäkin huomataan, että virta ei riitä Virralla muuhun kuin oman suunsa pieksentään ja kuten sanonta kuuluu, niin tyhjä tynnyri kolisee mäessä.

 

8 vastausta artikkeliin “Brysseliin on kova hinku Broilereilla.”

 1. Siellä tarvitaan kielitaitoisia ja Suomen etua ajavia henkilöitä.

 2. Kielitaitoisia löytynee mutta se poliitikon pääsääntöinen marssijärjestys; oma etu, puolueen etu … ja neljän vuoden välein ehkä äänestäjän etuakin luvataan.

  1. Niin, politikolle henkilökohtaisesti tärkeintä on varmistaa uudelleen valintansa neljän vuoden välein eduskuntavaaleissa ja EU-vaaleissa joka viides vuosi.
   Lienee yhden tekevää Suomen kannalta, onko siellä yksi vai 15 meppiä, ainakin tähän mennessä heidän saavutuksensa Suomen eduksi on ollut + – 0

   1. Ei muuta kun lisää tovanoita, hakkaraisia ja huhtasaaria niin hyvä tulee.
    Li menee heittämällä yli puoluerajonen pitämään Suomen lippua korkealla muutaman muun fiksun kanssa.

 3. Tärkeät vaalit nämä ovat, mutta ihmisille ei siltä tunnu.

  En tiedä edes mitä puoluetta vielä äänestän. Kokoomuksen listan ongelma on, että siellä on vaalien paras ehdokas, mutta myös yksi äärimmäisen vastenmielinen.

  Noh, tuo nyt taitaa päteä melkein joka listaan. Okei, persut tiputtivat Hakkaraisen, siitä pisteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *