Ei tullut hautajaisia….tuli häät.

Kaikille on varmasti tullut selväksi, myös muillekkin kuin perussuomalaisille vaikka he eivät sitä julkisesti myönnäkkään, että media kohtelee  perussuomalaisia yhteiskunnan vihollisena numero yksi, ollaanpa sitten hallituksessa tai oppositiossa.

No, mikä on sitten se selittävä tekijä, että perussuomalaiset tästä median osoittamasta erityskohtelusta huolimatta on noussut siihen asemaan kuin missä se tälläkin hetkellä on, toisena päähallituspuolueena.

Minulla on tähän vastaus ja se on kansalaisten kehittynyt medianluku taito, jolloin he näkevät median tavoitteen hiljentaa sellaiset mielipiteet, jotka esittävät toisenlaisen vaihtoehdon heidän masinoimalle yhden totuuden ideologialle.

Joten kiitän mediaa siitä että ovat nostaneet perussuomalaiset valtiohoitaja puolueeksi, vaikka tavoite onkin ollut heillä perussuomalaisten hautajaiset.

Ei tullut eikä tule hautajaisia, päin vastoin, nyt kun kansalaiset kehittyvät entisestäänkin näkemään median tavoitteen, saada perussuomalaiset pois silmistä pois mielestä, ainoastaan negatiiviset asiat perussuomalaisista ylittävät uutiskynnyksen.

Ei kansalaiset sentään tyhmiä ole vaikka media näkyy niin olettavankin, sillä kansalaisilla on kuitenkin tallella vielä ns. oikeudentunto ja kuten ollaan nähty perussuomalaisten kohdalla, että kansalaiset antavat tukensa sille jota epäoikeudenmukaisesti kohdellaan.

Joten, jos nyt joku kiitoksen ansaitsee perussuomalaisten noususta maan toiseksi suurimmaksi puolueeksi, niin osoitan kiitokseni koko medialle, sillä ilman teidän lokakampanjointeja ja meidän demonisointiamme emme olisi nousseet siihen asemaan missä nyt olemme.

Vaikka median tavoite onkin ollut saada hajaannus aikaan perussuomalaisissa, niin siinä onkin käynyt niin, että mitä suurempi vihanlietsonta meitä kohtaan, sitä yhtenäisempiä olemme.

Kyllä kansa tietää, sitä ei oikein media(kaan) ole vielä oivaltanut.

ps.  Toki on tapahtunut ylilyöntejä perussuomalaisten taholta, mutta kuten ollaan nähty, niin tykillähän se media kärpästä ampuu.

 

11 vastausta artikkeliin “Ei tullut hautajaisia….tuli häät.”

 1. Mitä sitä kiellät, kun persut vastustaa kaikkea, mikä yhteiskunnassa on tärkeää; uuden kehittäminen, muut ihmiset kuin persut, joita tulee tänne tuhansittain pesemään persujen selät ja peput kuin muidenkin.
  Kun muut kannattavat sopua, persut vastustavat.
  Kun julkinen viestintä on parlamentaarisissa käsissä, persut haluaa itse määrätä sisällön ja mitä saa sanoa tai ei.
  Tampere selviää, vaikka persut yrittää Purrallaan romuttaa kaiken. Mutta täällä ei olekaan persuja missään ohjaksissa kuin omalla ruunallaan.

 2. Kokoomus oivalsi, että vain kansallismielisten perussuomalaisten demonisoinnin lopettaminen varmisti heille suurimman, eli pääministeri puolueen mandaatin.
  Väitän että en ole väärässä, jota harvoin jos tuskin koskaan olenkaan, että Orpo I.nen tulee saamaan jatkokseen Orpo II.sen ja ainoastaan Ruotsalaiset vaihtuvat kepuun.
  Eläköön blokkipolitiikka, se on varmin tae sosialistien pysymiseksi oppositiossa.

   1. Jos en nyt ihan väärin muista, niin kepu on maininnut suurimmaksi viimevuosien virheekseen lähtemällä vasemmiston kynnysmatoksi hallitukseen.

    Mutta kyllä taisi kepu tehdä aika suuren virheen myös siinä, että eivät hyväksyneet Orpon kosiokirjettä, vaan jättivät tyhjän lapun ja seuraamalla vasemmistoa oppositioon itkemään siitä mihinkä itse oli syyllinen.

     1. Niinhän sitä luultiin viime keväänäkin ja nyt olemme kuskin paikalla, kun sosialistit sitävastoin itkevät loistavan menneisyytensä perään oppositiossa.

      1. Arvi

       Älä, vittu, aina morkkaa internatseja! Kyllä ne ovat yhtä paljon tarpeen kuin natsitkin, vaikka ei kumpiakaan hallitukseen pitäisi päästää.

       1. Markku, sitten voidaan kysyä myös, että onko peräpukamatkin tarpeellisia.

 3. HK

  Rahoja ei näy missään, koska jotkut pöljät ovat menneet eurottamaan vastoin talousviisaitten neuvoja.

  Nyt olisi sitten parempi sopeutua eurotuksen ehtoihin, jotta selvittäisiin.

  Ei kannata hakeutua holhouksen alaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *