Elokapina on terroristijärjestö.

Helsingissä ovat taas terroristit haittaamassa ja häiriköimässä lainkuulijaisten kansalaisten elämää ja virkavalta seisoo vieressä  turvaamassa terroristien koskemattomuutta.

On aikoihin eletty, kun poliisikin valjastetaan suojelemaan terroristien elämäntapaa ja laittomuuksia ja jos minä saisin päättää, niin ainoa mitä minä näille terroristeille antaisin niin olisi Nokialaista nuoriso-ohjaajaa.

Terroristien kanssa ei neuvotella saatikka alistuta heidän höyrypäisten ideologioidensa edessä, aloittakoon nyt ensin vaikka Kiinasta, siellä joutuu varmasti tämä kyseinen järjestö hiilikaivoksille vuolemaan mustaa kultaa.

21 vastausta artikkeliin “Elokapina on terroristijärjestö.”

 1. Tarvitaan Elokapinaa, Green peacea, Thunbergejä, Linkoloita Haavistoineen Koijärvellä ja nyt Li Anderssonia herättämään patavanhat kattiloistaan, että päin hevettiä ollaan menossa, kun syödään maa
  jalkojen alta, kasveilta pellot ja pöyttäjien kuolema. Kustaan vedet ja raiskataan metsät. Peitetään maa asfaltilla ja näännytetään ihmiset kuumuuteen.

  1. ”että päin hevettiä ollaan menossa”

   En tiedä, mihin päin olet menossa, ehkä helvettiin, niin on hyvä, että ole huomannut sen!
   Olisi aika kääntyä ja tehdä parannus, kuten Raamatussa kehoitetaan!

  2. Linkola näki ratkaisuna, että neljästä miljoonasta suomalaisesta olisi päästävä eroon, eikä se onnistuisi muuten kuin pakkovallalla eli ekofasismilla talouselämässä.

   Arvelenpa, että jos tänne jäisi miljoona köyhää jäljelle, niin se ei pystyi estämään maahanmuuttajia, jotka ottaisivat täällä vallan.
   Tietysti ekofasisteilla olisi kunnon pyssyt, jos olisi rahaa niiden hankkimiseen. Ehkä jo nyt kannattaisi ostaa tappokaluja varastoon vastaisen varalle.

   Eläkkeet ja lapsilisät pitäisi nollata ja elintarvikkeiden maahantuonti pitäisi kieltää. Sähkönjakeluverkot pitäisi kaataa. Sairaalat pitäisi varata ekofasistien käyttöön …

   HK keksiköön ideoita lisää!

 2. Ei ole ihme että Suomessa lapset ja nuoret voivat huonosti henkisesti, kun täällä tämän kyseisen terroristijärjestön maailmanlopulla pelottelut on otettu jo yhtenä totuutena opetusohjelmaan.

  1. Lapset voivat huonosti asfalttiviidakoissa, kun ei ole puita kiipeillä, majoja metsissä, niittyjä piklopaikkoineen, peltoja hernevarkaille ja tyhmiä vanhempia vahtimassa omaa kännykkäänsä.

   1. Tyhmiä vanhempia kyllä löytyy, niistä ei ole pulaa!
    Kannattaisi hetkeksi poistua Pirkan Plogista, että näkisit muutakin!

 3. Kyllähän Elokapina oikealla asialla on mutta keinot suututtavat monia, vähän sahaavat omaa oksaansa.
  Linkolasta saisivat ottaa esimerkkiä, laittaa enemmän itsensä peliin.

 4. Totta kai pitää elää luontoa suojellen, mutta ensiksi tulee tunnustaa tosiasiat, että ilmaston tämänhetkinen lämpeneminen kuuluu normaaliin kylmän ja lämpimän maapallon kiertosyklien liikkeeseen, eli ihmisen toiminnalla ei vaikuteta sen paremmin kylmepiin kuin lämpimiinkään syklikiertoihin.
  Jos haluamme hukkua paskaan niin siitä vaan, mutta ei pidä omaa käyttäytymistään sotkea ilmastonmuutosta aiheuttavaksi.

 5. Vain se, että on väkivaltaa suosiva, syrjintää harjoittava järjestö, joka sotkeentuu talousrikoksiin, pyrkii sabotoimaan ympäristönsuojelua ja ilmastonmuutoksen torjuntaa, ja toimii osana venäjän valtion diktatuuria ei tee siitä terroristijärjestöä.

  Eikun hitto, kylläpäs telkee

 6. Metsien osalta paras vaihtoehto on kasvava puu.
  Pystyyn lahoavat sensijaan kasvattavat tuholaisia metsäntuhoajiksi.

 7. Ilman muuta Elokapina on terroristijärjestö, vesimelonin kaltainen – vihreä päältä, punainen sisältä.

 8. Kirves on metsän ystävä.
  Maatuulivoimalat taas tuhoavat luontoa ja aiheuttavat luontokatoa enemmän kuin laki sallii. Jokainen maatuulivoimala tuhoaa pysyvästi vähintään kahdeksan hehtaaria metsää, silpoo linnut, tuhoaa valtavat määrät hyönteisiä, hyönteisiä pyydystäviä lepakoita, lepakoita pyydystäviä kotkia jne. Metsän eläimetkin niitä pelkäävät ja karttavat. Vihreä hiertymä on vesimelonin kaltainen sekin, vihreä päältä, punainen sisältä.

 9. Se, että hallitus tunaroi luonnonsuojelua – ja tästä olen Heikin kanssa samaa mieltä – ei tarkoita etteikö väkivaltainen kapinointi olisi myös ongelma.

  EU:ssa aivan muut maat kuin Suomi ovat ympäristökehityksen kärjessä ja Suomessa puolestaan lukuisat yritykset ovat haistaneet menestyksen potentiaalin.

 10. Suojellut kuusimetsät ovat kirjanpainajatuholaisten ym. tukikohtia.

  Mäntypistiäinen ei ehkä yhtä vaarallinen.

  Kuusikoiden häviäminen tappaisi monta köyhää. Apurahat pienenisivät ja sairaanhoidon kustannukset siirtyisivät potilaille.

  Tätäkö HK on hakemassa?

 11. ”Tieteeseen perustuva EU:n vaatimus muuttaa Suomessa metsät vain ykstyisomistajapohjaiseksi rahan palvonnaksi, joka tuhoaa luontoa oikein ”kirveellä”:”

  Yhtä tieteellistä kuin tieteellinen sosialismi.😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *