Medianlukutaito on sama, kuin laittaisit rahaa omalle tilillesi.

Olen täällä Pirkassa aikaisemmin kiitellyt kansalaisia heidän kehittyneestä medianluku taidostaan, mutta aika paljon on vielä kuitenkin kehittymisen varaa kun seuraa politiikkamme nykypäivää.

Sillä muuhun päätelmään ei voi tulla kuin että kehittymisen varaa on vielä jäljellä, muuten ei ole selitettävissä se, että maamme poliittisten puolueiden kärkipaikkaa Gallupeiden mukaan pitää puolue ( sdp ) joka ei tunne muuta sanaa kuin EI EI ja vielä kerran EI, kun hallitus koettaa vasemmistohallituksen jättämiä jälkä saada edes jonkinasteiseen tolkun tilaan ja laittaa työn ja yrittämisen hyvinvointivaltion määreeksi tämän vasemmistolaisen ensin huvit, jossa työ koetaan rangaistuksena.

No sitten näkyy tämä rasismikorttikin olevan demareille se pyhä lehmä, joka otetaan aina silloin mukaan heidän työkalupakkiinsa, kun järki huukkuu aivosumuun. Tuntuu että kaikki kotimaan puolustaminen ja isänmaallisuus koetaan vasemmiston sosialistikuppiloissa rasismiksi ja ainoastaan maailman syleily ja ylitsevuotava hyvyys saa hedän viisarinsa värähtämään tai hameensa nousemaan korviin.

Nyt sitten tämän rajalain ympärillä demarien toiminta saa kyllä Putinin ja naurismaan airatkin nauramaan ja tanssimaan ripaskaa.

Lisäksi ihmettelen sitä, että lähes puolet kansalaisista antoi siunauksensa ei enempää eikä vähempää kuin kaataa Suomen hallitus ulkoparlamentaarisen korporaatin toimesta ja ei ollut silloin köyhät kyykyssä eikä kukaan kärsinyt kylmyydestä, kun piti lähteä turuille ja toreille huutamaan hiki hatussa oikeudekseen olla työtön.

Monen sortin uhkia ja uhkavien maalaria on nyt Suomessa ilma sakeana, mutta suurin uhka on kuitenkin Suomelle se, että suomalaiset hairahtuisivat toistamaan sen virheen minkä tekivät vuonna 2019 kun vetivät äänestyslippuunsa punaisen numeron.

No, onhan tässä vielä kolme vuotta aikaa opetella sitä medianluku taitoa kansalaisilla, että sitten ei tarvitse jälkikäteen voivotella sitä tyhmyyttään, kun luottivat vasemmiston pitävät käsiään teidän taskuillanne niitä täyttääkseen.

19 vastausta artikkeliin “Medianlukutaito on sama, kuin laittaisit rahaa omalle tilillesi.”

  1. Heikki, vähän rajaa tuohon halveksuntaan. Sinulla ei ole mitään rajaa.

 1. Riittää kun lukee kolme Karjalaisen kirjoitusta, niin tietää kuinka vakavan trauman Neuvostoliiton romahtaminen on aiheuttanut eräille vanhemman polven suomalaisille.
  Marxilaisesta viha-ajattelusta voi näköään tulla riippuvaiseksi.

  1. Niin Lasse,- Nyt maksetaan kovaa hintaa siitä, kun taistolaisten maastakitkemistä juuriaan myöden ei tehty tarpeeksi tehokkaasti aina kolmanteen ja neljänteet polveen asti, vaan ne päästettiin ikäänkuin keittiön oven kautta ”kammarin puolelle”.

    1. Kyllä se sokea punademarius näkyi paljon ennen Orpoa koko Marinin sekasakin aikana.

 2. ”missä kohta tuulen suunta lie, minne tuuli Heikin pian taas vie, tuulesta temmaten rauhaansa saako ken, minne tuuli kuljettaa”.

 3. Kokoomus on sammunut tähtisumu, vihreä orastaa uutta, Marin historiallinen Suomen ja demarien johtaja vs. menneisyyden Lindmanit.
  Li on kuin nousevan auringon talo.

 4. Marin on punertava sosialisti, jolla ei ole selkeää suuntaa. Li on punainen sosialisti, jolla on selkä suunta – marxilaisperäisen vihan elvyttäminen.
  Helpottiko?

  1. Jotenkin alkaa tulla sellainen kuva, että tuo hk on lähempänä vasuria, kuin punademua…

 5. Iltalehdessä on lätinää Emmi Nuorgamista ja hänen rasistisista kirjoituksistaan, joita hän nykyään kuulemma häpeää ja pyytelee anteeksikin.

  Oikea ja aito rasismi on huono juttu, mutta onko rasismin käyttäminen keppihevosena omien pyrintöjensä hyväksi sen parempi.

  Rasismin juuria ei tarvitse hakea kaukaa. Ne ovat Charles Darwinin kirjassa ”Lajien synty”,

 6. Antiikin neljä kardinaalihyvettä: Rohkeus, viisaus, kohtuus, oikeamielisyys.
  Sokraten mukaan ihminen ei voi olla viisas, jos hän ei tunne hyvettä.

  ”Facebookissa ja muussa sosiaalisessa mediassa esitetään siis näennäistä hyveellisyyttä, kerrotaan kaikille kuinka suvaitsevaisia, avoimia ja myötätuntoisia ollaan, ja sitten odotetaan toisten tykkääviä kommentteja. (Tosiasiassa hyveellisyyden mainostaminen ei ole hyve vaan itsekorostusta. Hyveellisyyden korostamine ei ole hyve. Hyveellisyyden korostaminen saattaa olla yleisin paheemme.)
  Lainaus on Jordan B. Petersonin kirjan ” 12 Elämänohjetta, Käsikirja kaaosta vastaan” (2018) esipuheesta, jonka kirjoittanut tri Norman Doidge.

 7. ”Kallon suu puhuu muiden suilla = lainasuu.”

  Jos ei tunne historiaa, ei voi ymmärtää nykyisyyttä.
  (Vai onko se tarkoituskin?)

  1. Se tässä toki hieman pientä kulkijaa ihmetyttää, kun eräs hk koko ajan tyrkyttää noita muiden kirjoituksia omien ajatusten sijaan…

    1. Ihan sinulle itsellesi yllättäen laitat jatkuvasti linkkejä kaikenlaisiin kolumnisteihin, jotka tukevat sinun ideologista maailmaasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *