PerusS noussut 7,6% – 14,9% (HS-Gallup)

En nyt näihin lukuihin sen kummemmin paneudu, olen jo aikaisemissa blogeissani maininnut persujen univelasta, joka näkyykin jo pienessä ajassa tulleenkin kuitatuksi, toki osa kannattajista vielä vetää ”hirsiä” katsomossa.

Mutta sitten toiseen asiaan.

En voi olla ihmettelemättä tätä sosialistien isänmaallisuutta, kun perustuslakivaliokunnan käsittelemä ns.  käännytys/rajalaki ei heille kelvannut kansainvälisiin ihmisoikeuksiin vedoten.

Näyttää siltä, että sosialisteille tärkeintä on suojella ennen kaikkea laittomasti maahan pyrkiviä kuin Suomen kansaa.

Kuinka ihmeessä joku voi vielä tällaisia puolueita kannattaa, joille Suomen etu ja turvallisuus on toisarvoinen asia, kun vaakakupin toisella puolella on venäjän edut polkupyöräpataljoonien muodossa, tai kuka nyt milläkin tavoin rajan ylittää.

Varmasti nämä sosialistit antaisivat turvapaikan niillekin, jotka rajan yli tulisivat panssarivaunuilla, se on sitä rajat ylittävää suojelua.

Ei muuta kuin rajat auki taivasta myöden, niinhän vaativat jo kaikki ihmisoikeus-”asiantuntijammekin”, joten aseet vain auroiksi, sitä kieltä se Putinkin ihailee.

6 vastausta artikkeliin “PerusS noussut 7,6% – 14,9% (HS-Gallup)”

 1. Ja näyttää tuon vasemmistoliitonkin kannatus muuttuneen puolella EU vaaleista, toki eri suuntaan kuin meidän.

 2. Demarithan siinä nyt kipuilee tämän raja/käännytyslain kanssa kun ei tiedä, että hyppäisikö äärivasemmiston kelkaan jolla estäisi kannattaja pakoa laitavasemmistoon, vai tulisiko persujen linjoille, jossa kansallinen turvallisuus tulee aina ennen maailmanparannusta.

  1. Tämä on todella ongelmainen paikka demareille, toivottavasti määrittävät kantansa aidosti eivätkä laskelmoiden kuinka paljon kannattajia tulee ja menee valitun kannan myötä. Vassareilla eikä vihriäisillä ole mitään menetettävää pysymällä hurskaina linjoillaan

   1. Olen joskus aijemminkin esittänyt kysymyksen, että mikä erottaa kolme vasemmistopuoluetta toisistaan ja olen myös itse kysymykseeni vastannut että ei mikään. Samoista äänestäjistä kilvoittelevat keskenään ja kukaan ei heistä ”uskalla” osallistua hallitukseen ilman toistansa.
    Työväestön puolustaminen on unohtunut maailmanparannuksen utopioissa. Vain silloin ollaan palkansaajaa muistamassa, kun pakotetaan heitä hinkkaamaan persettään penkkiin, jotta mafian norsunluutornissa riittäisi purtavaa.

 3. Persut ovat vaikessa paikassa.

  Miksi? Koska Suomi on vaikeassa paikassa.

  Nyt katsotaan miten paljon lämpöä Purran takamus kestää.

  Aion seurata tuloksia, en huutoa. Suosittelen samaa muillekin.

 4. Puolueella on myös henkilöstö-ongelma?
  Hakkaraisia riittää potkittavaksi ja osa lähtee muista syistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *